arkadaşımın düğünü

eğer cok sevdiğiniz bir dostunuzsa gidilen mesafenin yorgunluğun pek bi önemi olmamalı ama sorun maddiyatsa o konuda bişi diyemem

o gelir mi gelmez mi bilmiyorum da ben gittim vallaama dediğiniz gibi evlendikten sonra kocaları göndermeyebiliyo

o gelir mi gelmez mi bilmiyorum da ben gittim vallaama dediğiniz gibi evlendikten sonra kocaları göndermeyebiliyo
bende gittim bekardim illa gel nolur gell diye tutturduu.. gittim işde. bende ayni şekilde yaptım kocasi hapisteydi o zamanda.. gelemedi çocukla. annesi bile diyodu gelirim diye hani nerdeeee..
bebegim olursa gelcekmişş.. de şimdi hamile halimle beni X şehirinde buluşmaya çagirdi eşime dedim yok gönderemem diyo o gelsin dedi. bende ona dedim gelemem diye. açik açik derim kendi gelsin demi .

benim yardıma koştuğum arkadaşlarim nerdeee!! hiç biri yoktuu düğünümde.. o konuda isyan ediyorum tabi. çok koştum yaninda bile oldum herşeyi yaptım peki onlar?
ne yaptıı hiç.. ben çagirdim gelin diye.. gelemeyiz demedi de bahane ürettiler..
unuttuk felan lafi da aldim.. üzüldüm dedim ki böle bi arkadaşlarim olmaz olsun!!
bize gelcekmiş bende gelsin dedim ama sorada tel noyunu degiştirdim bi kere aramadim aramiycam içten içe çok kırgınım..

bende kuzenlerimin düğününde arı gibi çalıştım hemde oynadım arkadaşlarımda da aynı şekilde bakalım daha evlenmedim düğünüm olursa aynı şeyi onlardan beklerim

Valla gerçekten çok sevilen biri olunca böyle bir ikilem olmuyor. Özel durumlar, zorunlu haller hariç insan düşünmez bile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…