• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Arkadasım test yaptı sizde görebiliyormusunuz ikinci cizgiyi? Resimli

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
H

hamile ama hcg beta cok düsük sorun orda. Artiyomu artmiyomu diye idrar tedtleri ile kontrol etmeye calisiyor! Sonucta hcg degeri artmasi gerekiyo kanda artikcsds cizgi netlesir. Onun derdinde yani
Onu hcg testi yapmadan bilemezki.gitsin basqa bir yerde yapdirsin bence mutlaka boyle bilemez

Almanyada yapmiyolar. Doktorun yspiyo oda demis haftaya gelin. Burda hastaneye gidip kan verilmiyo malesef kendi kaidn doktorun kim ise o yapiyo.
Anladim gecen sefer yazmisdin ama ondan basqa care yok artisi gorseydi rahatlardi.yani oyle sey artis olmamamsi gecmisde yasamadiysa korkmasin oyle sey olmaz.

3.4 dakika içinde degil hemen belirmesi lazım.Ama yavaş yükseliyor olabilir.Bekirtilerle anlar.Gününe daha çok var.

Anladim gecen sefer yazmisdin ama ondan basqa care yok artisi gorseydi rahatlardi.yani oyle sey artis olmamamsi gecmisde yasamadiysa korkmasin oyle sey olmaz.
Slm canm
Arkadasım pazartesi kan verdi degeri o gün icin 9 cıkmıstı bugün sabah tekrar kan almıslar aonuc simdi 26 imiş bu cok mu az? Yoksa yükselişi normalmi? Kendisi clomifen diye hapla hamile kaldı ama cocuk tutunabiliröi tutunamazmı o var işte bu degerlerde...

Slm canm
Arkadasım pazartesi kan verdi degeri o gün icin 9 cıkmıstı bugün sabah tekrar kan almıslar aonuc simdi 26 imiş bu cok mu az? Yoksa yükselişi normalmi? Kendisi clomifen diye hapla hamile kaldı ama cocuk tutunabiliröi tutunamazmı o var işte bu degerlerde...
Canim sanki normal gibi.bunun normal artis olup olmadiginin tek kaniti o ki 1gun arayla kan vermek.simdi 1 gunden sonra yine kan almazlar orada oyle dimi sen oyle soylemisdin.bide bu gun adetinin gecikmesinin kacinci gunu?

Slm canm
Ilk mesajina bakdim qalibe gecikmesinin 4 gunu falan.bende 3- 4 gun gecmisdi adetim 38 falan cikmisdi canim.ama herkesde farkli ola bilir internetde arastirdim.artis olmus o guzel.ama oradaki doktorlarada ne diyeyim bilemedim tum doktorlar diyorki 1 gun sonra kani tekrar edin artis ne kadar diye.nasil almazlarya of.ben 3 tane doktora sormusdum kendimde 3ude oyle soylemisdi.ama yinrde izlesin canim mutlaka hcg ni

Ilk mesajina bakdim qalibe gecikmesinin 4 gunu falan.bende 3- 4 gun gecmisdi adetim 38 falan cikmisdi canim.ama herkesde farkli ola bilir internetde arastirdim.artis olmus o guzel.ama oradaki doktorlarada ne diyeyim bilemedim tum doktorlar diyorki 1 gun sonra kani tekrar edin artis ne kadar diye.nasil almazlarya of.ben 3 tane doktora sormusdum kendimde 3ude oyle soylemisdi.ama yinrde izlesin canim mutlaka hcg ni
Canm bilmiyoz tam kacıncı günğ olsugumu cünkü o clomifen haşını kullandı ya o gecıktırıyomus yumurtlama gününü yumurtlama günü tahminen 3 gün geciktiyani adet gününü bir gün gecmis oluyo bu duruöda 4 gün degıl

Hıc almıyolar ya sımdı pazartesi aşvaklar ıs arada yone kac gün var bu almanlar uyuz kanama olunca progesteron falanda vermıyo umuraaöıyolarumuraamıyolar bıle

Canm bilmiyoz tam kacıncı günğ olsugumu cünkü o clomifen haşını kullandı ya o gecıktırıyomus yumurtlama gününü yumurtlama günü tahminen 3 gün geciktiyani adet gününü bir gün gecmis oluyo bu duruöda 4 gün degıl
Eger oyleyse 4gunden azsa o zaman bence cok normal cikmis hcg.birazda sabrla bekleyelim kani tekrarlamak lazim orada izin verdiklerinde

Back