- 19 Mart 2015
- 2.114
- 1.832
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Bana da öyle geldi.Bir degilki . Normal gül kolanyasiyla güllaç yapmıyoruz . Yanlış olmus bence .
Bende öyle düşünüyorumOnlarda birazda olsa katkı maddesi var galiba.
Yüzün için Pamuğa dökerek mi uyguluyorsun gül suyunu sevdecim?Ben de güllaca koyuyorum. Kaç kere koydum, gayet de güzel oldu. Suratımı çarşamba pazarına çevirmeyi başaran Rosense gül suyu, yiyince zarar vermedi Allah'tan.
Yüzümüz için kullandığımız ve kozmetik mağazalarında satılan Rosensenin gül suyunu aşureye koymuş. Acaba yemeklik gül suyuyla bu yüzümüz için kullandığımız gül suyu aynı mı ?
Aklıma takıldı da..
Ben çünkü güllaç için farklı gül suyu almıştım.. Onun konamayacağını düşünmüştüm. Hani acaba aynı şey mi merak ediyorum.
Öyle uyguluyorDUM diyeyim seneler önce. Tonik niyetine kullanıyordum, çok tavsiyeler üzerine. Mahvetti. Hayatımın hatalarından biridir desem abartmam o gül suyunu suratıma sürmek. Evet Rosense %100 gül suyundan bahsediyorum. Evet birçok kişi memnun kalarak kullanır, inanırım. Ama benim gibi zararını gören bir azınlık grup da var. Amn diyim, yeni başlıyorsanız dikkat edin gül suyuna, cilde sürmek için o kadar masum bir sıvı değil o bana göre.Yüzün için Pamuğa dökerek mi uyguluyorsun gül suyunu sevdecim?
Öyle uyguluyorDUM diyeyim seneler önce. Tonik niyetine kullanıyordum, çok tavsiyeler üzerine. Mahvetti. Hayatımın hatalarından biridir desem abartmam o gül suyunu suratıma sürmek. Evet Rosense %100 gül suyundan bahsediyorum. Evet birçok kişi memnun kalarak kullanır, inanırım. Ama benim gibi zararını gören bir azınlık grup da var. Amn diyim, yeni başlıyorsanız dikkat edin gül suyuna, cilde sürmek için o kadar masum bir sıvı değil o bana göre.
Yanlış yapmış bence o kozmetik ürünü olarak satılıyor tonik olarak kullanılıyor. İçerisinde katkı maddesi vardır.Yüzümüz için kullandığımız ve kozmetik mağazalarında satılan Rosensenin gül suyunu aşureye koymuş. Acaba yemeklik gül suyuyla bu yüzümüz için kullandığımız gül suyu aynı mı ?
Aklıma takıldı da..
Ben çünkü güllaç için farklı gül suyu almıştım.. Onun konamayacağını düşünmüştüm. Hani acaba aynı şey mi merak ediyorum.
Aaa banada mükemmel geldi gül suyu.. Tonikleri gönderdim çöpe gitti. Neden sevmedin ki sen ?Ben de güllaca koyuyorum. Kaç kere koydum, gayet de güzel oldu. Suratımı çarşamba pazarına çevirmeyi başaran Rosense gül suyu, yiyince zarar vermedi Allah'tan.
Yok canım, ben bir daha parmağıma bile sürmüyorum gül suyunu, tövbeliyim. Roaccutane ile zor kurtardım onun hasarını.Benim de cildimde benzer etkiyi yaptı yalnız şunu söylemek isterim, gül suyunu pamuğa dökerek değil fısfıs şeklinde bir tüpe dökerek kullanmanı öneririm.
O zaman birşey yapmıyor. Kendimden biliyorum :)
Bende aşırı derecede sivilcelenme yaptığı için.Aaa banada mükemmel geldi gül suyu.. Tonikleri gönderdim çöpe gitti. Neden sevmedin ki sen ?
Geçmiş olsun öyleyseYok canım, ben bir daha parmağıma bile sürmüyorum gül suyunu, tövbeliyim. Roaccutane ile zor kurtardım onun hasarını.
Bende aşırı derecede sivilcelenme yaptığı için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?