Arkadaşım intihar etti :((

Abdominal

Nirvana
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2009
4.851
1.439
773
Merhaba arkadaşlar çok kötüyüm.Çok samimi olmasakta bir arkadaşımdı.Bugün eşimden intihar ettiği haberini aldım kalbime bir sancı indi ağladım.Arkadaşımı aradım paylaşmak için onla konuştukça daha fena oldum.Bu arkadaşım 29 yaşındaydı gencecik 6 ve 4 yaşında 2 çocuğu vardı(6 sene önce tanışmıştım onunla evime misafir oldu. Bana hediye falan almıştı.Kayınvalidesi ile aynı apartmanda yaşıyordu.Üniversite Kimya Öğretmenliği okurken eşiyle tanışmıştı.Okulu bıraktı.Evlendi.Bana geldiğinde "sen ne güzel özgürsün karışanın yok" ben rahat dışarı bile çıkamıyorum demişti.
Ben ona okulu bırakmasaydın keşke dedim.Ben bırakmadım bak hem evlilik hem okul ikisini yürütüyorum demiştim.O da pişman değilim demişti ama öyle değilmiş.Dışarda karşılaşırdım güzel yüzüyle hemen güler halimi hatrımı sorardı.Balkonda gördüğümde el sallardı.
Bugün 14 sıralarında çocuklar okuldayken eşine mektup yazmış.Seni çok seviyorum.Bu hayata artık katlanamıyorum.Çocuklarıma iyi bir anne olamadım yazmış(Ne acı(Sonra eşinin ruhsatlı tabacası ile başına dayamış.Anlatırken bile ağlıyorum(
Eşimi haberi aldığı gibi gitmiş cesedini çıkartıyorlarmış evden kan gölü olmuş yatak odası(
Ben çok kötüyümm hiç aklımdan çıkmayacak(

Başın sag olsun canım ınsan cok tanımasada yınede uzuluor olan ölene degıl gerıde kalan o ıkı cocuguna oldu kımse bılemez ne sıkıntısı vardı kı artık dayanamadıda ıntıhar ettı rabbım affetsın ne dım

yazık olmuş çok üzüldüm allah rahmet eylesin

sağol canım evet çok samimi olmasakta kalbim sızladıbilemiyoruz artık ne sıkıntısı vardı tak etti artık canına ki kıydı kendine.

Allah rahmet eğlesin cocuklarına yardımcı olsun İnan okurken çok üzüldüm yaşadım Sanki herseyi sende güçlü olmaya çalış zor bir durum yani çok yakının değilmiş ama insan etkileniyor bebeğin var sanırım oda etkilenmesin kıyamam ben ama kimbilir neler çektid cocuklarını bile düşünmeden yaptı of çok zor ailesine sabır diliyorum çok insanın gücü bitiyor demekki bir yerde tek çaren mı oluyor acaba keske cocuklarınida düşünüp ailesinden yakınlarından yardım alsaydı hayatına kıymasaydı gencecik bir insan artık konuşmaninda anlamı yok ama umarım cocukları mutlu bir hayat yasar ve oda biryerlerden görür Nur icinde yatsın

Allah rahmet eylesin benim arkadaşımda intihar etmişti acısını bilirim dışardan mutlu olabilir insan ama içinde ne fırtınalar kopar bilinmez...

aminn canım.Kızım var canım ona baktım uzun uzun nasıl bırakırım diye düşündüm.Daha yeni eve taşınmıştı eşiyle sürekli geziyorlardı şen şakrak.Çocukları için çok ama çok zor belki kendilerini suçlayarak büyüyecekler.Umarım böyle olmaz.

İşte hayat bu kadar kısa... Kırmaya-kırılmaya-üzmeye-üzülmeye değmeyecek kadar...
Çok üzüldüm, vuslatta yolu açık olsun, rabbim sonsuz keremiyle affetsin onu, çok büyük bir günah

başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah. çok üzüldüm. çok gençmiş.

Konu içeriği nedeniyle ilgili başlığa taşınmıştır. Allah rahmet eylesin cok üzüldüm.

İşte hayat bu kadar kısa... Kırmaya-kırılmaya-üzmeye-üzülmeye değmeyecek kadar...
Çok üzüldüm, vuslatta yolu açık olsun, rabbim sonsuz keremiyle affetsin onu, çok büyük bir günah
aynen hayat çok kısa.Amin Allah taksiratını affetsin.
başınız sağolsun. mekanı cennet olsun inşallah. çok üzüldüm. çok gençmiş.

aminn.Çok yazık oldu.

Allah rahmet eylesin kadincagiza..Allah cocuklarina ve esine yardim etsin..Isallah atlatabilirler.Cok zor bir durum.

Allah rahmet eylesin kadincagiza..Allah cocuklarina ve esine yardim etsin..Isallah atlatabilirler.Cok zor bir durum.

Aminn.Atlatılması çok zor bir durum eşi donmuş kalmış çok kötüymüş.Hele çocukları hiç düşünemiyorum gitmek isterdim ama kızım etkilenir diye gitmedim.

Allah günahlarını affetsin ben tanımasam da üzülüyorum bu olaylar karşısında kim bilir ne derdi vardı Allah rahmet eylesin çocuklarının ömrü uzun olsun...

Allah günahlarını affetsin ben tanımasam da üzülüyorum bu olaylar karşısında kim bilir ne derdi vardı Allah rahmet eylesin çocuklarının ömrü uzun olsun...

çok acı hala inanamıyorum ben.Otopsi yapmışlar cenazesini yıkamışlar.Ailesi uzak bir şehirde uçakla geliyorlarmış (Çocukları için çok üzüldüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…