Arkadaşımın Amacı Ne Ola Ki

Sudbanazenin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2015
1.611
1.468
48
Merhaba arkadaslar direk uzatmadan konuya gireyim mümküm oldugu kadar kimseyi sıkmadan kısaca anlatmak istiyorum ama (maalesef biseyi kısa bir sekilde anlatama yetenegine sahip değilim)

Link paylasmasini bilmiyorum ama daha onceden yazdigim konularimdan birinde okuyanlar bilir anlatmistim bazı sıkıntılarimdan dolayı psikoloğa gittigimi onunda sosyallesmemi istedigimi bu yuzden staja gittigimi falan anlatmistim ve bi arkadasimdanda sòz etmistim iste bana mumkun oldugu kadar kısa tutmaya calis kovulmadan kendin ayril zaten bolumun aman aman bir bolum degil insanlar koca bulma niyetiyle orda oldugunu dusunecekler vs gibilerinden soyledigi seyleri burda paulasmistim

Arkasimla bu mevzudan sonra kac kere gorustuk onunda benimde bazi islerimizden dolayi pek sık gorusemiyirduk ama her her gorustugumuzde ne kadar kaldi diye soruyor bende birim birim yaptigimi her birimde bir hafta kaldigimi birim bittiginde stajın bitecegini söylüyorum ama her seferinde konuşunca diyor ki şimdi belkide iclerinden artık bitirsede kurtulsak diyorlardir senin icin diye düşünüyorlardır cabuk bitirmeye çalış bi sureden sonra gözlerine batarsin falan gibi seyler soyluyor

Aslında ilk soyledigi zamanlarda bende benim ilk yerde problem yasadigim icin bir daha ayni seyi yasayip uzulmemem icin boyle soyluyor diyordum ama artik her konusmamizda sadece bana bunları tekrarlıyor

Bugunde sordu bende aynisini soyledim bi durumdan dolayı belki bir hafta uzayabilir sonra uzar mi biter mi bilmiyor falan dedim oda dediki belki sana onceden postayı koyarlar gibilerinden seyler soyluyor tabi ben sakaya vurup takiliyorum birde dedi ki zaten işlerine yaradiginda yok yarasan neyse falan diyor bende diyorsun dedim oda dedi ki demiyorum oyle birde ben staj yapmadan once yapmayi dusundugumu falan soyluyordum son konusmamizda artik stajıda yaptın staj staj diye tutturup durmassin dedi her seferinde cok kırılıyorum ama belli etmemeye calisiyorum

Ne bileyim arkadas dedigin elinden geldigi kadar ogrenmeye biseyler yapmaya birilerinin gozune girmeye çalış gibilerinden nasihat eder ama ben atkadasimda bunu göremiyorum

Ben mevzuyu daha önce KK hanımlarıyla paylasinca arkadasin seni kıskaniyor gibi yorumlar aldim ama arkadasimin iyi bir evliligi iyi bir esi kocasinin cok iyi bir isi var simdi beni kıskanacak neyi var ki diye dusunuyirum sahiden niye boyle yaptigini hala aklım mantıgım almiyor

Zor zamanlarimızda bir birimize destek oldugumuz iyi kotu 8 yılı beraber devirdigimiz arkadasim ne diye boyle seyler soyluyor tafsiye fikir vereyim derken bu kadar kırıcı oluyor o öyle seyler soyledikce ben daha tedirgin oluyorum orada elimi ayagimi nereye koyacagimi bilmiyorum kendimi egreti hissediyorum
Yani hiç bir birimdede kimseyi bunaltacak kadar uzun kalmiyorum diye dusunuyorum ha sahiden belki ordakiler beni cok benimsemediler yanlarinda herzaman gormek istedikleri biri olmadim ama oyle beni istemediklerini sevmediklerini hissecek birseyde yasamadim bunlarida arkadasima anlatiyorum ama yorumlari hic degismiyor

Simdi ben napayim bu arkadasimla konusurken onun yorumlarina karsi nasil bir tavır takinmam lazim hepinizin tecrubelerinden verecegi nasihatlere ve fikirlerinize ihtiyacım var yardımcı olursanız sevinirim

Ben isimi bilirim sen takma kafana canimmm diyip susturun bidakine.

Eger gucsuz davranip her konuda onun fikrini aliyorsaniz oda boyle bol keseden atiyodur.

Kendim cok beceremesemde insanlarin hayatlarimiza ne kadar mudahalede bulunacagi bizim elimizde. Kimseye vermeyin bu firsati

Sen bu insana hala arkadaşım mı diyorsun, insan mı yok arkadaş olacak ya.. İmalara bak hey allahım, biraz eski konularına da göz attım da sende iyi sabır varmış bu kişiye karşı.

Yapman gereken, tavır almak falan değil direkt ilişkiyi kesmek. Hayatından -mutluluğundan beslenen bu insanı hala neden yanında tutuyorsun

Onun hayatinda sorun olmamasi senin iyiligini isteyecegi anlamina gelmez .Iyi bir arkadas boyle davaranmaz sen pes etsen bile seni kolundan tutup kaldirmasi gerekirdi. Hic birseyini paylasma bence

Sen kendi işine bak meraklanma ben halleder her şeyi
Deyin.şok olmuş bir vaziyette susacaktir.

Böyle arkadaşınız varken sizin düşmana ihtiyacınız yok ki.
Bir de hayatınızda yük olan şeyleri neden sırtınızdaki kambur gibi taşıyorsunuz.atın sırtınızdan gitsin.

Sanırım hatayı en basta insanlara hayatima mudahale etme hakkini vererek yapmisim

Arkadaslarimin soylediklerinden kotu niyetler çıkardikca kendimi fesat biri olarak goruyorum bazen acaba soylesikleri normalde bana mi anormal geliyor falan diye dusundum ama sizler boyle soyleyince demekki yanlis falan anlamamisim diye dusunuyorum

Onun hayatinda sorun olmamasi senin iyiligini isteyecegi anlamina gelmez .Iyi bir arkadas boyle davaranmaz sen pes etsen bile seni kolundan tutup kaldirmasi gerekirdi. Hic birseyini paylasma bence
Zaten artık bi suredir hicbir sekilde mutlulugumu yada uzuntumu paylasmiyorum.

Bazi insanlar akrep gibidir canim boyle sokmadan duramazlar. Cozumu basit o aramadan asla arama az gorus vs. senin onu takmadigini anlasin.

Bazi insanlar akrep gibidir canim boyle sokmadan duramazlar. Cozumu basit o aramadan asla arama az gorus vs. senin onu takmadigini anlasin.
Ya aslinda bi donem onun yuzunden bi gorusmedik tartisma falan olmadan kustuk gibi birsey oldu ama hata bende yine ben aradim dayanamadim kotu mu ettim iyimi ettim bilmiyorum arkadasimi seviyorum ama bu soyledikleri yuzunden git gide ona karsi icime birseyler oturuyir

Ben geçen konunu biliyorum yorum da yapmıştım ama sen ısrarla kendini üzmek için değersiz hissetmek için hala görüşüyorsun bu kişiyle.
Sana o zaman herkes yazdı bu insan asla iyiligini düşünmüyor diye.fesat ruh hastası bir tip.
Ama sen anlamak istemiyorsun. Seni asagi çekmesine izin veriyorsun o yüzden kimse birsey yapamaz senin için. Öylesine körü körüne inaniyorsun ki bu fesatın söylediği şeylere kendinden şüpheye düşüyorsun.
Ne diyeyim geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…