Arkadaşim için sizlerden dua istiyorum

allah lahanama şifa versin
allahım onu yavrularına bağışlasın...
frezyam çok selamımı ilet ona
bide deki neden benim ameliyat sıramı kapmış...

çok geçmiş olsun. tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah :Saruboceq:

Allah acil şifalar versin bebekime yaa :çok üzgünüm:
üzüldüm şinci :çok üzgünüm:
İnşallah en kısa zamanda iyileşipde kalkar ayağa :teselli:

Allah acil şifa versin inş

geçmiş olsun, nerde ne zaman ne olacağımız hiç belli değil

arkadasi tanimiyorum ama Allah sifasiz dert vermesin. en kisa zamanda sagligina kavustursun onunla birlikte butun hastalari.....

Rabbim mübarek cuma gününün hürmetine bütün hastalara ve arkadaşa tez zamanda acil şifalar versin inş..dert verip derman aratmasın inş....:Saruboceq:

Çok çok geçmiş olsun..korkmasın hiç cok ufak kolaycacık bir operasyon..gecıcek sıkıntıları ınsallah..

Allah'ım, tez elden şifa versin arkadaşıma...
Çok üzüldüm...
Bir an evvel iyileşip, aramıza dönmesini diliyorum... :Saruboceq:

canım arkadaşıma acil şifalara.s.a.s.
dualarım onunla inşallah tez zamanda iyileşip aramıza döner:Saruboceq:

ya yazıyı okuyunca çok üzüldüm...pc arızalı olduğu için giremedim bugünde sabah bakıp çıktım.şimdi yazıyı görünce gerçekten çok üzüldüm..allahım en kısa zamanda şifa verir inşallah.rabbim lahana bebişimizi sevenlerine bağışlasın.frezyacım görüşürsen selamlarımızı söyle..dualarımmız onunla biran önce iyileşsin dönsün aramıza...

geçmiş olsun canım benim acil şifalar diliyorum allah ailesine bağışlasın inşallah

aaa lahanam hastamıı hiç haberim yok yazıklar olsun bana yaaa çok üzüldüm frezyam Rabbim eş-şafi olan ismi şerifi hürmetine bu arkadaşımıza şifalar nasip etsin tez vakitte iyileşip aramıza dönsün inşallah

çookk gecmiş olsun freyzacım,inşallah tez zamanda sıhatine kavuşurda görmemişe döner.acil şifalar canımın içi.:Saruboceq:söyle lahanaya dualarımız onunla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…