• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın sorunu

Bundan sonra normal yollarla sevissin. Ters ilisi saglik acisindan normal bi iliski degil. Tuvalete bile bi sure zorlanarak cikinca basur oluyorsun. Bu arada kan makattan gelmistir.

Haa tamam kizlik zarı bozulmasiysa problem yok tabi..namus yerinde..herkese ben kimseyle yatmadım diyebilir..mikrop kapıp hastalanmazsa tabi..şimdi ilk kez yapmış ya dahası da gelir bu arada..
Kimsenin cinsel tercihinı eleştirmek istemem ama hic bir halt bilmeden cahil cahil işler yapıp sonrada panik olup yana yıkıla soranlara sinir oluyorum!

Bir kadin vucudunu tanimadan boyle islere girmemeli. Anal seks kadinin zevk alacagi bi iliski turu degil. Kabiz oldugunda zevk alan var mi? Sanmiyorum. Adamin gonlu olsun diye kendi sagliginizdan olacaksiniz.

Soylenecek o kadar cok sey var ki...

Bu toplum midemi bulandiriyor artik.

Bir konuda surtunerek sevisen ama "bakirelik askina" sevgilisinin ileri gitmesini istemeyen genc bir kiz, diger konuda "bakirelik askina" onunu kapatarak ters iliski yasayan diger bir genc kiz... Elestirince de Hz. Ali'nin kinama ile ilgili sozlerini hatirlatan kadinlar... Sevismenin tercih, ikiyuzlulugun ise igrenc oldugunu dusunen ben...

Yabancilasiyorum.

Yırtıkdır o doktora gıtsın ıyıce kotulesmeden.Madem bu kadar oluyorlar sex ıcın normal yolla olup da rahat yasasınlar.adam gıbı yapın bu ısı yapacaksanız yada yapmayın yeter yaaa bu ne her gun yenı bır arkadas mevzuzu

Sen o arkadaslarina dikkat et, saglam yerlere oturmuyorlar, bu ikinci "kicindan zar uydurma" basliginmis.belki daha fazlasidir bakamadim o kadar geriye. Üçüncüye agzi kanayan bir arkadasindan bahsetmenden korkuyorum, bulmusken koparmaya kalkmasinlar aman diyim, sabrini yani.
Gobek deliği falan da var, o da sakat. Ha gözünü de korusun.
Hemoroid ameliyatlari da epey problemli işlermis, insan icinde altina kan kacirmaya başlama sakin. Popo mühim.

Böyle bişey yapip, sonra vah tüh. Pişman olacağı bi iş yapmasın bundan sonra arkadaşın. Ayrica kızlığı bozulmadıysa bakire mi olacak? Sadece milleti kandiracak.

Soylenecek o kadar cok sey var ki...

Bu toplum midemi bulandiriyor artik.

Bir konuda surtunerek sevisen ama "bakirelik askina" sevgilisinin ileri gitmesini istemeyen genc bir kiz, diger konuda "bakirelik askina" onunu kapatarak ters iliski yasayan diger bir genc kiz... Elestirince de Hz. Ali'nin kinama ile ilgili sozlerini hatirlatan kadinlar... Sevismenin tercih, ikiyuzlulugun ise igrenc oldugunu dusunen ben...

Yabancilasiyorum.
Aynen katılıyorum.ya yapacaklarsa emın olup yapsınlar yada bırını gelecekde kandıracaklar dıye boyle oyunlar yapmasınlar mıdem bulanıyor okudukca.ya kardesıme de bırı kendını boyle kakalarsa.alnının akıyla adamla yatanlara ve bunu saklamayanlara artık sayqı duyar oldum onlar bunlardan namuslu

Back
X