Arkadaşım intihar etti :((

çok acı hala inanamıyorum ben.Otopsi yapmışlar cenazesini yıkamışlar.Ailesi uzak bir şehirde uçakla geliyorlarmış :((Çocukları için çok üzüldüm.

hassas bi yapıdasın anladığım kadarıyla artık olan oldu lütfen sıkıntı yapmayı bırak seninde çocuğun varmış hayat devam ediyor.
bir iyilik yapmak istiyorsak ona sadece dua edebiliriz

aminn canım.Kızım var canım ona baktım uzun uzun nasıl bırakırım diye düşündüm.Daha yeni eve taşınmıştı eşiyle sürekli geziyorlardı şen şakrak.Çocukları için çok ama çok zor belki kendilerini suçlayarak büyüyecekler.Umarım böyle olmaz.

Çocuklarına kıyamam ben ya canlarım ama kimse söylemezse bilmezler annelerinin mektupta ne yazdığını ya yargilamamak gerekiyor ama bı tek iyi anne değilim diye intihar ettiyse gercekten psikolojisi çok bozulmuş demekki çünkü tek nedeni o olsa daha iyi anne olmaya çalışır ne biliyim kendini eksik görüyorsa kitaplar okur internetten neler yapabilirim diye araştırır neyse artık çok geç Allah geride kalanlara sabır versin

çocuklarina çok uzuldum
ben annemi kaybettim , kazik kadar kadinim ama annesiz olmuyor
onlar daha bebek benim çocuklarimla ya$itlar nerdeyse:5:
ben oyle korkuyorumki çocuklarim anasiz babasiz kalir bi gun diye
çokk uzuldum o yavrulara ..
giden gider oyle yada boyle borcunu odemi$ oldu, dahada odeyecek gibi duuryor ,Alalh taksiratini affetsin ..
kocasida unutur seneye bi daha evlenir
olan çocuklara olmu$ .. :(

hassas bi yapıdasın anladığım kadarıyla artık olan oldu lütfen sıkıntı yapmayı bırak seninde çocuğun varmış hayat devam ediyor.
bir iyilik yapmak istiyorsak ona sadece dua edebiliriz
evet canım çok hassasım çok etkileniyorum ama olan oldu hayat devam ediyor daha çok yeni ondan bu duygularım düşünüyorum dün bu saatlerde yaşıyordu.Neler geçiyordu aklından :(
Çocuklarına kıyamam ben ya canlarım ama kimse söylemezse bilmezler annelerinin mektupta ne yazdığını ya yargilamamak gerekiyor ama bı tek iyi anne değilim diye intihar ettiyse gercekten psikolojisi çok bozulmuş demekki çünkü tek nedeni o olsa daha iyi anne olmaya çalışır ne biliyim kendini eksik görüyorsa kitaplar okur internetten neler yapabilirim diye araştırır neyse artık çok geç Allah geride kalanlara sabır versin
Çocukları için çok zor.Psikojisi biraz bozulmuş psikoloğa falan gitmiş.Acaba kendine kıydı diye mi iyi anne değilim dediki.Acabalar boş artık Allah rahmet eylesin.Eşinin facesinde çocuklarının resmi var hayat onlarla güzel iyiki varsınız yazıyor...

çocuklarina çok uzuldum
ben annemi kaybettim , kazik kadar kadinim ama annesiz olmuyor
onlar daha bebek benim çocuklarimla ya$itlar nerdeyse:5:
ben oyle korkuyorumki çocuklarim anasiz babasiz kalir bi gun diye
çokk uzuldum o yavrulara ..
giden gider oyle yada boyle borcunu odemi$ oldu, dahada odeyecek gibi duuryor ,Alalh taksiratini affetsin ..
kocasida unutur seneye bi daha evlenir
olan çocuklara olmu$ .. :(

Evet canım ben de annemi 25 yaşımda kaybettim nasıl içim yanıyor nasıl arıyorum onu.O çocuklar daha ana kuzusu hayatlarının her anında bu acıyı hissedecekler.Okulda arkadaşları annesinden bahsedece o yavrucakların içi kıyılcak.
Giden gitti Allah affetsin.Bencede evlenir kocası.

