• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım ve onun 6 aylık sevgilisi nolur bi bakın

Karşılıklı bayağı bir birinize ağır ithamlarda bulunmuşsunuz sen şusun sende şusun diyerek. Erkek dostunuzun kız arkadaşı sizi potansiyel tehlike görmüş olabilir sözlerin doğruluğuna kanaat getirerek ve doğal olarak da sevgilisine öyle bir kadınla arkadaş olmanı istemiyorum demiştir. Çocukça hareketlerde bulunmuşsunuz.

Kız ve erkek çok iyi dost olabiliyor ama bazı olguların tam oturması gerekiyor maalesef.

Ben çocukça davrandığımı sanmıyorum arkadaşıma çok seviyeli bir şekilde veda ettim. Kendileri bana cevap vermeseler de olurdu kaldı ki ben cevap verilmesi gereken bir şey yazmamıştım. Ya da yapışkan tavırlar sergilememiştim. Hayatı boyunca beni yalnızca 1 saat gören telefonda bile konuşmayan bir insan bana öyle ithamlarda bulununca bunu sürdürünce ve yıllardır dost dediğim insan da arka çıkınca herkesin aynaya bakması gerektiğini vurguladım. Onlar gibi ağzımdan tek bir küfür kelimesi çıkmadı

dostluğu geçtim etikleri küfürlere bakılırsa insanoğlu bile değiller..ağzım açık kaldı konunu okurken..ikisini de boşver hayata tutun bir daha da intihar falan etme intihar zayıflıktır güçlü ol..önce kendini düşün erkek arkadaşına bile tam açılma sana tavsiyem.

Neden böyle yaptıklarını anlamayamıyorum bile. Ben de yaşarken ağzım açık kaldı inanın hiç ama hiç beklemiyordum böyle terbiyesizce hareketler. İntihar ettiğim için çok pişmanım zaten şimdi ki aklım olsa yanından bile geçmezdim o illettin. Ailem yüzünden yapmıştım ama aile için bile değmiyor canına kıymaya ne yazık ki

Sevgilimin hep dediği bir şey var erkekten dost olmaz.

Bence de olmuyor..

Varsa da istisnaidir.

Senin hatan mesaj atmış olman.

Tamam iyi niyetinle atmışsın ama hiç bir zaman karşındakine sana küfür edebilme cesaretini verme.

Senin yerinde olsam hemen o çocuğu arar ne hakla sana s.. git diyebildiğini sorardım.

Bir de 17 yaşındaki kıza da haddini bildirirdim.

O... demeye had buluyorsa cevabını da almalı.

Bu arada ben de çok dostluklardan darbe yedim.

Tavsiyem giden için ne gözyaşı dök, ne de kin besle.

Ne yapmışlar öyle sana.
Okurken ben üzüldüm.
Sakın bir daha geri dönme o arkadaşlarına diyorum ben. Nasıl sözler onlar.

bence bu kişilerin gerçek yüzünü görebildiğiniz için şükretmelisiniz. gerçekten hiç hoş değil yaptıkları.siz onların seviyesine inmeyin ve kendinizi de çok üzmeyin, yeni arkadaşlar edinirsiniz. emin olun dünyada çok güzel insanlar var. Allah sizi onlarla karşılaştırsın inşallah :)

bence bu kişilerin gerçek yüzünü görebildiğiniz için şükretmelisiniz. gerçekten hiç hoş değil yaptıkları.siz onların seviyesine inmeyin ve kendinizi de çok üzmeyin, yeni arkadaşlar edinirsiniz. emin olun dünyada çok güzel insanlar var. Allah sizi onlarla karşılaştırsın inşallah :)

Yorumunuz için çok teşekkür ederim çok sağolun gerçekten :) İnşallah o güzel insanlardan biri de benim karşıma çıkar :)

Sevgilimin hep dediği bir şey var erkekten dost olmaz.

Bence de olmuyor..

Varsa da istisnaidir.

Senin hatan mesaj atmış olman.

Tamam iyi niyetinle atmışsın ama hiç bir zaman karşındakine sana küfür edebilme cesaretini verme.

