- 29 Eylül 2022
- 11
- -4
- 30
- Konu Sahibi Zorhayat78
Kızlar merhaba.ben bir devlet kurumunda memurum.. burda çok yakın bir arkadaşım yakın diyorum çünkü onun bütün sıkıntılarında yanında oldum, is yerinden birileriyle sorun yaşadı onun için o kişilerle tartıştım çünkü arkadasim sessiz sakin bir tip kendini savunamıyordu..ben de onun için milletin karşısında durdum.yakın bir arkadas grubumuz vardı onlarla her sorun yaşadiginda arayı buldum hep.. birkaç aydır biriyle konuşuyor ve çok değişmeye başladı..Yani bi özgüven geldi ki anlatamam.. simdi diyeceksiniz ki onu mu kıskanıyorsun konu çok uzun ama şöyle özetliyor 1 haftalık sevgiliyken sevgilisini eve aldı ve benden sakladı.. 3 ay geçti kendisi bu sefer çocuğunu yaşadığı şehre gitti ve akşam cocuk anne babasini teyzesinin gonderiyormus sirf yalniz kalmak icin..bunları duyunca çom sogudum ondan yine de kıyamadım..ben onu uyarmıştım daha önce.. acele karar verme ,emin adımlarla git diye,neyse işte ben de sakladı ben de bilmezden geldim ama üstü kapalı hep uyardım bak ailen var kendinj düşün ,gelin ata binmis ya nasip demiş vs.. ama o bildiğini okudu tabi ki. Neyse.. biz gündüz mesaisine kalıyoruz ayda 1-2 kez normalde nöbet usulü çalışıyoruz.. benim de 1 oglum var ve eşimi kaybettim.. oglum sınava girecek şubat ayında, ben de arkadaşıma haftalık iznimi değiştirmem gerek oğluma göre ayarlamam lazim dedim,yani onunla gunlerimiz degiscekti benim pazartesi sali dinleniyorum o persembe Cuma..o da hayır ben de o günler de çalışmak istemiyorum dedi. O zaman vardiyamı değiştirmem gerekecek çünkü keyfi bir durum değil, yıllık iznimi bile oğlumun sınavına gore ayarlamam lazım dedim. O da tamam vardiyanı degistir dedi.. ben de iki gün arkadaşından daha mi kyliymetli yani ,sen bilirsin dedim.. yok işte bende yoruluyorum dedi, ben de tamam dedim konuyu kapattım ama modum çok düştü, insanlar niye böyle nankör ,demek ki hiçbir değerim yokmuş gözünde.. ocak ayında liste değişecek sizce ocağa kadar sabredeyim mi yoksa hemen mi değiştireyim vardiyami.. ve bi yandan da içimden geceleri dökmek istiyorum ben senin için şunları yaptım verdiğin değer bu ku diye.. bi yandan da bos ver diyorum.. çok doluyum..