Arkadaşim için sizlerden dua istiyorum

Hz. Âise (r.a.)''den rivâyete göre Rasûllah (s.a.v. kendilerine bir hasta getirildiginde söyle duâ ederlerdi;

"Ezhib''l be''se Rabbin''nasi esfi ve entes''safi la sifae illa sifauke , sifaen la yügadiru sekama"
(Bu hastaligi gider ey insanlarin Rabbi! Sifâ ver, çünkü sifâ verici sensin. Senin verecegin sifâdan baska sifâ yoktur. Öyle sifâ ver ki hiç bir hastalik birakmasin)

Allahim bana vermis oldugun bu hastalik sana sukur vesilemdir ..Hicbir kuluna dayanamayacagi yuku yuklemezsin, Bana ve ummeti muhammede de sifalar nasip eyle yarabbim

rabbim acil şifalar versin:Saruboceqnu evlatlarına ve sevdiklerine bağışlasın:Saruboceq:

sevval hanım sizede geçmiş olsun...rahatsızlığınızı bilmiyorum ama inşallah Allah'ın izni ile sağlığınıza biran önce,hayırlısı ile kavuşursunuz:Saruboceq:Allah evlatlarınıza ve sevdiklerinize bağışlasın sizi....:Saruboceq:

öncelikle sağolasın canım bende safra kesesi taşları için ameliyat olucam ama
lahanam aniden çıkarttı bu ameliyat işini rabbim şifa versin

lahanabebek canım geçmiş olsun,en kısa sürede sağlığına kavuşman için dua ediyorum arkadaşım:Saruboceq: :teselli:

canım arkadaşim buğün beni aradı daha hastanede yatyomuş bazı değerleri
çok yüksek çikmiş dr ondan beklemlerı gerekiyor demiş
inşallah pazarertesi ameliyat olacak eger bir problem çikmasa
allahım arkadaşima şifa ver çabuk iyleşip aramiza donsun rabımm

dualarını eksik etmeyen tüm arkadaşlardan allah razı olsun.

Allahim acil sifalarini versin,tez zamanda saglikli haberlerini aliriz iyisallah,:Saruboceq:

canım ALLAH IM ACİL ŞİFALAR VERSİN KURBAN OLDUĞUM YERİ GÖĞÜ YARATAN YÜCE RABBİM ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH...

canım lahanam bebegım acıl sıfalar dılıyorum canım arkadasım
en kısa surede yanımızda olman dılegıyle tum dualarımız senınle bebegım

ya ferzyacım lahanamla konuşursanız selamlarımızı ilet.rabbim onu sevdiklerine bağışlasın.inşallah en kısa zamanda iyileşip aramıza dönsün..

raabbım devasız dert sıfasız hastalık vermesın dua gecemızde onuda anıcam ıns acıl sıfalar dılıoyrum

Allahım bütün hastalara acil şifalar versin ..
Arkadasımızda hayırlısıyla tez zamanda saglıgına kavusur inşallah :Saruboceq:

çok üzüldüm...şimdi haberim oldu:çok üzgünüm:

Lahanabebek çok canayakın bir kızcağız çok severim kendisini:asigim:

yüce Rabbim den hayırlısı ile tez zamanda Lahanabebeğimizi ve şifa bekleyen hastaları sağlığa kavuşturmasını şifa vermesini diliyorum:Saruboceq:

frezyacım 10 gün geçmiş aradan..bir gelişme var mı canısıbenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…