Arkadaşıma ayıp etmiş miyim?

bengokyuzunututamam

Üye
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2024
146
23
13
24
Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim yurt oda arkadaşımdan bu sabah şu polarlı çorabını istedim çorap dediysem adı çorap normalde kapkalın bir tayt, elbisenin altına kendi taytımı giydim üzerine de arkadaşımın ten rengi görünümlü taytını giydim kötü durmasın diye, hem ten gibi duruyor hem de ben kendime sipariş etmiştim normal tayt gibi ya yıkayıo veririm diye (garip gelecekler olabilir ama birbirimizin kıyafetlerini alıyoruz zaman zaman) ben giydiğimde ayak kısmına bakmadım ve direkt botla giydim yurda gerş geldiğimde her iki ayağımın baş parmak kısmında sökük vardı tırnak uzayınca çorap kaçar ya. Tırnağım da uzun değildi nasıl oldu anlauamadkm.
Bunj öğrenir öğrenmez arkadaşıma böyle yazdım. O da sorun değil dedi sadece. Zaten yenisini alacağım karar verdim de, kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sizce çok ayıp ettim mi?

Eklentiler

• IMG_2234.jpeg
    IMG_2234.jpeg
    239,7 KB · Görüntüleme: 553
Son düzenleme:
Aslında birbirinizin kıyafetlerini giymeseniz daha iyi olur, bu konular yüzünden kızlar arasında çok kavga çıkıyor.
Anlattığın konuya gelince, ortada bir ayıp yok. Sonuçta görmezden gelip öylece geri vermemişsin. İçin rahat etmiyorsa yenisini ona ver, eskisini sen al.

Aslında birbirinizin kıyafetlerini giymeseniz daha iyi olur, bu konular yüzünden kızlar arasında çok kavga çıkıyor.
Anlattığın konuya gelince, ortada bir ayıp yok. Sonuçta görmezden gelip öylece geri vermemişsin. İçin rahat etmiyorsa yenisini ona ver, eskisini sen al.
Ya zaten kırk yılın başı ben giydim, normalde onlar benimkini giyer.
Bundan kendime de sipariş etmiştim. Yeni geleni arkadaşıma verip eskisini alırım en kötü değil mi?

Çorap hem de külotlu çorap paylaşılmaz.
Nasıl içiniz rahat ediyor ki?
Hem özel bölgesine hem ayağına temas ediyor. Yıkansa dahi insana kötü hissettirir.
Benim için don sütyen istemek gibi bir şey çorap istemek.
Bu kadar özel şey istenmez. Ayaktan bulaşan hastalıklar da var.
Yapmayın öyle şeyler

tayt bu öyle çift çorap gibi değil ki. Anlatamadkm tam sanırım
Tayt da ortak giyilmez.
hijyen anlayışınız sıkıntı var bence. Ceket hırka hadi bir nebze onda bile kokusu kalıyor huylanıyorum ben. Ama çorap tayt gibi direkt tene değen şeyleri nasıl giyiyorsunuz ki? Üstelik bunda ayağa değiyor.

Niye elbise de tene değiyor? İç çamaşır istemedim çorap da istemedim aslında bu bir tayt yani sadece tenime değen bir şey istedim o benim ayakkabılarımı giydi zamanında.
Benim için tuhaf ben almam kimseden ayakkabı çorap vs bunlar aşırı kişisel. Mantar varsa bulaşır yani hijyenik değil.

Niye elbise de tene değiyor? İç çamaşır istemedim çorap da istemedim aslında bu bir tayt yani sadece tenime değen bir şey istedim o benim ayakkabılarımı giydi zamanında.
Mantar olursunuz valla.
Ayakkabı da paylaşmayın.
Ben de yurtta kaldım. Hiç bir şey paylaşmazdık biz. Yani isteyen olunca da kem küm eder red ederdim. Cidden hijyenik değil

Tayt da ortak giyilmez.
hijyen anlayışınız sıkıntı var bence. Ceket hırka hadi bir nebze onda bile kokusu kalıyor huylanıyorum ben. Ama çorap tayt gibi direkt tene değen şeyleri nasıl giyiyorsunuz ki? Üstelik bunda ayağa değiyor.
Napayım ablacım yurttayız arkadaşım benim ayakkabımı şortumu giydi diye kırk yılın başı yıkar veririm diye düşündüm. Şort da direkt tene değiyor elbiseler de

Benim için tuhaf ben almam kimseden ayakkabı çorap vs bunlar aşırı kişisel. Mantar varsa bulaşır yani hijyenik değil.
Ya kaç senedir beraberiz öyle rastgele biri de değil samimiyetimize güvenefek rica ettim bu kadar şey bir şey değil bu 😂 bir daha almayacapkm zafen ders oldu bana sırf benimki yolda diye istemiştim aslında :(

Merhabalar ben üniversite öğrencisiyim yurt oda arkadaşımdan bu sabah şu polarlı çorabını istedim, hem ten gibi duruyor hem de ben kendime sipariş etmiştim normal tayt gibi ya yıkayıo veririm diye (garip gelecekler olabilir ama birbirimizin kıyafetlerini alıyoruz zaman zaman) ben giydiğimde ayak kısmına bakmadım ve direkt botla giydim yurda gerş geldiğimde her iki ayağımın baş parmak kısmında sökük vardı tırnak uzayınca çorap kaçar ya. Tırnağım da uzun değildi nasıl oldu anlauamadkm.
Bunj öğrenir öğrenmez arkadaşıma böyle yazdım. O da sorun değil dedi sadece. Zaten yenisini alacağım karar verdim de, kendimi inanılmaz kötü hissediyorum. Sizce çok ayıp ettim mi?
Kötü bir cevap vermemiş ki arkadaşınız. Bir eşyayı ödünç verince böyle şeyler başa gelebilir göze alıp vermek lazım

Back