- 28 Mayıs 2022
- 766
- En iyi cevaplar
- 1
- 1.290
- 43
- Konu Sahibi Marianihal
-
Ekli kalmış öyle, Ekim kasim gibi eklemiştim bayaa oluyor ne o yazardı ne ben sıfır etkileşim. Silerim.Madem ekli olma sebebi "arkadaşınız" ve çocuğa da gıcıksınız,mesafelisiniz hatta ve hatta ne alaka dedirtecek şekilde yazıyor takipten çıkmak için tam olarak neyi bekliyor ve niyetinin ne olduğuna neden takılıyorsunuz?
Tam olarak söylemek istediklerimi siz söylemişsinizMadem ekli olma sebebi "arkadaşınız" ve çocuğa da gıcıksınız,mesafelisiniz hatta ve hatta ne alaka dedirtecek şekilde yazıyor takipten çıkmak için tam olarak neyi bekliyor ve niyetinin ne olduğuna neden takılıyorsunuz?
Önemsiz biriyse takılmanın anlamsız olduğunu düşünüyorum. Arkadaşınızı da kendinizi de germeyin yok yere.Ekli kalmış öyle, Ekim kasim gibi eklemiştim bayaa oluyor ne o yazardı ne ben sıfır etkileşim. Silerim.
Ekli kalmış öyle, Ekim kasim gibi eklemiştim bayaa oluyor ne o yazardı ne ben sıfır etkileşim. Silerim.
Çok süper espri.Seni gidi seni arkadaşına ayarlayamadın kendine mi ayarlamaya çalışıyorsun kız…
Pes
Yok biz salak değiliz diyelim.Çok süper espri.
Öylesin.Yok biz salak değiliz diyelim.
Abla sen sorunlu musun bir psikoloğa gorunsene yaSilerim dedim.
Sil madem hadi.
Paylaşmıyor bana atmış yahuKocam paylassa ne alaka? diye yazamam yahu bu ne rahatlik, sanane dese ne diyeceksiniz?
HastasinBu işin sonu evliliğe gider demedi deme abshsksslaşaöama
Hahshsh nasil okumusum orayi ben, tabi o zaman ne alaka yazılabilir geri aliyorum sözümüPaylaşmıyor bana atmış yahu
Kız sen ciddi sanıyorsun yazılanları bence var sende de bi şey bak bu söylediğimde ciddiyimHastasin
Ciddi sanmıyorum da ben ciddi yorum istiyorum sadeceKız sen ciddi sanıyorsun yazılanları bence var sende de bi şey bak bu söylediğimde ciddiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?