- 12 Aralık 2016
- 9.801
- 13.057
- 248
- 28
- Konu Sahibi poncikbirgelincik
Kızlar yakın bi arkadaşım bi eczanede çalışıyor yeni başladı.2 ay kadar oldu başlayalı patronuyla işten geç çıktığı için tartışmış geçende 7de çıkması gerekirken 11de falan çıkartıyomuş mesaide yok. Neyse tartışmışlar o gece arkadaşım bırakıcam işi demiş oda tamam çık sesini yükseltmiş. Sonrada gelip özür dilemiş o günden beride normal saatinde çıkıyor.
Neyse arkadaşıma bugün kimse yokken yanına yaklaşıp sıkıca sarılmış sırtına vurmuş adam 50 yaşlarında. Öpmeye çalışmış arkadaşım uzaklaşmış sonra zorla öpmüş işte ben seni sevdiğim için sana kızıyorum falan demiş arkadaşımda 20 yaşında şimdi kız sessiz kalmak istemiyor ama hala işte.
Şikayet et diyorum nasıl edebilirim kardeşim gibi gördüğüm için yaptım der hiç bişey kanıtlayamam diyor
Ne yapabilir yardımcı olabilir misiniz?
Neyse arkadaşıma bugün kimse yokken yanına yaklaşıp sıkıca sarılmış sırtına vurmuş adam 50 yaşlarında. Öpmeye çalışmış arkadaşım uzaklaşmış sonra zorla öpmüş işte ben seni sevdiğim için sana kızıyorum falan demiş arkadaşımda 20 yaşında şimdi kız sessiz kalmak istemiyor ama hala işte.
Şikayet et diyorum nasıl edebilirim kardeşim gibi gördüğüm için yaptım der hiç bişey kanıtlayamam diyor
Ne yapabilir yardımcı olabilir misiniz?