- 25 Ağustos 2014
- 20.320
- 48.117
sadece fazlaliklar gtsin, sekil verdirmesin..Fransada yasiyoruz yuz tipi yuvarlak sadece toplatmayi dusunuyor oda cunku kavis felan yakismaz diye korkuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sadece fazlaliklar gtsin, sekil verdirmesin..Fransada yasiyoruz yuz tipi yuvarlak sadece toplatmayi dusunuyor oda cunku kavis felan yakismaz diye korkuyor
20 yasinda gec kaldi ama isteYasi kac arkadasinin?
Kendisi korktugu hic ellemiyor guzellik.merkezine gidicek yves rocher ama yine de korkuyor yapamazlarsa diye biraz cok cekingen bu konulardaAynı Susam Sokağı'ndaki kırpık Yıllar önce tam da böyleydi kaslarım. Kendim aldım hiç kuaföre gitmedim Kaş için. Ne büyü hataydi. Şimdi kuaforler gayet güzel şekil veriyorlar. Tabii 5 tl.ye fön çeken kuaforlerden bahsetmiyorum. Iyi bir kuaför salonunda hallederler.
Yok hic istemiyor ince ama iste hep ince aliyorlar ondan korkuyor dogal olmasi icin sadece fazlaliklari aldirmak istiyorİnceltirmeyin bence de hic gitmez.. Dogala yakin olmasi lazim..
Kalin kas moda zaten
O zman yakisir demi yuzune yani dogal olur diye dusunuyoruzsadece fazlaliklar gtsin, sekil verdirmesin..
Yani bizde oyle demeyi istiyoruz ama daginik toplarken cok inceltmesinden korkuyor bende iyiyim yanimda olsa alirdim simdiye kadar ama bna uzak yerde okuyorKuaföre dağınıklığı toplatmak istiyorum sadece inceltmeyin diye gidin.
Alttan hafif girecek, üstten dağınıklığı toplayacak o kadar.
Verin cımbızı halledeyim hemen
Ben ilkinden itibaren hep kendim aldım, gayette iyiyimdir bu konuda :)
Kaslariniz gercekten cok guzel ama yuzu birazdaha yuvarlak yakisirmiki bilemedim bide gozelrinizde cok guzel msllahKaşlarimi seviyorum çokta ince değil böylede olablr
en azindan riskli olmaz..O zman yakisir demi yuzune yani dogal olur diye dusunuyoruz
Yani bizde oyle demeyi istiyoruz ama daginik toplarken cok inceltmesinden korkuyor bende iyiyim yanimda olsa alirdim simdiye kadar ama bna uzak yerde okuyor
Benim yüzümde yuvarlak burda biraz ince grnuo ama normalde bir sıra daha kalın gibi sankiKaslariniz gercekten cok guzel ama yuzu birazdaha yuvarlak yakisirmiki bilemedim bide gozelrinizde cok guzel msllah
Yok zaten oda sadece daginikligi duzeltmek istiyorYüzünün sağ ve sol tarafına 2 tane kıytırık ince çizgi koyulmuş gibi kaş olmasında... Velhasıl doğal olsun.
Aynen hem ilk aldigi icin cok riske girmemis olur tsk edrimen azindan riskli olmaz..
Guzel model yani biraz daha kalin olarak olarak olabilir cok tsk edrrim ilginiz icinBenim yüzümde yuvarlak burda biraz ince grnuo ama normalde bir sıra daha kalın gibi sanki
Yani sadece altan usten toparlatmak istiyorum ama dogal seklini ellemeyin dese guzel diye dudunuyoz.ama iste yinede kararsiz kaldikÇok inceltmesine gerek yok kaşları az değil bence.
Güzel bir model çıkarmak için azıcık işlem gerekiyor..
Hm yani neyle aliyolar bilmiyoruz yves rocher aldiracak ama sadece fazlaliklari aldirmak istiyorum diyecekSakın iple aldırtma.İp demek çılgınca bir hızla neredeyse yüzde kaş bırakmamak demek az biraz toparlansa yeter.