Saç Uzatma Yöntemleri Arkadaşımın saç uzatma sırrı

DepResiFPoLyaNa

A$qıM ^ sErCan'ım ^
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2010
220
0
46
İzmir

Bir arkadaşımın saçları belinde, dün sordum nasıl uzattın diye,bana Bu yaşıma kadarr ( 22 ) Hiç fön,düzleştirici kullanmadım saç boyatmadım dedi. BunLarın da önemli bir etkisi var saçımın uzamasında dedi. Bir de badem yağıyla asitsiz zaytinyağı kullanıyormuş. % 1oo uzar saçların dedi amaa fön, düzleştirici yok dedi. OnLarı kullanan kızların saçı ya hiç uzamıyor ya da yavaş uzuyor dedi. Kızın saçları çok çabuk uzuyor ve sinir oluyorum klava:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende hic hayatta fön, düzlestirici, ma$a ya da sac kurutma makinasi kullanmam ama saclarim hizli uzamiyor.. ne yapsam ne etsem yine ayni 1 ayda 1 cm uzuyor.
tabiki bunlar saca zararli seyler ama uzamakta o kadarda etkili olacagini sanmiyorum.
yapi olarak hizli uzuyorsa, onlari da kullanmayinca saglikli kaliyordur...

saçın uzaması kesnlikle kişiden kişye değişen bişey vucut yapısıyla ilgili
benim liseden arkadşım haftada en 3-4 kere saçını düzleştirirdi ama bi kere kırık olmazdı çok gür saçları vardı hatta aralatıyodu saçını çabuk uzuyordu yeminle söylüyorum .
bn bişey yapmadıım halde saç kurutma mak.bile yapmadığım halde kırık olurdu
kesinlikle insanın yapısıyla alakalı

bende 2-3 aydır pek fazla düzleştirici kullanmadım ama uzamıyor işte ama yinede saçlar dinlendiği için sağlıklı duruyor.. düzleştirici sürünce yıkadıktan sonra kabarıyordu saçlarım şmdi pek kabarmıor :) bizim mahalledede bi kız var çok özeniyorm ya 19-20 yaşalrnda saçları kalçasında resmen ve dümdüz.. doğuştan düz saçımız olsa bizde düzleştiricii kullanmayız ama napalım kader ! :gitme: :gitme:

saçın bir ayda 10 cm uzuyacak deseler bırakamam sanırım düzleştiriciyi yoksa bu saçlarla yaşanmaz. tatil diye 3 ayda 3-4 kez kullandım uzamasında bi fark göremedim ben, tabi zararı yadsınamaz

öyle birşey yok ya arkadaşların da dediği gibi saç yapısıyla alakalı tamamen. ben önceden cok düzleştirirdim o zamanda cabuk uzardı kırık olmazdı simdi hiç kullanmıyorum bu tip şeyler ama yine aynı şekilde cabuk uzuyo sinemaki de yaptım daha da hızlı uzamaya basladı tamamen yapı diyorum + ben açma işlemi cok yaptım cok boya sürdüm sacıma ona ramen de baya iyi uzuyo

benim kuzeniminde çok aşırı uzuyor saçı ve hiç bir şekilde bakım yapmaz maşa düzleştirici ne varsa kullanır şekillendirici olarak saç kremi bile kullanmıyo 1 ay falan görmemiştim kendisini bayramda görüştük saçları yine belindeydi ve 6 ay önce falanda baya kısaydı yani şok oldum ne yapıyosun da böyle uzuyo dedim bu 1 hafta falan b12 eksikliği için benoxol hapı kullanmış ondan heralde dedi

1 hafta kullanmış okadar sonra bırakmış oda saç için kullanmamış saça etkisini bilmeyerek b12 saç için gerçekten önemli bende şimdi aldım hergün 1 tane içmeye çalışıyorum olmadı 2 günde 1 falan alıyorum aklıma geldikçe

saçın bir ayda 10 cm uzuyacak deseler bırakamam sanırım düzleştiriciyi yoksa bu saçlarla yaşanmaz. tatil diye 3 ayda 3-4 kez kullandım uzamasında bi fark göremedim ben, tabi zararı yadsınamaz

yaklaşık 2 aydır sadece 2 kere kullandım düzleştiriciyi yani tabi yıpranma ömrü uzuyo nekadar az kullanırsak okadar az yıpranıyo ama yapsamda yapmasamda yine kırılıyo yine kırılıyo bu saç anlamadım ki ben kendisi yavaş yavaş uzuyo bakalım 5 kür sinemaki yaptım şimdi buaralar sadece yağlıyorum dinlenmeye bıraktım saçlarımı

ben mümkün değil düzleştirici kullanamam ya cosss diye yakıyo saçı bi kere arkadaş yapıverdi nasıl canım acıdı

ben mümkün değil düzleştirici kullanamam ya cosss diye yakıyo saçı bi kere arkadaş yapıverdi nasıl canım acıdı

arkadaşın da dediğin gibi ıslak yada nemli olmadığı sürece cosslamaz ki tatlım ben düzleştirici kullanmadan önce saç serumu var cok yoğun yağımsı bişey ama yağlandırmıyo onu sürüyorum uçlarına kırılmalarıda en aza indirdiyor onu kullanalı öyle aman aman bi kırığım olmadı Allaha şükür :Saruboceq:a.s.

Bi asiTsiz zeyTinyaqıyLa badem yaqını kuLLanmanı öneRiyorum O zamn TaTLım arkadaŞımın ssaÇının uzamasında onunda eTqisini çok oLduqunu söyLüyorda kaydirigubbakcemile2

katıLıyorum sanaa uzun saçLı insanLarı qöRdüm mü yaTırıp saçLarında çıT çıT yapasım qeLiyo sırnaşık şeysırnaşık şey

saÇının uzamasındaaaa asiTsiz zeyTinyaqı ve badem yaqınında Çok büyük eTkisi vaRmışşş cicişLer yaRın aLIp uyquLayama başLıycammm hem sinemaki hemde Buu puhahahaha sempatiksalakcinni

Hmm anLadımm caNımmm uzamasına nazar deqmesin O zamn : )))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…