Arkadaşıma Tahammülüm Kalmadı

O arkadaşa yaklaşmamanız daha iyi sanki. Allah sabır versin size de. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Verdiğiniz örneklerden sadece birini bile yapan birini ben hayatımda tutmazdım. Acıma acınacak hale düşersin bu tip insanlara karşı söylenmiş bence. Kendinize haksızlık ediyorsunuz.

Ben sana erken mi değil mi soylerim nedir ya
Sen kimsin ki deseydiniz keşke
Gıcık olurum şöyle ukala tiplere
Görüşme kendi kendisine cildirsin hatta direkt engelle nasıl birisi bu

Arkadaşınıza daha fazla anlayış göstermelisiniz. Sozlerini hep yanlış yerlere çekmiş, hep ard niyetli davranmışsınız.
Ne olmuş yani sizin attığınız mesajları silip değiştirip kocasına gösteriyorsa, iş güç dahil tüm heveslerinizi kaçıracak laflar söyleyip hatta çocuk yapma zamanıniza karışıyorsa.

Konu sahibi kardeşim, yazdıklarımı okurken ne hissettiysen ,Senin yazdıklarını okurken ben de onlari hissettim. Sız yetişkin, nladigim kadarıyla iş güç sahibi bir kadinsiniz. Bu " arkadas" ile görüşmesen ne olur?Dünyan mi yıkılır? Sizin yazdıklarınızı kocasına nasıl gösterir, üstelik yalan yanlış. Sız bu durumu bike bile nasıl daha görüşürsünüz. Hoşlanmayınız durumlarda sesinizi çıkarmaktan, hayır,dur demekten aciz mısınız?
Lütfen ya. Bir okuyun yazdiklariniz. Sonra bir de kendinize sorun ben bu arkadaşa nasıl yaklaşmalıyım diye.

Yaklaşmayın!
Açmayın telefonunu, mesajlarına cvp vermeyin.

ayrıl, boşan, iptal et, yak butun fotoğrafları.
arkadaş mı o be.
herkesin çevresinde 40 arkadaşı var sosyalleşir, benim sadece 3-5, ama bilirim ki arkamdan konuşmayacak, kalbimi kırmayacak, yargılamayacak insanlardır. böyle insancıklarla ne vakit harcarsın, kop gitsin.

Varboyletipler. Buna benzer benim hayatımda da var. Hatta bir ara beni kankasi ilan etmiş haberim yok.
Asla cevap vermiyorum. Psikolog ya da psikiyatr değilim, terapi için başka yere gitsin.
Cevap vermeyin bu kadar hatta engelleyin:) ohhh kafa ne rahat edecek.

Bu arkadaştan daha garip bir arkadasim vardi; kompleksli, kiskanç gario biriydi. Yaklaşık 20 yıllık arkadaşlığımız vardi He o beni kıskandığını düşünürdüm ama arkadaşlığımızı bitiremezdim. Bir gün oyle bi cinnet ani geldi ki kestim tüm ilişiği. Inanın oyle mutlu öyle huzurlu oldum ki. Her başarımı kıskanır küçümserdi, sevgilimi, işimi, ailemi, giydiklerini dahi kıskanırdı. Enerjimi sömürmekten başka hiçbir şeye yaramıyormuş meğer. Kendini çalkantılı özel hayatı ve başarısızlıklarla dolu yaşamıyla yalniz bıraktım. Tavsiye ederim

Bende de vardı böyle bir arkadaş
Kötülüğümü isteyen,inşallah şöyle biriyle evlenirsin diyen(kötü anlamda),beni psikoloğu olarak gören, sürekli benden para bekleyen,ona aldığım hediyenin bile fiyatını soran..
Mesajlarına aramalarına cevap vermedim kurtuldum.Dünya varmış

Kıskanç fesat açık arayan istemem yan cebime koy modunda kısaca bütün kötü özellikler var ben bu tür insanların yanında konuşamıyorum bile acaba ne olumsuz bir şey söyleyecek diye.. O yüzden arkadaş olarak tutma en nefret ettiğim insan tipi ya

deli bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…