Arkadasım öldü

denizbatin

MY İMMORTAL
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
617
6
96
Kocaeli
arkadaslar 6 gun once trafık kazası yapan arkasdısm yogun bakımdaydı ve 2 tane kucuk cocugu vardı suanda öldugunu ogrendım ve cooook uzgunum lutfen dua edelım onun adına herkes 3 ıhlas ve 1 fatıha okusun havva adına allah rızası ıcın

Başın sagolsun benim de geçen cuma işarkadaşım vefat etti
ilk 3 günü sersem gibi geçirdim üzüntüden

Başın sağol olsun Allah sabırlar versin :59:

Başınız sağolsun allah geride kalanlara uzun ömürler versin sabır versin kelimelerin tükendiği anlar böyle anlar ne söylesek ne yazsak boş :((((

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,mekanı cennet olsun.Yakınlarına Rabbim sabır versin..​

Bugün ölüm kavramıyla çok yüzleştiğim bi gün oldu, sabah Defne Joy un ölüm haberini duyunca şok oldum inanamadım,geride bıraktığı minicik bebeğini düşündüm hep..
Daha onun etkisinden kurtulamamışken şimdide arkadaşınız için aynı duyguları hissettim. Allah rahmet eylesin, Allah taksiratını affetsin..Dualarımı edip gönderdim Allah kabul eder inşallah.
Genç ölüm çok zor..Geride kalanlar için çok çok daha zor. Allahım arkadaşınızın geride bıraktığı evlatlarını ömür boyu koruyup kollasın inşallah..

hepınıze cok tesekkur edıyorum bıgun hepımız ölucez ve sankı hıc ölmıcek gıbı yasıyoruz kalp kırıyoruz kım bılebılır 1 dk sonra ölmiyecegımızı bugunde anladımkı kalp kırmak dunyalık heveslerın derdıne dusmek hepsı bos bıze o kabıre gırdıkten sonra tek lazım olan ıyı amel allah herkesı ıyı ınsanlardan yapsın

Back