• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşımın annesi böyle bi şey yapmış ama doğrumu yapmış acaba ?

PapatyamsiHatun

Dum spiro spero
Kayıtlı Üye
19 Mart 2015
2.114
1.832
133
Yüzümüz için kullandığımız ve kozmetik mağazalarında satılan Rosensenin gül suyunu aşureye koymuş. Acaba yemeklik gül suyuyla bu yüzümüz için kullandığımız gül suyu aynı mı ?
Aklıma takıldı da..
Ben çünkü güllaç için farklı gül suyu almıştım.. Onun konamayacağını düşünmüştüm. Hani acaba aynı şey mi merak ediyorum. :110:

Valla ne yalan söyleyeyim hiç aklıma gelmedş siz böyle bir soru soruncaya kadar .bir fikrim yok aklım karıştı :110:

Ben de güllaca koyuyorum. Kaç kere koydum, gayet de güzel oldu. Suratımı çarşamba pazarına çevirmeyi başaran Rosense gül suyu, yiyince zarar vermedi Allah'tan.

Yüzümüz için kullandığımız ve kozmetik mağazalarında satılan Rosensenin gül suyunu aşureye koymuş. Acaba yemeklik gül suyuyla bu yüzümüz için kullandığımız gül suyu aynı mı ?
Aklıma takıldı da..
Ben çünkü güllaç için farklı gül suyu almıştım.. Onun konamayacağını düşünmüştüm. Hani acaba aynı şey mi merak ediyorum. :110:

Bence de asureye gül suyu koymak yerine daha koyumsu gül esasları var tatlı için ondan koysa daha doğru olurdu ..

Yüzün için Pamuğa dökerek mi uyguluyorsun gül suyunu sevdecim?
Öyle uyguluyorDUM diyeyim seneler önce. Tonik niyetine kullanıyordum, çok tavsiyeler üzerine. Mahvetti. Hayatımın hatalarından biridir desem abartmam o gül suyunu suratıma sürmek. Evet Rosense %100 gül suyundan bahsediyorum. Evet birçok kişi memnun kalarak kullanır, inanırım. Ama benim gibi zararını gören bir azınlık grup da var. Amn diyim, yeni başlıyorsanız dikkat edin gül suyuna, cilde sürmek için o kadar masum bir sıvı değil o bana göre.

Tatlıya koymak niye abartılmış anlamadım. 100% saf gül suyu bu, kozmetik ürünü değil yani. İçinde katkı maddesi yok, bir şey yok. Hani içindeki belli. Lancome parfüm koymamış ya kadın, alt tarafı orjinal gül suyu koymuş. Piyasadaki diğer her türlü gül esansındam daha çok güvenirim bu gül suyuna yani, yemek olarak. Bana filancanın yemeklik gül esansı mı, bu mu deseler, 10 kere bu ürünü tercih ederim tatlı içine. Kalitesi, içi dışı belli bir ürün.

Öyle uyguluyorDUM diyeyim seneler önce. Tonik niyetine kullanıyordum, çok tavsiyeler üzerine. Mahvetti. Hayatımın hatalarından biridir desem abartmam o gül suyunu suratıma sürmek. Evet Rosense %100 gül suyundan bahsediyorum. Evet birçok kişi memnun kalarak kullanır, inanırım. Ama benim gibi zararını gören bir azınlık grup da var. Amn diyim, yeni başlıyorsanız dikkat edin gül suyuna, cilde sürmek için o kadar masum bir sıvı değil o bana göre.

Benim de cildimde benzer etkiyi yaptı yalnız şunu söylemek isterim, gül suyunu pamuğa dökerek değil fısfıs şeklinde bir tüpe dökerek kullanmanı öneririm.
O zaman birşey yapmıyor. Kendimden biliyorum :)

Aklıma takıldı da..
Yanlış yapmış bence o kozmetik ürünü olarak satılıyor tonik olarak kullanılıyor. İçerisinde katkı maddesi vardır.

Benim de cildimde benzer etkiyi yaptı yalnız şunu söylemek isterim, gül suyunu pamuğa dökerek değil fısfıs şeklinde bir tüpe dökerek kullanmanı öneririm.
O zaman birşey yapmıyor. Kendimden biliyorum :)
Yok canım, ben bir daha parmağıma bile sürmüyorum gül suyunu, tövbeliyim. Roaccutane ile zor kurtardım onun hasarını.
Aaa banada mükemmel geldi gül suyu.. Tonikleri gönderdim çöpe gitti. Neden sevmedin ki sen ? :KK51:
Bende aşırı derecede sivilcelenme yaptığı için.

Back