Saç Uzatma Yöntemleri Arkadaşımın saç uzatma sırrı

valla bende kullanmiyorum ve uzuyor saçlarim ama bunlari kullanmayip birde ustune bakim yapinca saçlar çok hizli uzuyor. fon masa ve boya saçin nemini kurutup kirilmasina yol açiyor bunun sonucundada surekli bakimsiz gorunen ve sk kestirilmek zorunda kalinan saçlariniz oluyor =)

Bi asiTsiz zeyTinyaqıyLa badem yaqını kuLLanmanı öneRiyorum O zamn TaTLım arkadaŞımın ssaÇının uzamasında onunda eTqisini çok oLduqunu söyLüyorda kaydirigubbakcemile2

katıLıyorum sanaa uzun saçLı insanLarı qöRdüm mü yaTırıp saçLarında çıT çıT yapasım qeLiyo sırnaşık şeysırnaşık şey

yaparken saÇınnn yaşmıyDıı kii ohaoldumsmile

saÇının uzamasındaaaa asiTsiz zeyTinyaqı ve badem yaqınında Çok büyük eTkisi vaRmışşş cicişLer yaRın aLIp uyquLayama başLıycammm hem sinemaki hemde Buu puhahahaha sempatiksalakcinni

Hmm anLadımm caNımmm uzamasına nazar deqmesin O zamn : )))

Ne vaR kiii Türkçemdeee ??

ne yok ki..
q bizim alfemizde yok ayrıca imla kuralları bozuk, cümle içinde bi büyük bi küçük harf kullanılmaz.

ne yok ki..
q bizim alfemizde yok ayrıca imla kuralları bozuk, cümle içinde bi büyük bi küçük harf kullanılmaz.

ayyy yaa Ben öle yazıyoRummm aLa aLaa ha ' q ' böLe yaPmı$ın ha böLe ' g '
Niye mayDnOz oLuyorSun kii kusura bakmadaa taSasıı sana dü$medii yaNii yazı $ekLime karış$mazsanda seviniRimm me$qL eTme :jeyyar: seN benim yeRimede dikkaT ediver LüTFenn heM eL aLış$kanLıqı böLe yazıyoRum beNim yazıLarı oku senDe

Bana da boyle cevap vermeyi dene istersen birde !

Bu sitenin dili Turkce ve bizde q harfi yok, benim klavyemde olmadigi halde bu Turkce harfler ama sizin gibi kullanmiyorum !

noLuyozzzz yaaa sizenee kardeşimm taktınızzz yazılarımaa karışmayın tamam mı ne kadar karışırsanızda aynı yazıcam oqeeee maydnozluk yapmayınn

agresif - depresfi = Polyana..... Ergenlik türkçesi gibi geldi bana. :)))

Bazı insan geç olgunlaşıyor. Sen bir işe girerken bu yazı şeklini ve bu türkçeyi kullanırsan. İşitmeyeceğin şeyleri işitirsin birde yaş 22 ise o daha fena bu yaşa kadar düzelmedi ise yazıların malesef ilerde duyacağın sözler hiç hoşuna gitmez.
Türkçe ye sahip çıkalım.
Komik yada dalga olsun diye lütfen bozmayalım. Bunlar çok çocukça...:enbuyukkk:

Çocuk sayılırım daha ama nese tamam özür dilerim saygısızlık ettimm 17 yaşım

Tam ben yazacaktım, başka arkadaşlarda yazmış...
İnanılır gibi değil. Bu nasıl bir Türkçe?
Bence bol bol kitap oku ve bu tarzını unut canım.
Kendine bir iyilik yap ve Türkçe'yi iyi kullan.

Dilimize sahip çıkalım.

Saçımı kestirmeden önce her allahın günü saçımı düzleştiriyodum ve gayet güzel uzuyodu pek bi ilgisi yok bence :S
sonuçta kökten uzuyo. köklerine bağlı bişey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…