- Konu Sahibi DepResiFPoLyaNa
-
Bi arkadaŞımın saçLarı beLindeee düN soRdummm nasıL uzaTın diYe bana Bu yaşıma kadarr ( 22 ) Hiç Fön - düzLeşTirici - saÇ boYaTmaDım dedii BunLarında önemLi bir eTkisi var saÇımın uzamasındaa dedii BiR deee badem yaqıyLaa asiTsizz zaeyTinyaq kuLLanıyormuŞ % 1oo uzaR saçLarın dedii amaa Fö düzLeşTiri Yok dedii ONLarı kuLLanan kızLarınn saÇı ya Hiç uzamıyor yadaaa yavaş uzuYoo dedii Bi kızınn saçLarı Çok çabuk uzuO ve sinir oLuyommklava:
Bi arkadaŞımın saçLarı beLindeee düN soRdummm nasıL uzaTın diYe bana Bu yaşıma kadarr ( 22 ) Hiç Fön - düzLeşTirici - saÇ boYaTmaDım dedii BunLarında önemLi bir eTkisi var saÇımın uzamasındaa dedii BiR deee badem yaqıyLaa asiTsizz zaeyTinyaq kuLLanıyormuŞ % 1oo uzaR saçLarın dedii amaa Fö düzLeşTiri Yok dedii ONLarı kuLLanan kızLarınn saÇı ya Hiç uzamıyor yadaaa yavaş uzuYoo dedii Bi kızınn saçLarı Çok çabuk uzuO ve sinir oLuyommklava:
saçın bir ayda 10 cm uzuyacak deseler bırakamam sanırım düzleştiriciyi yoksa bu saçlarla yaşanmaz. tatil diye 3 ayda 3-4 kez kullandım uzamasında bi fark göremedim ben, tabi zararı yadsınamaz
ben mümkün değil düzleştirici kullanamam ya cosss diye yakıyo saçı bi kere arkadaş yapıverdi nasıl canım acıdı
ben mümkün değil düzleştirici kullanamam ya cosss diye yakıyo saçı bi kere arkadaş yapıverdi nasıl canım acıdı
Bende hic hayatta fön, düzlestirici, ma$a ya da sac kurutma makinasi kullanmam ama saclarim hizli uzamiyor.. ne yapsam ne etsem yine ayni 1 ayda 1 cm uzuyor.
tabiki bunlar saca zararli seyler ama uzamakta o kadarda etkili olacagini sanmiyorum.
yapi olarak hizli uzuyorsa, onlari da kullanmayinca saglikli kaliyordur...
bende 2-3 aydır pek fazla düzleştirici kullanmadım ama uzamıyor işteama yinede saçlar dinlendiği için sağlıklı duruyor.. düzleştirici sürünce yıkadıktan sonra kabarıyordu saçlarım şmdi pek kabarmıor :) bizim mahalledede bi kız var çok özeniyorm ya 19-20 yaşalrnda saçları kalçasında resmen ve dümdüz.. doğuştan düz saçımız olsa bizde düzleştiricii kullanmayız ama napalım kader ! :gitme: :gitme:
çok zararlı bu düzleştiriciler
öyle birşey yok ya arkadaşların da dediği gibi saç yapısıyla alakalı tamamen. ben önceden cok düzleştirirdim o zamanda cabuk uzardı kırık olmazdı simdi hiç kullanmıyorum bu tip şeyler ama yine aynı şekilde cabuk uzuyo sinemaki de yaptım daha da hızlı uzamaya basladı tamamen yapı diyorum + ben açma işlemi cok yaptım cok boya sürdüm sacıma ona ramen de baya iyi uzuyo
yaparken saÇınnn yaşmıyDıı kii ohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?