- Konu Sahibi DepResiFPoLyaNa
-
konu sahibi arkadaşım ne kadar fena bi türkçeniz var
zor olmuyo mu o kadar karışık yazmak
biraz daha özen gösterin lütfen
Bi arkadaŞımın saçLarı beLindeee düN soRdummm nasıL uzaTın diYe bana Bu yaşıma kadarr ( 22 ) Hiç Fön - düzLeşTirici - saÇ boYaTmaDım dedii BunLarında önemLi bir eTkisi var saÇımın uzamasındaa dedii BiR deee badem yaqıyLaa asiTsizz zaeyTinyaq kuLLanıyormuŞ % 1oo uzaR saçLarın dedii amaa Fö düzLeşTiri Yok dedii ONLarı kuLLanan kızLarınn saÇı ya Hiç uzamıyor yadaaa yavaş uzuYoo dedii Bi kızınn saçLarı Çok çabuk uzuO ve sinir oLuyommklava:
Bi asiTsiz zeyTinyaqıyLa badem yaqını kuLLanmanı öneRiyorum O zamn TaTLım arkadaŞımın ssaÇının uzamasında onunda eTqisini çok oLduqunu söyLüyorda kaydirigubbakcemile2
katıLıyorum sanaa uzun saçLı insanLarı qöRdüm mü yaTırıp saçLarında çıT çıT yapasım qeLiyo sırnaşık şeysırnaşık şey
eeVet bende duydumm kaDının biri düzLeştire düzLeştire saçLarıı döküLmeye başLamış ve yıpRanmışş kadın saÇını TuTmuŞ böLe döküLmüş işde onLarı aTıcakmışş eLinde kaLmış saçLar ohaoldumsmile ne kadaRı doRu yinede biLemiycemm taBii
yaparken saÇınnn yaşmıyDıı kii ohaoldumsmile
saÇının uzamasındaaaa asiTsiz zeyTinyaqı ve badem yaqınında Çok büyük eTkisi vaRmışşş cicişLer yaRın aLIp uyquLayama başLıycammm hem sinemaki hemde Buu puhahahaha sempatiksalakcinni
Hmm anLadımm caNımmm uzamasına nazar deqmesin O zamn : )))
Ne vaR kiii Türkçemdeee ??
ne yok ki..
q bizim alfemizde yok ayrıca imla kuralları bozuk, cümle içinde bi büyük bi küçük harf kullanılmaz.
ayyy yaa Ben öle yazıyoRummm aLa aLaa ha ' q ' böLe yaPmı$ın ha böLe ' g '
Niye mayDnOz oLuyorSun kii kusura bakmadaa taSasıı sana dü$medii yaNii yazı $ekLime karış$mazsanda seviniRimm me$qL eTme :jeyyar: seN benim yeRimede dikkaT ediver LüTFenn heM eL aLış$kanLıqı böLe yazıyoRum beNim yazıLarı oku senDe
noLuyozzzz yaaa sizenee kardeşimm taktınızzz yazılarımaa karışmayın tamam mı ne kadar karışırsanızda aynı yazıcam oqeeee maydnozluk yapmayınn
agresif - depresfi = Polyana..... Ergenlik türkçesi gibi geldi bana. :)))
agresif - depresfi = Polyana..... Ergenlik türkçesi gibi geldi bana. :)))
Bazı insan geç olgunlaşıyor. Sen bir işe girerken bu yazı şeklini ve bu türkçeyi kullanırsan. İşitmeyeceğin şeyleri işitirsin birde yaş 22 ise o daha fena bu yaşa kadar düzelmedi ise yazıların malesef ilerde duyacağın sözler hiç hoşuna gitmez.
Türkçe ye sahip çıkalım.
Komik yada dalga olsun diye lütfen bozmayalım. Bunlar çok çocukça...:enbuyukkk:
Bi arkadaŞımın saçLarı beLindeee düN soRdummm nasıL uzaTın diYe bana Bu yaşıma kadarr ( 22 ) Hiç Fön - düzLeşTirici - saÇ boYaTmaDım dedii BunLarında önemLi bir eTkisi var saÇımın uzamasındaa dedii BiR deee badem yaqıyLaa asiTsizz zaeyTinyaq kuLLanıyormuŞ % 1oo uzaR saçLarın dedii amaa Fö düzLeşTiri Yok dedii ONLarı kuLLanan kızLarınn saÇı ya Hiç uzamıyor yadaaa yavaş uzuYoo dedii Bi kızınn saçLarı Çok çabuk uzuO ve sinir oLuyommklava:
Saçımı kestirmeden önce her allahın günü saçımı düzleştiriyodum ve gayet güzel uzuyodu pek bi ilgisi yok bence :S
sonuçta kökten uzuyo. köklerine bağlı bişey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?