- 3 Eylül 2012
- 21.835
- 57.403
- Konu Sahibi nomunomuchua
boşversin mebi. yurtdışında yüksek lisans yapma başvurularında bulunsun. çok ciddiyim
Yabancı dili yok ama
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
boşversin mebi. yurtdışında yüksek lisans yapma başvurularında bulunsun. çok ciddiyim
üds yds tofel sınavları için çalıştıran kurslar var. bir yıl gitse yeterli. soru mantığı öğretiyorlar. bi yandan da alese çalışsın. kpss ye umut bağlamasın yazık günah. kurtarsın kendiniYabancı dili yok ama
Sınavlarda şöyle oluyor; zaten öğrenciye verilen belgede bu tarz şeylerin yasak olduğu bildiriliyor. Sınav başlarken de uyarı yapılıyor. Sınav esnasında farkedilirse de tutanak tutuluyor. Sonuçta çıkarmadan girmiş oluyor ve bunun bildirilmesi gerekiyor. Ama öğrenciye haber verilip verilmeme kısmını bilmiyorum
Sınav esnasında böyle bir bildirim yapılmaz, zaten konuşmak yasak malum. Sınav bitiminde oluyor mu emin değilim. Aslında hakkı elbette ama bunun bildirimi ne zaman, nasıl yapılıyor orası hiç başıma gelmediği için bilemiyorum.Kişinin bunu bilmek hakkı değil mi ama Koalina?
Sınavda bunu bunu yapmışsın al bu da ispatı diyerek kamera kaydından bir fotoğraf gönderilebilir mesela.
Başka türlü hakkımızın yenmediğini ne bilelim.
Sonuçta ben çıkardım diye hatırlıyorum.
Ama arkadaşım çıkarmıştım kupeleri diyor.
Dikkat etmiş yani.
Ama ona soran yok.
Resim falan çekmiş olmaları gerekiyor yoksa nasıl ispatlanacak. Annesinin üstüne araba olmasi ile ilgili olarak ne alaka bu kız yetişkin bir insan avukat için annesinden mi para alması lazımmış. Çok geçmiş olsun. Bence hakkını arasın. Avukat tutmadan once ÖSYM ye dilekce ile başvurabilir belki.
Belki yanlış tutanak tuttular. Yandaki ya da öndeki birinin olabilir. Resim çekmeleri lazım yoksa yanlış yani. Nereden bilinecek.O da bunları düşünüyor ama çıkardım ya diye daha çok emin.
Of zor işler bunlar..
Ösym ye iki dilekçe yazdı onları bile para ile gönderdi. :)
Cevap geldi yasal yolla ancak incelenebilirmiş.
Yani kimseden hayır yok
Fakirlik belgesi gerekiyormuş heralde ücretsiz avukat için onu vermiyorlar sıkıntı o.
Belki yanlış tutanak tuttular. Yandaki ya da öndeki birinin olabilir. Resim çekmeleri lazım yoksa yanlış yani. Nereden bilinecek.
Bence ev adresini bir arkadaşının yanına alsın. Sonra da gelirim bu kadar giderim bu kadar diye muhtara gidip fakirlik belgesi çıkarmaya çalışsın. Önce kendi muhtarına sorun nasıl cikariliyormus bu belge diye
Ve bence yasal yol falan bahane edilmemeli sınav iptali sonucunun yanına mutlaka o fotoğrafı koyarak
durumu belgelemeliler.
Bence ellerinde kanıt yok. Gozetmenler sınava telefon ile girebiliyorlar mi ki ellerinde kanıt olsun.
Evet hanımlar bu konu arkadaşımın derdi. Kendisi pes etmek üzere olduğu için ben bir de sizin fikrinizi almak istedim. Haksızlığa razi gelsin istemiyorum çünkü.
Kendisi atanamayan bir öğretmen. Son girdiği kpss den artık çok iyi geçti sanırım bu kez olacak diye çıktı ve sonuçların açıklanmasını bekledi.
Yıllardır emek veriyor çünkü.
Ama sonuçlar açıklaninca GK gy sonucu gayet güzel bir puan aldı. Eğitim Bilimleri sonucu ise yok çünkü küpe ya da piercing gibi bir gerekçe ile sınavının iptal edildigi yazıyor puan yok.
Arkadaşım yoktu diyor hatırlamıyorum çıkarmıştım diyor. Zaten kimse de uyarmamis kendisini.
Alan sınav sonucu da puan olarak hesaplanmamıs buna bağlı olarak sadece netleri var o da gayet iyi.
ÖSYM ye iki dilekçe yazdı kamera kayıtları incelensin diye. Sadece yasal yolla incelenebilir cevabı almış. Gözetmen ifadesi de o durumda alinacakmis.
Bir avukatlar görüstü. 6 bin lira istemiş üstüne kazanacagimizin garantisini veremem demiş. Zaten puan hesaplanacak üzerine mülakata girme hakkını kazanacak sadece olursa tabi..
Kendisi ücretli yapıyor.
Evleri kendilerinin orta halli bir aile.
Dayisinin arabasi annesinin üzerine falanmis diye ücretsiz avukat tutamiyormus.
Sizce neler yapabilir?
Özellikle avukat arkadaşlar yardimci olursa çok seviniriz.
KatılıyorumTv kanallarından birinin watsapp ihbar hattına ihbarda bulunsa, belki farkındalık yaratabilir ve iptal sebebinin haklı ya da haksız olduğunu bu şekil de öğrenebilir mi acaba ?
Su an bu ulkede ki en problemli meslekler devletteki meslekler bence . Atanmasi bir sıkıntı. Alayına torpil yaparlar . Atanırsınız bu sefer haklarinizi pat diye alirlar. Sizi kendileri gibi düşünmeye zorlarlar.
Şu andan itibaren en güvenli meslekler özeldekiler bence . Bence herkes kendini özele göre geliştirsin. Ozgurluk bu dunyadaki en onemli sey çünkü.
Arkadasinizin yerinde olsam eksi sözlük , haber kanallari vb. platformlarda hakkımı aramaya calisirdim. Bir kupeden dolayi bunu yapmak ne demek ? Kontrol etmeleri gerekiyordu.
Bosuna Mahkemelerde sürünmesin bence.