Senin yerinde olsam hemen o çocuğu arar ne hakla sana s.. git diyebildiğini sorardım.

Bir de 17 yaşındaki kıza da haddini bildirirdim.

O... demeye had buluyorsa cevabını da almalı.

Bu arada ben de çok dostluklardan darbe yedim.

Tavsiyem giden için ne gözyaşı dök, ne de kin besle.

Yok içimde ne kin var ne de üzüntü.. Sizlerin yorumlarıyla kendime geldim çok şükür.. İyi ki varsınız hepiniz :) Aramak aklımdan geçti aslında hesap sormak ama sonra Tuğba dedim boşver yüz göz olma

Ne yapmışlar öyle sana.
Okurken ben üzüldüm.
Sakın bir daha geri dönme o arkadaşlarına diyorum ben. Nasıl sözler onlar.

Ah bir anlasam amaçlarını.. Bende çok üzüldüm ilk yaşadığımda ama artık düşünmüyorum bile onları, söylediklerini.. Kötü söz kem göz sahibine aittir ne de olsa.

evett insanlar degişiktir içini dışını bilemıyorsun birşey olmadıkça benımde yıllarca bir dostum vardı erkek.6 yılda çıktıgım biri vardı nayrıldık bende dıyorumkı ssvegılıme xxxx şahısa sorsana olayların en doğrusunu o bılır dıye oda bana demezmı günler sonra tabıkı o şahısta ögrendım dıye .başımdan aşaya kaynar sular döküldü çocuk sevgılıme yalanlar sölemiş ayrıllaım dıye ayrılıncada bana evlenme teklıf ettı al buyur bilemıyorsun sevgılıme tşkkür ettım bana dostumun iç yüzünü gösterdigi için sende o kıza tşkkr etmelıısn sana dstunun iç yüzünü gösterdigi için.nefret edıyorumya böle tiplerden benım için dostlugun kızı,erkegi olmaz kızlardanda çok darbe yedim yıllarcada dost,edınmedım oysa çok deger veırırım böyle şeylere ama yok arkdaşta,dostta yok

İşte şimdi anlayabildiniz mi neden erkeklerle kızların arkadaş olamadıklarını.
Olsalar dahi uzun ömürlü olanını görmedim ben.
Size tavsiyem artık asla iletişime geçmeyin her ikisiyle de.
Etrafta mutlaka anlaşabileceğiniz bir arkadaş vardır.
Olmasa dahi ne güzel işte derslerinize bol bol vakit kalır değil mi?

bu yazıdan sadece bu yargıyı mı çıkardınız...
ne alakası var cinsiyetle, konu sahibinin erkek arkadaşı müdahale etmiyor bakın yakın arkadaşlarından birinin karşı cinsten olmasına, demek ki o kadar da garip değil...
burada sorun üçüncü kişiler için, eski dostlarını hayatından çıkarmayı göze alabilen zayıf karakterli insanlar...

bu yazıdan sadece bu yargıyı mı çıkardınız...
ne alakası var cinsiyetle, konu sahibinin erkek arkadaşı müdahale etmiyor bakın yakın arkadaşlarından birinin karşı cinsten olmasına, demek ki o kadar da garip değil...
burada sorun üçüncü kişiler için, eski dostlarını hayatından çıkarmayı göze alabilen zayıf karakterli insanlar...

Konuyu yeniden aktif ettiğim için kusura bakmayın geçmiş gitmiştir sanırım ama cevap vermem gerekirdi.
Sn.Lahesis tabiki ben bu konudan sadece cinsiyet yargısına varmamıştım ama ilk gözüme çarpan oydu.şimdi günümüzde çok extrem durumlar olmadığı sürece kaç kız yine bir kız arkadaşını karşı cins için siliyor ama karşı çift dostluklarda önünde sonunda akibet bu oluyor.Bir şekilde yeni sevgili (kız/erkek) bu dostluğu problem ediyor.tabi ki etmeyenlerde vardır ama ben denk gelmedim.
Vefasızlık noktasında sizinle hemfikirim.Bu konunun ana teması vefasızlık.

Back