- 13 Temmuz 2024
- 200
- 193
- 26
-
- Konu Sahibi zincirlerinden kurtul
kaknem suratlı? Ilk defa duyuyorumBir fırsat kollayıp bütün sevecenliğiyle merhaba, iyi günler vs deyip gülümsesin bari adam kaknem suratlı sanmasın en azından
Evet katılıyorum, bunda yanlış birşey yok.“geçen gün gergindim doğru dürüst selam bile veremedim, nasılsın? “ desin yeterli. flörtleşmeyi geç gayet medeni
kahve ilk adım için fazla olur. ama ilk yazdığım kahvenin yolunu açar.Evet katılıyorum, bunda yanlış birşey yok.
Kahve teklif etmesini söyledim
Kahve teklif etse, oğlanın red etme ihtimali var mi?kahve ilk adım için fazla olur. ama ilk yazdığım kahvenin yolunu açar.
reddedip reddetmeme durumu değil de arkadaşın yolunu açsın teklif erkekten gelsin.Kahve teklif etse, oğlanın red etme ihtimali var mi?
ahahjajaaEvet katılıyorum, bunda yanlış birşey yok.
Kahve teklif etmesini söyledim
Gerçekten mi?ahahjajaa
kahve ne alakaaaaaasla aslaaaa
fazla hevesli hareketiGerçekten mi?ben bunda pek bir sorun görmüyorum
hiç muhabbetleri bile yok adam akıllıGerçekten mi?ben bunda pek bir sorun görmüyorum
kesinlikle katılıyorumhiç muhabbetleri bile yok adam akıllı
diğer arkadaşa katılıyorum, yolunu açsın çocuk kahve teklifi etsin.
yani kız erkek ayrımı yapmam ilk adım için şu durumda değil ama, olmaz. uygun olmaz
erkeğin teklif etmesi daha kaliteli ve centilmence durur. prenses yapmayın sunları yaaa
Vallah ben arkadaşıma gazı verdim.hiç muhabbetleri bile yok adam akıllı
diğer arkadaşa katılıyorum, yolunu açsın çocuk kahve teklifi etsin.
yani kız erkek ayrımı yapmam ilk adım için şu durumda değil ama, olmaz. uygun olmaz
erkeğin teklif etmesi daha kaliteli ve centilmence durur. prenses yapmayın sunları yaaa
yok valla yapmasın en azından ilk 2. selâmlaşmada olacak iş değil oVallah ben arkadaşıma gazı verdim.
En iyisi yapma diyim
Allah'ım ne kadar safmışımyok valla yapmasın en azından ilk 2. selâmlaşmada olacak iş değil o
Aaaa bizde hep denirkaknem suratlı? Ilk defa duyuyorum
Neden seri konu açıyorsun? Hesaba bi kere girince 82674 konu açma zorunluluğu yok biliyorsun dimi, artı kendi derdini arkadaşınız(!) yazsın.Arkadaşlar, arkadaşım iş yerinde ki birinden hoşlanıyor. Bir kaç kez göz göze gelmişler ve gülümsemişler.
Birgün, bunların ikisi iş yerinin otoparkında denk gelmişler. O gün arkadaşım iş nedeniyle çok sinirliymiş. Oğlan kıza selam vermiş ve nasilsin diye sormuş. Arkadaşım cevap vermiş ve sonra sallamadan yoluna devam etmiş, o gün sinirden köpürüyor.
Şimdi, çok pişman. O gün elime bir fırsat geçti ve bunu değerlendiremedim diye
Çok pişman, ne kadar salağım diyor. Zaten kendisi çekingen biri, gidip ona selam verip nasilsin diye de soramaz. "Bişey olmaz, altüstü selam verip hal hatır soracaksın, seni seviyorum demiceksin ki" dedim.
Ben daha ne diyim onaBoş versin mi bu saatten sonra ?
Yasak olduğunu bilmiyordumNeden seri konu açıyorsun? Hesaba bi kere girince 82674 konu açma zorunluluğu yok biliyorsun dimi, artı kendi derdini arkadaşınız(!) yazsın.
Ne itici anlatmışsinız..arkadaşınıza deyin sizinle görüsmesinArkadaşlar, arkadaşım iş yerinde ki birinden hoşlanıyor. Bir kaç kez göz göze gelmişler ve gülümsemişler.
Birgün, bunların ikisi iş yerinin otoparkında denk gelmişler. O gün arkadaşım iş nedeniyle çok sinirliymiş. Oğlan kıza selam vermiş ve nasilsin diye sormuş. Arkadaşım cevap vermiş ve sonra sallamadan yoluna devam etmiş, o gün sinirden köpürüyor.
Şimdi, çok pişman. O gün elime bir fırsat geçti ve bunu değerlendiremedim diye
Çok pişman, ne kadar salağım diyor. Zaten kendisi çekingen biri, gidip ona selam verip nasilsin diye de soramaz. "Bişey olmaz, altüstü selam verip hal hatır soracaksın, seni seviyorum demiceksin ki" dedim.
Ben daha ne diyim onaBoş versin mi bu saatten sonra ?