Arkadaşım intihar etti :((

Gözlerim doldu çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin.
Belki de bunalımdaydı kimseye belli etmek istemedi ve kimseyi düşünemedi bilemiyorum çok zor
Allah affetsin.

Gözlerim doldu çok üzüldüm
Allah rahmet eylesin.
Belki de bunalımdaydı kimseye belli etmek istemedi ve kimseyi düşünemedi bilemiyorum çok zor
Allah affetsin.

Depresyon ilacı alıyormuş yarım dün tamamını içmiş.Eşi 1 saatliğine evden ayrılmış.Geldiğinden o kötü manzarayla karşılaşmış.Ne desek boş Allah Rahmet eylesin.

Şimdi evinden geliyorum arkadaşın.Annesi mahfolmuş Deryam yavrum perdelerin kapandı.Yatak odasında kendini vurduğu yere sarılıp ağladı çok acıydı.Çocuklarının eşyalarını valize koymuşlar kaynanasına götürüyorlardı.Allahım sen kimseye böyle bir şey yaşatma.Sen aklımıza mukayet ol.

en kötü depresyon saklı olan dır

Rabbim affetsin geride kalanlara sabır versin çocuklara çok üzüldüm

en kötü depresyon saklı olan dır
Kesinlikle öyle evini temizlemiş, çamaşırlarını asmış, çocuklarını servise göndermiş ve sonrası acı son
Rabbim affetsin geride kalanlara sabır versin çocuklara çok üzüldüm

aminnn ben de çocuklarına üzüldüm sitenin bahçesinde her şeyden bir haber oynuyorlardı(

Başınız sağolsun öncelikle diğer arkadaşların da dediği gibi hem kendine hemde çocuklarına yazık etmiş,hayat küsüp canımıza son vermek kadar kötü bişey daha yoktur Allah kimseye göstermesin ama ne derdi vardı kuzucuklarını bırakıpta gidebildi(

sağolunn.Ahh işte 2 tane dünya tatlısı yavrusu vardı.içinde çok büyük bir şeyi vardı ki onunla yaşayamadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…