Arkadasima cok kirildim.

Al bendende o kadar. Bu ego patlamalı tipler yüzünden insanlardan soğudum. Kimseye iyilik yaramaz zaten bide egoları cabası. Iyi olmuş işsiz kalmış boşver

neden içinize atıp kendinizi üzüyorsunuz ki cevap yazın .'Asıl ben sana inanamıyorum eğitimcisin ama başka bir meslek halinde nasıl aşağılayıcı konuşabiliyorsun' diye. bırakın yolu açık olsun siz de Allah rızası için yaptığınız iyiliği bırakın Allah bilsin.Kendi hayatınıza bakın

felsefe bilimiyle uğraşan eğitim alan bir insan başka insanları sekreter parçası diye aşağılıyor.Allahım lütfen bu bayan asla atanmasın öğretmenliğe hem mesleğini haketmiyor hem de yetiştıreceği çocuklara yazık

Bu durumda atanmış ogretmenler hak yemis, torpil bulmuş mu oluyor?
Genellemelere dikkat edelim lütfen
.

Bir algıyı düzeltmeye çalışırken yanlış anlaşıldım galiba. Ben de kpss ile atanmış bir öğretmenim. Güncel durumdan dem vurdum. Emekleri hiçe sayılan atanmış ve atanamamış tüm öğretmenler için yazdım zaten

İnsan kendi yaptığı iyilikten mesuldür. Siz arkadaşınız için bi çaba gösterip ona yardım etmeye çalıştınız. Arkadaşınızın üslubu hiç doğru değil etrafım çok iyi okullardan mezun olup özel sektörde dahi iş bulamadığın için kpss hazırlanırken günlük işlerde dahi çalışıp hem sınavına hem ailesine hemde işine vakit ayıran insanlar . İnsanları mesleki veya itibar konumuna göre sınıflandırmaya çalışan insanlar boşverin hayatınızdan uzak olsun . Kış geliyor evine yakacak çocuğuna giyecek alabilsin diye gündüz kendi mesleğini yapıp gece bambaşka alanlardan rızkının Peşinde koşan insanlar var .

Niye geriliyorsun ki. Surun o zaman tatlim. Yaz yolla. Sen kuduracagina o kudursun.

Öncelikle afedersinizde o sekreter parçası dediği insanların b*kunu yesin o :/ anca ona layık!
Sonrasında bir dönüp aynaya baksın zira bunca yıl evet kendisininde dediği gibi boşa bomboşa okumuş çünkü felsefe okuyan bir insan bu şekilde düşünmez!
Daha okuduğu felsefe bölümünün asıl 'felsesini' kavrayamamış...

Canım üstüne vazife olmayan şeylere hiç bulaşma belliki senin sandığınız düzeyde bir samimiyetiniz yok böyle konular hassas biraz zaten atanamadığı için çok üzgündür sana çatmış o da

umarim sekreterlige mum kalir. Ekmek parasinin gururu olmaz. Bizim ulkemizde bu kafalardan pek cok var malesef.

Oraya notta yazdim yanlis tarafa cekilmesin diye. Iyi ogretmen olmasi icin atanmis olmasi gerekmiyor ki bu zihniyetteki biri ogretmen ve nesil yetistiriyor ustune felsefe mezunu nasil dar bir bakis acisina sahip.

Uslup konu sahibesinin arkadasinin tavri icindi.

Bu arada geçenlerde bir üye vardı. "öğretmen olacak kadar değersiz değilim" gibi bir şey söylemişti. İnsanları ve mesleklerini küçümseyenler hep aynı kafada demek ki
Geçenlerde eğitimde söz sahibi biri 'kreşe müdür olamayacak insanlara üniversitelerde kürsü verdik' diye bir eleştiri yaptı aklı sıra.
Uzun yıllar, özel anaokullarında müdürlük yapmış biri olarak üzüldüm.
Ne basit bir iş yapıyormuşuz bu beyfendinin gözünde...
Keşke her mesleğin saygıya değer ve önemli olduğunu kavrayabilsek.
Bunu kendine 'eğitimci' diyenlerin beceremiyor oluşu ise sözün bittiği yer ne yazık ki.

Yahu o küçümsediği sekreterlik bile bir deneyim istiyor, iş yönetme becerisi istiyor ama arkadaşın çalışası yok boşverin takmayın

Siz çok iyi niyetlisiniz , arkadasinz kapris yapmış. Size hak veririm ama işsiz insan psikolojisi cidden farklı işliyor..bana da tamamen iyi niyetle çağrı merkezi falan öneriyorlar, ya da otelde onburoda duran arkadaş eleman açığı olduğunda beni çağırıyor.
Tamamen iyi niyetle yapılan şeyler ama işsiz insanın kalbini kirabiliyor
Öyle bir psikoloji ki biri memurlar.net'den iş ilanı gönderse sinir oluyorsun.
Uyuz olamjta haklısın, silmekle de iyi yapmışsın. Ama ben karşı tarafın işsizlik psikolojisine yordum yazdıklarını, siz de öyle yapın.

Çok büyük konuşmuş. Ne diyeyim Allah beğenmediği işlere bile muhtaç olacak duruma düşürmez inşallah birgün.

Ne garip insanlar var bende öğretmenim ama mecbur kalıp bir donem pastanede çalışmak durumunda kaldım. tezgah sildim yere pas pas attım. Hicbirsey eksilmedi benden tam tersine herkes bana çok saygı duyuyordu.Küçük dağları ben yarattım edalari hiç hoşlanmam böyle tiplerden..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…