canım arkakadaşlarım buradan bana destek olan herkese tek tek teşekkür ederim :1hug: sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım çok duygulandırdınız beni allah hepinizden razı olsun :Saruboceq:
ben pazartesi günü ameliyat oldum çarşambada hastaneden nihayet taburcu oldum kendimi tam toparlıyayım inşallah en kısa zamanda tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz görüşmek üzere
canım arkakadaşlarım buradan bana destek olan herkese tek tek teşekkür ederim :1hug: sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım çok duygulandırdınız beni allah hepinizden razı olsun :Saruboceq:
ben pazartesi günü ameliyat oldum çarşambada hastaneden nihayet taburcu oldum kendimi tam toparlıyayım inşallah en kısa zamanda tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz görüşmek üzere
canım arkakadaşlarım buradan bana destek olan herkese tek tek teşekkür ederim :1hug: sizler gibi arkadaşlarım olduğu için çok şanslıyım çok duygulandırdınız beni allah hepinizden razı olsun :Saruboceq: ben pazartesi günü ameliyat oldum çarşambada hastaneden nihayet taburcu oldum kendimi tam toparlıyayım inşallah en kısa zamanda tekrar sizlerle olacağım hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz görüşmek üzere