Arkadaşıma Tahammülüm Kalmadı

Ayyy hiç sevmem fitne fücur enerji yiyen.En son öyle bırıne sen enerjımı yemıyor sömürüyorsun kendı basıma daha mutluyum demıstım.Neyıyle gezeceksınkı onun?

Evet son bi damla oluyo bi buz kesme anı. O zamn dönülmez aksamin ufku iste..

Deli o deli.Seni de delirtmek istiyor tek başına neden çeksin kıskanıyor bak

Arkadaşınızda bipolar bozukluk var gibi. Yani bir öyle bir böyle günü gününe uymuyor. Böylesi insana dert verir en iyisi mi ona doktora görünmesini tavsiye edin ve bir anda kesin ilişkinizi

Uzak dur ve arkadaşlığını bitir. Böyle bir insan bir gün seni öyle zor durumda bırakacak bir şeyler yapar ki çok pişman olursun neden arkadaşlığımı bitirmedim diye. Eşine bile yalan söylemiş, kendi hatası olur senin üstüne atar sen zorda kalırsın. Hiç uğraşma kimseye de acıma.

Yapmayın allah aşkına ne acıması ya asıl o size acıyor ve küçümsüyor anlatımlarınızdan artık görüşmeyelim demek ne kadar zor olabilir ki? Belli ki siz de bu arkadaşlıktan bi noktada hoşnutsunuz

Yaklaşma direk engel at konuşma ne yaparsa yapsın.

böyle olan bir arkadaşım vardı.10 küsür senelik.kıskanç çekemeyen ne dediği belli olmayan aynı örnekteki gibi.ben de bıraktım görüşmedim çok rahatım.

Yazık kadının kafa kırık galiba, ben korkar arkadaşlığımı keserdim. Sıran var hamile kalma miniğim dediğinde uçuşa geçmişti

Tatlı tatlı sakın benden önce hamile kalayım deme, bana sor diyo bu neyin kafası ya? Ne iyinizi ne kötünüzü söyleyin. Garip bi insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…