- 21 Aralık 2015
- 70
- 5
- 1
- 30
- Konu Sahibi Gokyuzusenin
Herkese mrb.. ben bu yil universiteye basladim okulun ikinci haftasinda siniftan biriyle tanistim ve arkadas olduk bu zamana kadar hep ayni sirayi paylastik bazen erkenden bulusup gezerdik aksamda okula giderdik. Surekli mesajlasiyorduk bu arada arkadasim kiz. Yanlis anlasilmasin.. neyse ben yurtta kaliyorum yurda gittigim ilk gun bi kizla tanismistim baya bi samimi olduk onunla iletisimi hic kesmedik o baska odada kaliyordu ben baska odada sonra o oda arkadasiyla kavga etti bizim bloga tasindi bende odami degistirip bu arkadasimin yanina tasindim suan hala ayni odadayiz ve cok iyi anlasiyoruz. Neyse siniftaki arkadasim oda arkadasimi kiskanmaya basladi bana surekli tripler atiyordu sen bana o kiz kadar deger vermiyosun beni onun kadar sevmiyosun gibi seyler demeye basladi hep gonlunu aldim cunku ona cok deger veriyordum hergunde mesajlasiyorduk bi gun ben ona mesaj atmadim gece bana bi tripler atiyo bugun senden mesaj bekledim bakalim brn atmadan aticak mi diye ama aadin falan demeye basladi uzattikca uzatti sevgilim bile boyle tripler atmiyo bu kadar. Bu durum canimi sikmaya baslamisti herseye cocuk gibi trip atiyordu ama onu cok seviyordum degerliydi benim icin. Sonra 3 hafta once bi olay oldu finallere beraber caliscaktik bana surekli bize gel calisalim gec olmadan bir an once baslayalim diyordu ailemden izin aldim onlarda kalmak icin 2 gun kalcaktim neyse yurttan izin yazdirdim ciktim okula gidiyordum bide ders caliscaz diye birsuru kitap falan koydum cantaya gittim okula yani arkasi bekliyordum geldi bu bana dediki bizimkiler koye gidecekmis arkadasin sonra gelsin soyle demisler. Ben bi sinirlendim cunku gelecegimden haberleri vardi ailesinin falan kacgun onceden biliyorlardi niyeyse koye gidecekleri tuttu o gun. Ama evde babannesi olcakmis . Zaten biz odaya kapanip ders caliscaz onlarin koye gitmesinden banane . Ben sinirlendim tabi ne diyosun sen ya kacgundur bana gel ders calisalim gel ders calisalim diyosun simdide baska zaman gel diyosun hem sizinkilerin haberide vardi dun gece gelsin diyorlardi simdi ne koyu dedim . Hem yurttqn izinde yazdirdim geri nasil doncem ya beni almazlarsa dedim ve buna cevap olarak dediki baska zaman gelirsin dedi ve o kadar kirildim ki. Bi kusura bakma bile demedi. Evden cikarken haberim oldu koye gideceklerinden dedi ama buna hic inanmadim niyeyse. Ben simdi yurda nasil doncem ne dicem ordakilere falan dedim birazda bagirdim cagirdim zaten boyle seyler hep beni buluyo ya falan dedim buda tamam ben seni anladim dedi sonra hoca geldi ders bitene kadar hic konusmadik ders bitti diger ders baska siniftaydi oraya cikarken bu beni beklemeden direk gitti bende girdim sinifa baktim baska siraya oturmus bende baska siraya oturdum o gun bugundur tek kelime konusmadik artik ayri ayri takiliyoruz okulda . O olaydan sonra ben yurda donmek zorunda kaldim gittim yurda bana bir mesaj bile atmadi yurda girebildin mi demedi bi ozur bile dilemedi. Siniftakiler de sormus ona siz niye konysmuyosunuz diye oda anlatmis hayir yani baskalarina niye anlatiyosunki hic sevmem oyle seyleri baskalarini niye ilgilendirsinki bide kendini hakli gibi anlatmis. Boyle boyle oldu bana biraz kirgin demis. Siniftan bi kiz soyledi banada. Baskasi olsa bu kadar takmazdim ama o benim icin degerliydi cok arkadasim oldu onlarlada aram bozuldu falan ama onlari hic takmadim ama onun boyle yapmasi beni cok kirdi kendimi salak yerine konulmus gibi hissediyorum. Kusura bakmayin uzun oldu.