Rüya Yorumları arkadaşımı cin olarak gördüm yorumlarınızı bekliorum

E

EU3

Ziyaretçi
Rüyaya nasıl başlayacağımı bilmiorum hatırladıkça ellerim titriyor..Bilinç altıyla alakalı bir rüya olduğunu düşünmüyorum..:1no2:

Henüz bu sabaha karşı gördüğüm bir rüya bu.
Geçen sene öğrenciyken şehir dışında oturduğum evdeyim.Evin salonunda okuldan 4 arkadaşımla beraber oturuyoruz ama saat oldukça geç, gece vakti kapı çalıyor.Kapıyı açmak için 2 arkadaşımla birlikte kalkıyoruz ve benim odamın önünden geçerken yatağımda birinin yattığını farkediyorum.Önce yanımdaki arkadaşıma gösteriyorum birlikte yatağımda yatan kişiyi kaldırıyoruz ve yataktan geçen sene aynı evi paylaştığım ev arkadaşım çıkıyor.önce "uyuyordum neden uyandırdınız" falan diyor.biz evde olmadığını bildiğimiz için şaşırıyoruz tabi.
O sırada çalan kapıyı da açıyoruz ve kapıdan içeri aynı ev arkadaşım giriyor..Biri odamda diğeri kapıda..Yatağımdan çıkanın cin olduğunu farkediyoruz.Onu odada bırakarak dualar ederek başka odaya geçiyoruz.Arkadaşlarımdan biri abdest alıyor sonrada ben.. Biz dua ettikçe odada bıraktığımız arkadaşımın içinden cin çıkıyor..yerde kıvranıyor gözleri bakışları değişiyor...

böyle bir rüyaydı çok düşündüm anlatmalı mıyım diye ama içimde tutamadım..Lütfen yorumlarınızı bekliyorum..
Sabah gözümü açtığımda kalbim yerinden çıkacak gibi atıyordu ve sabah ezanında uyandım, tekrar uyumaya da korktum:1shok:

yorumlarınızı paylaşır mısınız çok korkuyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
ayyy tüylerim diken diken oldu kıs nas-felak fln oku bol bol
yorumlamaya da çalışma bence:1shok:

içim ürperdi yaa.
cicikızın dediği gibi nas-felak oku yatmadan önce. bide ayet-el kürsi okursan daha iyi olur.

valla aslında benim bu konuda pek bilgim yok ama öncelikle şunu söylemek istiyorum kötü rüyalarınızı kimseye anlatmayın kötü yorumlarlarsa kötü olur sizde hayra yorun.bir yerde okumuştum iyi rüyalarınızı da sadece sevdiklerinizle paylaşın ki iyi olsun ama kötüleri asla paylaşmayın.,kötü rüya askıdaki kıyafet gibidir anlatıldımı kötü yorumlanır ve üzerinize geçirilir anlatmazsanız askıda durur diyordu.

ama ben size şöyle söyliyim rüyanız da abdest alınmış abdest almak,dua okumak iyidir iyi şeylere yorulur.olumlu yönünü görüp hayra yoralım ki hayır olsun :)

teşekkür ederim..

haklısınız bunu bende düşündüm tereddüt ettim baya anlatsam mı diye ama içinden çıkamadım..hala etkisindeyim.
sabah uyanır uyanmaz konuşmaya çlıştım dilim tutulacak gibi geldi ..dediğiniz gibi nas-felak okudum..ayetel kürsi okudum ama uyuyamadım tekrar

Anneme anlattım "popon açıkta kalmıştır dedi" afedersiniz...pekte umursamadı.ama ben hala etkisindeyim ve içinden çıkamadım:1no2:

Son düzenleyen: Moderatör:
canım genelde olumsuz rüyaları mümkün olduğunca yorumlamayın derler, nasıl yorumlarsan öyle olacağına inanılır.. ama doğruluğu hakkında bi bilgim yok tabi..
elimdeki bi kitaptaki yazıyı yazıyorum sana:

"cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bi kimse ile tabir edilir. rüyada cin olduğu görülen kişinin hilesi çok olur...
bir kimsenin evine cinler girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler..
cinlerin evlerde bulunanı şerli ve yaramaz komşulara delalet eder..."

