- Konu Sahibi dandiktavsan
Ben iktisat mezunuyum 8 sene banka deneyimimm var işsizim.felsefeci dusunce gucune inaniyor herhalde.evrene olumlu msj falan.ceo da olur oFelsefecileride muhasebeci yapıyorlardı zaten
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben iktisat mezunuyum 8 sene banka deneyimimm var işsizim.felsefeci dusunce gucune inaniyor herhalde.evrene olumlu msj falan.ceo da olur oFelsefecileride muhasebeci yapıyorlardı zaten
Sekreter degil yonetici asistani olacaksin deseydiniz:))) komplekse gel...yrn kursa gidip atanamzsa kapinizi calmasinHayir ben muhasebe departmaninda calisiyorum. Benim bolumumde elemana ihtiyac yok. Olsa da onu aldiramam cunku onun alani farkli.
Kisa sureli sekreer olarak calisir, cebine harclik olur bu arada da atanir. Diye dusundum.
Sekreterlikte utanilacak ne var anlamadim
Ayranı yok içmeye, bir de iş beğenmiyor. O zaman param yok diye ağlamasın. İnsanlar bir garip ya.Kizlar. Benim bir arkadasim var. Ayni mahalleden, evimizin karsisindaki apartmanda oturuyor. Cocuklugumuz birlikte gecti denebilir. Benden 4 yas buyuktu.
Simdilerde evli. Kendisine benzeyen sirin, sarisin ve tatli bir kizi var.
Felsefe ogretmeni kendisi. Bir etut merkezinde ogretmenlik yapiyordu.
Cuma aksami gordum kendisini. Isten cikarmislar. Maddi anlamda zor durumdayim evim de kira, Kpss ye hazirlanmam gerek, desteksiz dersanesiz olmuyor , aman esim de vermez ki vs dedi.
Bu sabah whatsuptan yazdim. Tugce dedim, calistigim fabrika sekreter ariyor. Sana agir is vermemeleri icin elimden geleni yaparim. Cumartesi gunu de calismiyoruz ! Sen zaten yuksek lisansini yapmissin. Isverenim seni asgari ucretten baslatmaz, ben de konusurum. Hafta ici de aksam 6 da cikiyoruz. Metroya bineriz, senin istedigin kpss kursunun tam karsisinda metro. Kızçeni de k.v. e birakirsan sen bu sene kesin atanirsin. Cebine de harclik kalir, Sali gunu patronun kiziyla tanistirayim seni Hic aglama uzulme, hem esinden de istememis olursun kurs ucretini dedim.
Aynen bunlari yazdim. Ne eksik, ne fazla.
Cok kalbimi kirdi. Dostlugumu bitirmek istiyorum. O kadar zor gunler geciriyorum ki , ev arayisindayim. Ailem ile her gun kavgaliyim. Sinirlerim fazlasiyla yipranmis haldeyim. Aglamadigim tek gun yok iken ben ona yardim etmek istedim sadece.
"Dandik tavsan, sana inanamiyorum. Kisa sureligine de olsa hayatta fabrika koselerinde sekreter olarak calisti dedirtmem arkamdan ben. Beni sekreter parcasi olmaya mi layik goruyorsun ? Insan kaynaklari veya muhasebede alim yok mu ? Ben bunca sene sekreter olmak icin okumadim. Cok ilgincsin yane..."
Direkt engelledim. Sinirim zipladi.
Biktim artik egosu yuksek insanlardan.
Odtu felsefe odtu psikoloji mezunu olsa ne olacak issiz issizdir.kendimden biliyorum:)Bitir arkadaşlığını bencede kendini sanırım İTÜ ODTÜ mezunu falan sanıyor ki bundaki ego onlarda yoktur
Bende bir ara isten ayrilmistim. Universite mezunuydum. Bir arkadasim bir sirketin muhasebe bolumundeydi.ama univ mesunu degildi. Ve bana sekreter olarak gelmek istersen biz sekreter ariyoruz demisti. Bende cok bozulmustum. Ama belli etmedim kibarca hayir dedim. Niye bozuldum bilmiyorum zaten kpss ye hazirlanmak icin o tarz bi is ariyordum ders calisabilecegim. Galiba beni kucumsemis gibi geldi ve bozulmustum ama oyle kin tutmadim halen gorusurum arkadasimlaHayir ben muhasebe departmaninda calisiyorum. Benim bolumumde elemana ihtiyac yok. Olsa da onu aldiramam cunku onun alani farkli.