Evet canım ben de annemi 25 yaşımda kaybettim nasıl içim yanıyor nasıl arıyorum onu.O çocuklar daha ana kuzusu hayatlarının her anında bu acıyı hissedecekler.Okulda arkadaşları annesinden bahsedece o yavrucakların içi kıyılcak.
Giden gitti Allah affetsin.Bencede evlenir kocası.

uvey anne diye gelecek olan kadin vijdanli olur in$allah demekden ba$ka bi$ey gelmiyor elden
:((

allah affetsın rahmet eylesin

bi anneye bu bencıllık yakışmıyor

neyi buyuttu acaba bukadar gözunde

ne çözülmez geldi annesız olmanın ne demek olduğunu ıyı bılırım

çocuklarıda affeder umarım

allah affetsın rahmet eylesin

bi anneye bu bencıllık yakışmıyor

neyi buyuttu acaba bukadar gözunde

ne çözülmez geldi annesız olmanın ne demek olduğunu ıyı bılırım

çocuklarıda affeder umarım

aminnn.Evet canım içinde ne yaşadı da evlatlarından vazgeçecek duruma geldi.Ben kızımı kucağıma aldığımda ilk korktuğum şey ölüm oldu.Hep şöyle dua ederim "Allahım kızımı yetiştirmeyi iyi yerlere getirmeyi nasip et".Ben 3,5 yıl oldu annemi kaybedeli bir yarım hep eksik bir arkadaşım anneme gidiyorum deyince içim kıyılıyor.Onunla dertleşmeyi öyle özledim ki.

Çocukları da iyi bir psikolojide olmayacağını kestirmek mümkün.

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, intihar etmek kurtuluş değil, sadece bu dünyadan bir kaçış... Yazık olmuş herkese de, Allah kimseye yaşatmasın.AMİN.

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun arkadaşınızın.demek ki içine atıyordu her şeyi belki açılsa paylaşsa daha farklı olurdu ama insanlar yaşamdan bilemezki değilmi... çok çok üzücü :14:

Allah kimseyi çaresiz bırakmasın, intihar etmek kurtuluş değil, sadece bu dünyadan bir kaçış... Yazık olmuş herkese de, Allah kimseye yaşatmasın.AMİN.

Aminnn.Tabiki kurtuluş değil öbür dünyada ne bekliyor Allah bilir.Allah kimseyi çaresiz bırakmasın.O da belki düşünmezdi intiharı.Bir anlıkbir gaflet mi diyelim ne diyeyim.Allah aklımızı fikrimizi almasın.Her zaman aklı başında kararlar vermeyi nasip etsin

Başınız sağolsun.Allah rahmet eylesin,toprağı bol olsun arkadaşınızın.demek ki içine atıyordu her şeyi belki açılsa paylaşsa daha farklı olurdu ama insanlar yaşamdan bilemezki değilmi... çok çok üzücü :14:

Sağol canım.İçinde bir şeyler yaşıyordu muhakkak Kimya Öğretmenliğini 2.sınıfta bıraktı evlendi.Ev hanımı olmak zor gelmiş olabilir.Ben ona demiştim keşke bırakmasaydın bak ben bırakmadım okuyorum.O da olsun böyle iyiyim demişti.Sonra aileleri yapı olarak farklı biri Karadenizli biri İç Anadolu.Bana geldiği bir gün "Sen ne güzel özgürsün evin de rahat dolaşıyorsun.Ben öyle değilim büyüklerle bir aradayım ve hizmet konumundayım sürekli iş yemek demişti.Yakında da ayrıldı zaten ayrı eve.Ama vardı içinde bişeyler.

aminnn.Evet canım içinde ne yaşadı da evlatlarından vazgeçecek duruma geldi.Ben kızımı kucağıma aldığımda ilk korktuğum şey ölüm oldu.Hep şöyle dua ederim "Allahım kızımı yetiştirmeyi iyi yerlere getirmeyi nasip et".Ben 3,5 yıl oldu annemi kaybedeli bir yarım hep eksik bir arkadaşım anneme gidiyorum deyince içim kıyılıyor.Onunla dertleşmeyi öyle özledim ki.

Çocukları da iyi bir psikolojide olmayacağını kestirmek mümkün.

bu bıze ders olsun kendımızı unutuğumuzda çocuklarımızı unutturmasın allah

Arkadaşlar derdimi paylaştım dertleştik teşekkür ediyorum yorum yapan herkese...

Güzel arkadaşım selan okundu.Annen baban geldi senin için.Son yolculuğun.Allah mekanını cennet eylesin.:43:

Back