sadece yorumun rüyanla ilgili olna kısımlarını yazdım canım. unutma her rüya sahih değildir. önemsememeye çalış ama yine de dikkatli ol derim a.s.

anlıyorum sizi kötü bir kabus görmüşsünüz.belki de gün içerisinde yaşadığınız veya etkilendiğiniz bir konunun etkisidir.çok ta üstünde durmayın,gerçek olmadığını düşünüp rahatlamaya çalışın.bu gördüğünüz rüyanın gerçeğini yaşayanlar da var onlardan olmadığınız için sevinip şükrederseniz unutursunuz bile umarım herşey iyi olur eğer her kötü rüya gerçek olsaydı vay halimize,bunu da düşünün.

canım genelde olumsuz rüyaları mümkün olduğunca yorumlamayın derler, nasıl yorumlarsan öyle olacağına inanılır.. ama doğruluğu hakkında bi bilgim yok tabi..
elimdeki bi kitaptaki yazıyı yazıyorum sana:

"cin görmek, dünya işi ve gururu için hilekar bi kimse ile tabir edilir. rüyada cin olduğu görülen kişinin hilesi çok olur...
bir kimsenin evine cinler girip bir şeyler yaptığını gören kimsenin evine düşman veya hırsızlar girerek o kimseye bir zarar getirirler..
cinlerin evlerde bulunanı şerli ve yaramaz komşulara delalet eder..."

sadece yorumun rüyanla ilgili olna kısımlarını yazdım canım. unutma her rüya sahih değildir. önemsememeye çalış ama yine de dikkatli ol derim a.s.

Meletemcim teşekkür ederim yorumun için..Hayra yormaya çalışıorum bende..Belkide diyorum arkadaşımla ilgili bi durum mu..Çünkü kendisini cin olarak gördüğüm ev arkadaşımla konuşmuyoruz ve küs ayrıldık evden...Allah hayırlara çıkarsın diyorum...

Flower sana da çok teşekkürler..doğru söylüosun tabi ki görülen her kötü rüya kötü çıkmaz..belki bi yorumu vardır diye düşündüm ve içimdeki korkunun da hafiflemesi için
Hepinize yorumlaınızdan dolayı teşekkür ederim..
Allah böyle kötü rüyaları hayırlara çıkarsın:Saruboceq:

ayy kolay diil öle şeyler görünce ben de uyuyamam ve gece tek kalamam korkudan

Amin canım Allah hayırlara çıkarsın inşallah :Saruboceq:

ay ben de kucukken kardesimi gormustum oyle seytan gibi birseydi cok korkmustum..
ama cok sukur krdesim buyudu aslanlar gibi bi delikanli oldu ve hafizlik yapiyo su anda :)

bence hc dusunme boyle bir ruyanin uzernde.

canım konunun başlığına göre yorum yapıyorum içeriğini okumadım okumam da....çünkü bu tür rüyalar anlatılmamalı ve yorum yapılmamalı diye biliyorum ve hemen unutulmalı üstünde düşünülmemeli.

neden cevap yazdığıma gelince bu konuda ki bilgimi paylaşmak istedim.

evet bende bu tür rüyaların unutulması gerektiğini sürekli konuşup düşünüp hatırlanmaması gerektiğini biliyorum hayra yormak gerekir korkma bu gece tatlı rüyalar görmeni dilerim...

canım konunun başlığına göre yorum yapıyorum içeriğini okumadım okumam da....çünkü bu tür rüyalar anlatılmamalı ve yorum yapılmamalı diye biliyorum ve hemen unutulmalı üstünde düşünülmemeli.

neden cevap yazdığıma gelince bu konuda ki bilgimi paylaşmak istedim.

ablacım konunun içeriğinde pekte ayrıntı yok..sanırım başlık herşeye yettibenneyaptımki
belki bi yorumlaması vardır diye düşünmüştüm ama bende düşünmek istemiorum zaten daha fazla..aklıma getirmemeye çalışıorum yorumun için teşekkür ederima.s.

X