Kisa sureli sekreer olarak calisir, cebine harclik olur bu arada da atanir. Diye dusundum.
Sekreterlikte utanilacak ne var anlamadim
Bende mali müşavirim. Muhasebeye felsefi açıdan yaklaşacak herhaldeBen iktisat mezunuyum 8 sene banka deneyimimm var işsizim.felsefeci dusunce gucune inaniyor herhalde.evrene olumlu msj falan.ceo da olur o
pardon da sekreterliğin nesi kötüymüşKizlar. Benim bir arkadasim var. Ayni mahalleden, evimizin karsisindaki apartmanda oturuyor. Cocuklugumuz birlikte gecti denebilir. Benden 4 yas buyuktu.
Simdilerde evli. Kendisine benzeyen sirin, sarisin ve tatli bir kizi var.
Felsefe ogretmeni kendisi. Bir etut merkezinde ogretmenlik yapiyordu.
Cuma aksami gordum kendisini. Isten cikarmislar. Maddi anlamda zor durumdayim evim de kira, Kpss ye hazirlanmam gerek, desteksiz dersanesiz olmuyor , aman esim de vermez ki vs dedi.
Bu sabah whatsuptan yazdim. Tugce dedim, calistigim fabrika sekreter ariyor. Sana agir is vermemeleri icin elimden geleni yaparim. Cumartesi gunu de calismiyoruz ! Sen zaten yuksek lisansini yapmissin. Isverenim seni asgari ucretten baslatmaz, ben de konusurum. Hafta ici de aksam 6 da cikiyoruz. Metroya bineriz, senin istedigin kpss kursunun tam karsisinda metro. Kızçeni de k.v. e birakirsan sen bu sene kesin atanirsin. Cebine de harclik kalir, Sali gunu patronun kiziyla tanistirayim seni Hic aglama uzulme, hem esinden de istememis olursun kurs ucretini dedim.
Aynen bunlari yazdim. Ne eksik, ne fazla.
Cok kalbimi kirdi. Dostlugumu bitirmek istiyorum. O kadar zor gunler geciriyorum ki , ev arayisindayim. Ailem ile her gun kavgaliyim. Sinirlerim fazlasiyla yipranmis haldeyim. Aglamadigim tek gun yok iken ben ona yardim etmek istedim sadece.
"Dandik tavsan, sana inanamiyorum. Kisa sureligine de olsa hayatta fabrika koselerinde sekreter olarak calisti dedirtmem arkamdan ben. Beni sekreter parcasi olmaya mi layik goruyorsun ? Insan kaynaklari veya muhasebede alim yok mu ? Ben bunca sene sekreter olmak icin okumadim. Cok ilgincsin yane..."
Direkt engelledim. Sinirim zipladi.
Biktim artik egosu yuksek insanlardan.
İnsanları anlamak çok zor gerçekten
Siz iyi niyetinizle yardım etmek istemişsiniz ama karşınızda iyi niyeti anlayabilecek biri yok
Ben de atanamayan bir öğretmenim
İki yıl ücretli öğretmenlik yaptım
Sonra tayinimiz çıktı
Şimdi küçücük bir ilcedeyiz ve iş imkanı çok çok kısıtlı bir yer
Ücretli öğretmenlik de çıkmadı
Para kazanıp eşime ve aileme destek olmak istediğim için A101 BİM ŞOK buralara başvuru yapacaktım ama hamile olduğumu öğrenince eşim razı olmadı çok yorulurum diye
Amaç para kazanmaksa namusuyla alın teriyle yapılan her iş kıymetlidir