- 3 Eylül 2012
- 21.835
- 57.403
-
- Konu Sahibi nomunomuchua
Bir fikrim yok maalesef ama ben de hicbir sebep yokken mulakatla atama sansi elinden alinmis bir ogretmenim. Ne desem bilemedim okuyunca bogazim dugunlendi.
Hakkimizi yiyenler hem bu dunyada hem oteki dunyada gun yuzu goremez umarim.
Ya fikrim yok ama çok çok üzüldüm. Zaten metal varsa üstünde güvenliğin yada gözetmenin uyarması gerekirdi. Allah yardımcısı olsun. Peşini bırakmasın hakkını alsın
Bence kesinlikle vardır. Tabi avukatlar daha iyi bilir. Ama kimi kime şikayet edicez o da var. Maalesef güzel ülkemizde sistem biraz değışıkBiz de buna anlam veremiyoruz.
Uyarmalari ve cikarttirarak sınava almaları gerekmiyor mu?
Sessizce tutanak tutma hakları var mı yani?
Valla pes etmek üzere
Ya güvenlik görevlisinin uyarması gerek de arkadaşınız da hiç görmedi mi sınavlarda da b.ku çıktı pet şişenin o plastik şeriti midir nedir adı neyse onu bile çıkarttırıyorlardı bunlar hep yasak mesela saat bile yasaktı yani ne bileyim hiç mi duymaz insan ona göre gitmez ne olur ne olmaz diye
Yds sınavında da aynısı yapılmış araba anahtarı bile alınmamış ben yukarda birkaç yıl önce girdiğim ygs lysden bahsettim...
Eminse savunsun hakkınıAma arkadaşım çıkarmıştım kupeleri diyor.
Dikkat etmiş yani.
Ama ona soran yok.
Eminse savunsun hakkını
Çıkarsa bile yani öyle gitmemesi daha garanti türkiye sonuçta burası saçını boyatan kadını da sınava almadılar biliyorsunuzdur
Bu fikrinize katılmıyorum.Amin..
Bu meslek kadar yipratilan meslek yok.
Atanana kadar ayrı atandiktan sonra ayrı sıkıntılar. .
Ya şu da var ya heyecandan çıkardığını sanıp çıkarmadıysaEvet doğru tabi..
Ama işte hakkını nasıl savunabilir.
Ücretsiz avukat tutamiyor.
ÖSYM yasal yol dışı goremezsiniz kameraları diyor.
Direk suç duyurusunda bulunabilir mi ki bilemedim...
Bu fikrinize katılmıyorum.
Öğretmenlik atanana kadar zor olabilir fakat atandıktan sonra gayet rahat mesleklerden birisi.(bunu kendi öğretmen arkadaşlarımda söyler) siz başka meslekleri bilmediğiniz için böyle düşünüyorsunuz.özel sektörde çalışanlar özellikle neler çekiyor.nyse umarım arkadaşınız çözüm yolu bulabilir ve mesleğine kavuşur bi an önce.ülkemizde malesef işleri kolaylaştırmak deil zorlaştırmak ,bir yönetim şekli haline geldi....
Ya şu da var ya heyecandan çıkardığını sanıp çıkarmadıysa
O gözetmenler de kendisine gıcık gidip böyle bir şey yapmamıştır herhalde olmadığı halde böyle tutanak tutulmaz
Bilemedim yani avukat tutsa para gidecek ya kayıtlarda küpeli olduğu anlaşılırsa parasına yazık
Direk suç duyurusu işi sağlam yol mu peki hemen üstünü kapatmasınlar uğraşamayız seninle tekrar gir sınava diyerek işte...
Valla çoğuda çok iyi yerlerde mesleklerini icra ediyorlar.başarılı okulların öğretmenleri.(tabi arada kendisi rahat olanda var ama azınlıkta), neden ilk cümlelerime cevap verip , sondaki iyi dilekleri görmezden geldiniz onu anlayamadım.nyse arkadaşınız selametle yerleşsin en kısa zamanda...Arkadaşlarınız rahat kişiliklerse demek rahat biri için her meslek rahattır..
Işini düzgün yapan, sorunları kafasına takan biri içinse rahat meslek yoktur.
Eğitim sisteminin esas içinde olan öğretmenin hiç bir söz hakkı kalmadı günümüzde. Fikrimiz sorulmadan köklü degisikliklere gidiliyor vs.
Ve itibar sıfırin altına düştü.
Paspas edildik, her gün yeni bir haber meslekten utandiriyor.
Bunlara rağmen mutlu öğretmen= rahat insan bana göre kimse kusura bakmasın..
Valla çoğuda çok iyi yerlerde mesleklerini icra ediyorlar.başarılı okulların öğretmenleri.(tabi arada kendisi rahat olanda var ama azınlıkta), neden ilk cümlelerime cevap verip , sondaki iyi dilekleri görmezden geldiniz onu anlayamadım.nyse arkadaşınız selametle yerleşsin en kısa zamanda...
Zaten seneler sonra ilk kez iyi geçen kpss bu. Bu sınav için daha kaç yıl harcaması gerekecek üzülüyorum açıkçası..Ben de her zaman hakkımı arayan bi insanım ama bu anlattığınız çok uzun ve meşakkatli bi yol...
Bence bu kadar uğraşacağına bi sene daha sınava girsin.
Bu kadar yıpranmaya değmez.