Evet canım ikinci çizgi silik çıkmış bu durumda da gebelik var demek oluyor ama kan tahlili yaptırırsa kesin sonucu alabilir bazı gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı olsun inşallah bebiş sağlıkla gelir :)merhaba arkadaslar
Benim bir arkadasim 1,5 senedir hamile kalmak icin ugrasiOrdu bugün adetinin gelecegi gün normalde test yapmis ben ikinci cizgiI görüOrum dizdegörebiliOrmuusnuz? Hamilemidir kendisi? Ayrica cizginin koyulugu normalmi cizgi hafif positif cünkü?
Evet var cizgi hamile bence.1-2 gun sonra testi tekrarlasin insAllah koyulasirmerhaba arkadaslar
Benim bir arkadasim 1,5 senedir hamile kalmak icin ugrasiOrdu bugün adetinin gelecegi gün normalde test yapmis ben ikinci cizgiI görüOrum dizdegörebiliOrmuusnuz? Hamilemidir kendisi? Ayrica cizginin koyulugu normalmi cizgi hafif positif cünkü?
Kan tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?Evet canım ikinci çizgi silik çıkmış bu durumda da gebelik var demek oluyor ama kan tahlili yaptırırsa kesin sonucu alabilir bazı gebelik testleri yanıltıcı olabiliyor hayırlısı olsun inşallah bebiş sağlıkla gelir :)
Kan tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?Evet var cizgi hamile bence.1-2 gun sonra testi tekrarlasin insAllah koyulasir
Hcg mi 9 cikmis?eger oyleyse hamile bence sadece daha cok kucukKan tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?
Test kac dakika sonra ikinci cizgi oldu?Kan tahlili cıktı 9 mus malesef cok düsük degilmi? Yumurtlama gününü tam bilmiyo 12.9.-14.9. Tarihi arası oldugu kesin. Kendisi clomifen diye bir hap kullandı yumurtlaması icin. Pazartesi Kontrole gittiginde patlamamıstı persembe öglen patladıgını demiş doktoru ama hangi gün olsugumu bilmiyo. Acaba düsermi degeri yoksa yükselirmi?
Evet 9 cıkmıs ama yumurtlama gününe baglı bu öyle degilmi benim ilk hamileligimde 30 cıkmıstı adetim 3 gün geciktigi halde düsük olur dedi doktor öylede oldu...aynisi ondada olmasin? Cok istiyor hamile kalmayi 1,5 senedir ugrasiyolardi cöomifen diye hapla yumurtlama olduHcg mi 9 cikmis?eger oyleyse hamile bence sadece daha cok kucuk
3-4 dk icinde olmusTest kac dakika sonra ikinci cizgi oldu?
Heveskendirmek isdemem ama bence beklesin hamile ola bilir.benimkide 5 gun falan gecikmisdi adetim 38 cikmisdi.bence 1 gun sonra ya test yapsin yada kani tekrarlasin mutlakaEvet 9 cıkmıs ama yumurtlama gününe baglı bu öyle degilmi benim ilk hamileligimde 30 cıkmıstı adetim 3 gün geciktigi halde düsük olur dedi doktor öylede oldu...aynisi ondada olmasin? Cok istiyor hamile kalmayi 1,5 senedir ugrasiyolardi cöomifen diye hapla yumurtlama oldu
O hapi bilmiyorum canim belkiden hap oyle etki yaratmis ola bilir sen cok umitlendirme arkadasini ama bana sorarsan tekrarlasin testleriEvet 9 cıkmıs ama yumurtlama gününe baglı bu öyle degilmi benim ilk hamileligimde 30 cıkmıstı adetim 3 gün geciktigi halde düsük olur dedi doktor öylede oldu...aynisi ondada olmasin? Cok istiyor hamile kalmayi 1,5 senedir ugrasiyolardi cöomifen diye hapla yumurtlama oldu
Kani haftaya alacaklarmis bu almanlar böyle sürekli kan almiyolar aslinda carsamba almalari gerekio!Heveskendirmek isdemem ama bence beklesin hamile ola bilir.benimkide 5 gun falan gecikmisdi adetim 38 cikmisdi.bence 1 gun sonra ya test yapsin yada kani tekrarlasin mutlaka
Evet ben 2 gun sonra yapdim artis olmusdu o zaman rahatladim.o zaman mutlaka bir test daha yapsin 1 gun sonra sabah idrariyla insAllah hamiledirKani haftaya alacaklarmis bu almanlar böyle sürekli kan almiyolar aslinda carsamba almalari gerekio!
Insallah yaEvet ben 2 gun sonra yapdim artis olmusdu o zaman rahatladim.o zaman mutlaka bir test daha yapsin 1 gun sonra sabah idrariyla insAllah hamiledir
Oyleyse hamile bence.sabah ilk idrariyla yapsin soyle daha iyi sonuc verir.benide haberdar edinInsallah yayarin icin test aldi carsamba icinde aldi syni testten yan yana koyup bakacak koyulasma varmi yokmu diE ama dedigine göew bir önceki testlerden daha koyu bugünkü
Insallah öyledir canm cok sagol haber ederim tabikiOyleyse hamile bence.sabah ilk idrariyla yapsin soyle daha iyi sonuc verir.benide haberdar edin
Slm canm testi tekrarladı arkadasım bugünkü en altrakı sünkü lrtadaki ondan önceki gnkü ilk yaptıgı test. Dünle bugn arasında fark yokm gibi degilmi? Ama idrarda iki gün arayla cizfi farklıkları belli olur diye biliyorum dogrumu? Haftaya kan alcaklar oda testle kendi takip edecekOyleyse hamile bence.sabah ilk idrariyla yapsin soyle daha iyi sonuc verir.benide haberdar edin
Canim bak yine soyluyirum bence hamile senin arkadasin.ben testlerden 2 yil her ay yapdim belkide bir kere bile bu silik kirmiziyi gormedim olmasa cikmazdu benceSlm canm testi tekrarladı arkadasım bugünkü en altrakı sünkü lrtadaki ondan önceki gnkü ilk yaptıgı test. Dünle bugn arasında fark yokm gibi degilmi? Ama idrarda iki gün arayla cizfi farklıkları belli olur diye biliyorum dogrumu? Haftaya kan alcaklar oda testle kendi takip edecek
Bu test erken gosteren testlerdenmi?bide hrmenmi boyle dusuyo 2 ci kirmizi?Slm canm testi tekrarladı arkadasım bugünkü en altrakı sünkü lrtadaki ondan önceki gnkü ilk yaptıgı test. Dünle bugn arasında fark yokm gibi degilmi? Ama idrarda iki gün arayla cizfi farklıkları belli olur diye biliyorum dogrumu? Haftaya kan alcaklar oda testle kendi takip edecek
hamile ama hcg beta cok düsük sorun orda. Artiyomu artmiyomu diye idrar tedtleri ile kontrol etmeye calisiyor! Sonucta hcg degeri artmasi gerekiyo kanda artikcsds cizgi netlesir. Onun derdinde yaniCanim bak yine soyluyirum bence hamile senin arkadasin.ben testlerden 2 yil her ay yapdim belkide bir kere bile bu silik kirmiziyi gormedim olmasa cikmazdu bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?