arkadaşım yok

gzdnur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2016
51
9
25
Merhaba bu siteye yeni üye oldum. 17 yaşındayım çok aşırı çekingen biri değilim ama hiç arkadaşım yok yalnizim yani sadece sevgilim var. Derdimi anlatacak kimse yok neden?

Sevgilini hayatının odak noktası yapıp herkesten uzaklaştıysan insanlar da senden uzaklaşmış olabilir...

Olabilir mi?

Bilmem neden? :KK64:
Daha küçüksün elbet üniversitede olur arkadaşın, iyi arkadaşlara rast gelesin.

Hayır hayır öyle bir durum yok, öyle biri değilim. Sadece yaşıtım kızlar çok farklı ya bilmiyorum

Okuldan olabilirdi aslında..
Üniversiteden olur, çok üzülme..

Sosyalleş o halde bu kadar şikayetçi isen.. Kurslara yönel, kafa dengi birileri olur belki..

Bir derdim oluyor anlatacak arkadaşım olmuyor. Kötü biri de değilim yani anlayamiyorum

Ahh ah, bu cümlenizi çok düşünmüşümdür kendi kendime, şimdi daha bi kabullendim.. Yapı meselesi biraz.
Ha deyince de olmuyor, çok acele etmeyin, zamanla daha iyi olacaktır.
Sosyal hayatta "mecburen" oluyor bir çok şey zaman içinde...
Atılgan, konuşkan, canım cicim değilseniz, gerçekçiyseniz, güvensizlik varsa vs. olabilir.

Biriyle samimi olunca canım cicim olurum. Ama çevremdeki kızlar ya tamamen asosyal evden çıkmıyor ya da tamamen ipini koparmis tipler kendime uygun arkadaş olabileceğim kimse yok malesef

Her yaşıtında sokaklarda arkadaşları ile gezmiyor şimdi yaşın küçük imreniyorsun ilerde 1-2 arkadaş yetecek sana ,bu yaşta ki arkadaşlıkların yarısı sahte bunu bil öncelikle 1sene sonra bile 30 tane olsa 3 ü anca kalır yanına,asıl dostluklar ünv başlar :) sevgilini odak noktan haline getirme ve canını sıkma.

Gönüllü olabileceğin herhangi bir sivil toplum kuruluşu mutlaka vardır şehrinde, onların sitelerine girip gönüllü olmak istediğini belirt. Orada hem kaliteli bir arkadaş çevresi edinirsin hem de sosyal becerilerin artar.

Merhaba bu siteye yeni üye oldum. 17 yaşındayım çok aşırı çekingen biri değilim ama hiç arkadaşım yok yalnizim yani sadece sevgilim var. Derdimi anlatacak kimse yok neden?
bosverrrr en iyi arkadas annedir sonrada insanin kendisidir
derdini kendinle paylas cozumle...birine anlatmak sart degilki.hem cogu sahte arkadas derdine uzulecegne sevinir.su zamanda ne dost kalmis ne arkadas .kafan rahat iste daha ne istyon

X