- 14 Ağustos 2015
- 1.611
- 1.468
- 48
- Konu Sahibi Sudbanazenin
-
Sanırım hatayı en basta insanlara hayatima mudahale etme hakkini vererek yapmisimBen isimi bilirim sen takma kafana canimmm diyip susturun bidakine.
Eger gucsuz davranip her konuda onun fikrini aliyorsaniz oda boyle bol keseden atiyodur.
Kendim cok beceremesemde insanlarin hayatlarimiza ne kadar mudahalede bulunacagi bizim elimizde. Kimseye vermeyin bu firsati
Arkadaslarimin soylediklerinden kotu niyetler çıkardikca kendimi fesat biri olarak goruyorum bazen acaba soylesikleri normalde bana mi anormal geliyor falan diye dusundum ama sizler boyle soyleyince demekki yanlis falan anlamamisim diye dusunuyorumSen bu insana hala arkadaşım mı diyorsun, insan mı yok arkadaş olacak ya.. İmalara bak hey allahım, biraz eski konularına da göz attım da sende iyi sabır varmış bu kişiye karşı.
Yapman gereken, tavır almak falan değil direkt ilişkiyi kesmek. Hayatından -mutluluğundan beslenen bu insanı hala neden yanında tutuyorsun
Zaten artık bi suredir hicbir sekilde mutlulugumu yada uzuntumu paylasmiyorum.Onun hayatinda sorun olmamasi senin iyiligini isteyecegi anlamina gelmez .Iyi bir arkadas boyle davaranmaz sen pes etsen bile seni kolundan tutup kaldirmasi gerekirdi. Hic birseyini paylasma bence
Sanirim bundan sonra bu taktigi uygulamaya calisicam gibi gorunuyor insallah basaririmSen kendi işine bak meraklanma ben halleder her şeyi
Deyin.şok olmuş bir vaziyette susacaktir.
Bi becerebilsemBöyle arkadaşınız varken sizin düşmana ihtiyacınız yok ki.
Bir de hayatınızda yük olan şeyleri neden sırtınızdaki kambur gibi taşıyorsunuz.atın sırtınızdan gitsin.
Ya aslinda bi donem onun yuzunden bi gorusmedik tartisma falan olmadan kustuk gibi birsey oldu ama hata bende yine ben aradim dayanamadim kotu mu ettim iyimi ettim bilmiyorum arkadasimi seviyorum ama bu soyledikleri yuzunden git gide ona karsi icime birseyler oturuyirBazi insanlar akrep gibidir canim boyle sokmadan duramazlar. Cozumu basit o aramadan asla arama az gorus vs. senin onu takmadigini anlasin.
Çalışmıyor ama hayatlarımızı kıyaslarsak her açıdan benden daha iyi bir hayatı vararkadaşınız çalışıyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?