• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama arkadasim icin kucuk bir yardim (resimlii)

yesa

...
Pro Üye
24 Temmuz 2008
25.483
44.483
1.123
arkadasimin sacinda kizil ustune siyah boya var ama simdi karamel ya da sariya donmek istiyor bunun tek cozumu acici kullanmak mi??? cok yipranir mi saclari ?? bi de regl doneminde boya tutmaz derler ne kadar dogru acaba?? simdiden cok tesekkurler kizlarr

bu arkadasimin sac rengi

istedigi renk bu (yine forumdan bulduk ) paylasan arkadasa tesekkurler

Son düzenleyen: Moderatör:
regl donemınde boya yapılmaz.ayrıca açıcı kullanmak gerekir kesınlıkle siyah saçı açıcıyla bile açmak zordur.yıpranır tabikide.

asla o sarıya dönmeye çalışmasın, saçı çok ama çok yıpranır, çünkü o rengin tutması için en açık renge kadar açıcaklar. o nedenle ilk etapta açık kumral açık kahve kadar bir renge boyatsın ikinci boyamada bu rengi yaptırsın saçı yanar söliim..

valla ben regl dönemimde boyadım gayette güzel tuttu inanmıyorum ben buna ama başına gelen varsa birşey diyemeyeceğim. saç açıcı kullanmadan bu renge kavuşamaz cnm açıcı ile açıcak ve daha sonra istediği renge boyayacak ama çok fazla açması lazım önce kahve tonları denesin daha sonra bu renge geçsin ama illa istiyorsa yapsın ama saçlarını kestirmek zorunda kalır saçları bakımlı duruyor acele etmesin bence...

arkadaşım ben bu resmi paylaşmıştım yrn da saçımı bu renge boyicam ama bnm saçlarım zaten sarı..kuaför bana yıpranır dedi..arkadaşın ton ton açmayı denesin bence..ama iyi bi kuaförse yapabilir adım adım neden olmasın?

tum cevap yazan arkadaslara tesekkurler ozellikle BOOMBA58e bu guzel rengi paylastigi icin sizin actiginiz basligi da okudum resminizi de gordum eminim cok yakisacaktir kolay gelsin uzatmak icin cok ugrasti kestirme ihtimaline bile dayanimiyor bakalim karamel tonlarini da dusunmeye basladi son halini de koyarim insallah

ne demek cnm..ben de çok uğraşıyorum..isterse kadayıf olsun saçlarım..yağlarla fln adam edicem..kestirmicem yani...bakalım boyiyinca nsl olucak

yesacım canım benim loreal in efasor diye bi açıcısı var ist.da süvari kozmetikten alıyorum ben daha yeni kzıl saçı açık kahveye çevirdim.açıcıyla açınca sarı turuncu oluyo sonra açık kahve biraz dinlendirincede röfle yapacam.regl döneminde hormonlar değiştiğindn boya tutmuyo tutsada alacalı oluyo yaptım ben ama tutmuyo...arkadaşına selamlar...bu arada siyahtan da açmıştım efasorla.ama 1 kere yapsın o zman hiç yıpranmadı benimki uzun saça 2 pk...saygılarlaaaaa

ne güzel parlıyor saçları millet öyle parlasın diye neler yapıyo.bn olsam boyamam(:

Back