Arkadaşım için..

Tv kanallarından birinin watsapp ihbar hattına ihbarda bulunsa, belki farkındalık yaratabilir ve iptal sebebinin haklı ya da haksız olduğunu bu şekil de öğrenebilir mi acaba ?

Hiç aklıma gelmemişti ama bence mantıklı. Denenebilir.
Yaa alışmışım sorunlarımı tatlılıkla çözmeye..
Böyle şeyler gelmiyor aklıma

böyle birşeyin imkanı yok. zira tutanak tutup emniyet ekiplerince sınıftan alınması gerekiyordu.
afedersin k.çı kırık bir ehliyet sınavına girdim. bu sen değilsin diye benimle tartıştı öğretmen. benim diyorum anlamıyor. o zaman cesaretin varsa ve kendine güveniyorsan çıkar sınavdan dedim. zira hemen dava açacaktım. neyse salon başkanına söyledi o da dedi hayır devam etsin bayan. çünkü benim gayet belli. fotoda şal var sınavdaki halim eşarplı.
çıktık sınavdan . eşim polis anlattım. dedim ki sınavıma not düşmüş müdür??
o da yok dedi. tutanak tutup aşağıdaki polisleri çağırması lazım. bu işte bir yanlışlık olduğunu düşüyorum. herhangi bir takı olsa girişteki görevliler fark edip çıkar der ya da almazlar sınava.

Peki nasıl bir yanlışlık olabilir?
Ösym'ye yazılan iki dilekçe de aynı şekilde cevaplandı.

Peki nasıl bir yanlışlık olabilir?
Ösym'ye yazılan iki dilekçe de aynı şekilde cevaplandı.

şu an işteyim. eve gidince eşime durumu anlatıp bilgi alırım yarında yazarım inş.
zate şu salak darbe girişiminden sonra herşey karıştı. Allah bildiği gibi yapsın bu işi tezgahlayanları..
bugün pazar günü ve ben işteyim.

Öğretmensiniz aslında , her yerde geçerli olan bir mesleğiniz var . Temel liseleri ( dershaneden dönüşen ) deneyebilirsiniz. Maaşları daha tatmin edici olur ama çalışma koşulları devlet kadar rahat olur mu bilemem .

Adalete pek güvenmiyorum ve bence adaletin sağlanmasi icin en etkin platformlar ( ozellikle de hak arama konusunda ) bunlar ne yazık ki...

Son olarak ; umarim mutlu olursunuz , çok kutsal bir meslek yapiyorsunuz çünkü. :)

Eger kupe vb seyler varsa bu sadece arkadasinizin degil sinavdaki salon baskani, gozetmen ve kapidaki polisin de problemi. Cunku yasak olan seyle sinava ALAMAZ. Tutanak tutup sahsi binadan cikarmasi lazim. Avukat da size direk boyle birsey demisse sistemin avukatidir o kadar soyluyorum. Baska avukatlara da danissin bence.

Ben sınıfçıyım ama.
Çok teşekkür ederim.
Böyle düşünen pek kalmadı.
Allah sayınızı arttırsın. :)

Evet başka bir avukata danışmak da mantıklı teşekkürler.

Sınav gözetmenlerinin uyarma ya da haber verme zorunlulukları yok diye biliyorum.

Küpeyi fark edip,kendi aralarinda tutanak tutup salon baskanina da imzalatmislardir buyuk ihtimalle.

Baska bi avukatla gorusup dava acsin,en azından kamera goruntulerini,tutanagi gorup rahatlar.

Hicbir gozetmenin olmayan küpe icin tutanak tutacagini dusunmuyorum,kupeyi unutmus olmasi daha olası geldi bana.

Sınav gözetmenlerinin uyarma ya da haber verme zorunlulukları yok diye biliyorum.

Küpeyi fark edip,kendi aralarinda tutanak tutup salon baskanina da imzalatmislardir buyuk ihtimalle.

Baska bi avukatla gorusup dava acsin,en azından kamera goruntulerini,tutanagi gorup rahatlar.

Hicbir gozetmenin olmayan küpe icin tutanak tutacagini dusunmuyorum,kupeyi unutmus olmasi daha olası geldi bana.

Benim arkadaşım da üzerindeki montu çıkartıp askıya asmış askı yanındaymış ama hiç kötü birşey yaptığının farkında değil sonuçlar bir açıklandı kural ihlali yaptığınızdan sonucunuz açıklanmadı ösym den yıl sınavlara girmesi de yasak...

Yuh artık ya diyecek söz bulamıyorum.

uyarmadan tutanak tutma hakkina sahip olunur mu? Bunu işaretleyenin nasil bir vicdanı varmış acaba? Pofur pofur da uyuyabiliyordur insan müsvettesi!
Bence bu olaya arkadasinizin piercingi olmasi sebep olabilir. Zaten piercingli bir kadinın zihin yapisi az çok bellidir, mülakattan da geçirmezlerdi muhtemelen.'Baştan birini eledim' diye mutlu bile olmuş olabilir tutanaği tutan insan müsvettesi!
Artik okullar da okul mu zaten, gördükçe üzülüyorum cidden,haremlik selamlık olmuş çoğu sınıf-konuyla alakasi yok ama yazasim geldi

Kendisi sadece çoklu küpe takar.
Arkadaki kıkırdaktakini mi unuttum acaba diyor ama çıkardım ya diyor.
Düşünmekten yoruldu kız bıraktı artık..
Ama ben bırakmasını istemiyorum böyle..

Ne sacma ya kupe vs var diye sinav iptal eee niye uyarmamis salon gorevlisi cikarin dememis varsa.
Bunu birisi o sekilde not dunsmus olmali kupesi vardi seklinde.
Sonuna kadar arasin hakkini.

Nomucum gözetmen ve salon başkanı dışında birde casus gibi sınav gözlemcisi görevlendiriyorlar mesela ben önümüzdeki kpss de böyle görevlendirildim. Bu gözlemciden hiç kimsenin haberi olmuyor normal diğer adaylar gibi sınava giriyor ve sınav sonunda rapor tutuyor bu şekilde herkes gözlenmiş oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…