Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bir derdim oluyor anlatacak arkadaşım olmuyor. Kötü biri de değilim yani anlayamiyorumAmann bosver benimde yok dogru duzgun
Hayır hayır öyle bir durum yok, öyle biri değilim. Sadece yaşıtım kızlar çok farklı ya bilmiyorumSevgilini hayatının odak noktası yapıp herkesten uzaklaştıysan insanlar da senden uzaklaşmış olabilir...
Olabilir mi?
Bemim 1 2 tane konustugum arkadasim.var birinden fena darbe yeyince artik temkinliyim canimBir derdim oluyor anlatacak arkadaşım olmuyor. Kötü biri de değilim yani anlayamiyorum
Yasitlarim arkadaslaryla güzel zamanlar güzel anılar yaşıyorlar anlamıyorum neden böyleBemim 1 2 tane konustugum arkadasim.var birinden fena darbe yeyince artik temkinliyim canim
Hayır hayır öyle bir durum yok, öyle biri değilim. Sadece yaşıtım kızlar çok farklı ya bilmiyorum
Bir derdim oluyor anlatacak arkadaşım olmuyor. Kötü biri de değilim yani anlayamiyorum
bosverrrr en iyi arkadas annedir sonrada insanin kendisidirMerhaba bu siteye yeni üye oldum. 17 yaşındayım çok aşırı çekingen biri değilim ama hiç arkadaşım yok yalnizim yani sadece sevgilim var. Derdimi anlatacak kimse yok neden?