Arkadaşım Mopsy hamile

hahahaha)))ay bu ne ya böyle emziklerimi varr)))
nerden bulursun vildoşum yaaaa..çok sağol canım benim .darısı başına olsun bitanem canı gönülden istiyorum bunu:Saruboceq:

Mopsy, hayırlı olsun canım.
çok teşekkürler anuşkacımopuyorumnanaktan
tebrik edrim mopsy :1hug:
canım benim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:

diloşşşşşşş canım ciğerim sağol arkadaşım..darısı başına yavrum dua ediyorum hepimiz için ....arayı fazla açmayın birlikte büyüsün bizim bebikolar..:ecrin_bebek:

hahahaha)))ay bu ne ya böyle emziklerimi varr)))
nerden bulursun vildoşum yaaaa..çok sağol canım benim .darısı başına olsun bitanem canı gönülden istiyorum bunu:Saruboceq:

var tebii ben bulurum
sende dualarını eksik etme bizden kardeş yapalım yalnız kalmasın bebişin

Hayırlı olsun canım, sağlıkla kucağına al...
çok teşekkürleropuyorumnanaktan
var tebii ben bulurum
sende dualarını eksik etme bizden kardeş yapalım yalnız kalmasın bebişin

canım biran önce olsun yarabbim ..allahım dualarımızı kabuletsin...hep dua ediyorum şeker..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

allah tamamına erddirsin inş

hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun

hayırlı evlat olurlar inş.........:Saruboceq:

inşallah nazarboncuğum inşallahhh....çok teşekkürler iyi dileklerin için cnm...

oy ben bu topiği şimdi gördüm bre delikafadulden nilüm takımda dediydim emme bide burda diyim bari kaydirigubbakcemile3
böyle su gibi bir hamilelik,sağlıklı sıhhatli ve tontiş bir bebiş,hayırlı bir evlat,hamilelik sonrası cüzi miktarda verilebilecek kadar kilo kalmasını kaydirigubbakcemile3 canı gönülden temenni ediyorum kuzum :lepi:

oyy yumukumm canım sağolll.....bütün temennilerin çok güzell inşalllahhhhhhhhhhhh olur canım...sağoolopuyorumnanaktan

Kıs bende gÖrmedıydım burayı ... Özkeyı takıp edınce buldum ......

NılÜŞÜm allah sag saglım kucagına vermeyı nasıp etsın ...

Ay ay rabbım tÜm ısteyenlere versın .....amın ..

ooyyy abnecim sağol canım benim.....
allahım tüm isteyenlere nasibetsin bugüzel duyguyu inşallaaahhh...

ooyyy abnecim sağol canım benim.....
allahım tüm isteyenlere nasibetsin bugüzel duyguyu inşallaaahhh...
Amin canım .. bide kucagınıza alında o zaman bakın bakalım duyguya ...:Saruboceq:delikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…