Arkadaşım hırsız olabilir mi****

benimde çok güvendiğim bi arkadaşım vardı evimize girip çıkardı benimde kutunun içinde altın künyem kolyem vardı arkadaşımda o kutuyu karıştırıp bana bişiler soruyodu benimde hiç aklıma gelmedi öyle yapacağı o gittikten sonra o kutudan bişey alcak oldum bi baktım yok ikiside neyse anneme sordum oda bana kızdı sen sattın diye bende gittim kıza sordum senmi aldın diye oda yemin etti ama sonradan durumları olmamasına rağmen yeni bi sürü şey aldı tabi arkadaşlığımız bitti sonradan öğrendimki yeni evlenen dayısının çeyrek altınlarını çalarken yakalanmış zaten bizde başka şehre taşındık
sende arkadaşlığını hiçe sayıp sorabilirsen sor bizim başka şehre taşınacağımız önceden belliydi o yüzden naıl olsa görüşmücem deyip sordum ama yalan söylemiş zaten yaşımda küçüktü 15 yaşımdaydım belki şuan olsa söyleyemem

benim basima geldi kisa vadeli bir fabrikada calisiyordum herkesin vestiyeri var ust kattakiler tamiratta oldugu icin alt kattakilerle anlasip ortak kullaniyorlar bir kadin geldi ortak kullanmayi kabul edecek kimseyi bulamadi geldi bana sordu kabul ettim.. diger is arkadaslari "kabul etmeseydin keske saglam ayak degil"dediler bense gunahini almayin somut bir sey yoksa diye cikistim.. her neyse
bir iki gun sonra benden ufak paralar kaybolmaya basladi.. sinir olmustum 2 degil 3 degil artik emindim CALINIYORDU bu sefer yanimda iki sahitle koydum parayi ceketimin cebine kilitledim anahtarida ortak calisana biraktim isim bitene kadar anahtar onda kalacakti o gun. Ve evet tekrar acildiginda para yoktu yerinde. Dikildim kadinin karsisina dedim dort gun us uste aldigin paralari geri vereceksin! kadin sok "ne parasi" demeye kalkti falan derken "sikayet ederim seni" dedim kadin bu sefer bagirmaya basladi sen nasil bana hirsiz dersin falan filan kufurlere basvurdu. bu piskinlige dayanamadim elimin tersiyle bir osmanli tokati yapistirdim :mymeka: iyi yapmadim tabiiki ama bu kadar yuzsuzluk o yorgunlugun ustune cekilmez geldi.. neyse zaten kendisi kovuldu sonradan

ahahhahahah aldın mı parayı peki?

günahını almayın bence
ama kimseye güvenmemek lazım kardeşimin sıra arkadaşı cüzdanını çalmıştı kardeşimin aradılar taradılar yok 1 hafta sonra bakıyor kardeşim cüzdan çantasında hemen diorki dun aldım dersten cıkınca ogun bugun ondan şüpheleniriz bizde hastalık bu

lisedede arkadasımın cep tlf yine sıra arkadası calmıstı sonrada üzülme ben işe girdim sana alırım aynısından demiş bizde şüphelenip hocaya söylemiştik hocada çağırdı bunları odaya kız orada itiraf etmiş almam gerekiodu aldım diye tabi ondan sonrada konusmaya devam ettiler ben olsam etmezdm

çok zor bir durum, ispatlama şansınız varsa böyle bi konuyu dile getirin bence yksa hem duçul hem güçül durumuna geçer, çok görüşmemeye bakın.

ayyy çokk kötü bir durum yaaa

insan konduramaz ki böyle bişeyi arkadaşına

alkisalkisalkis OOooooh ellerine sağlık kaydirigubbakcemile3
Çalan utanmıyoda malı giden söylemeye utanıyor ..bizde bi alemiz haa sempatiksalakcinni
Annemin çocukluktan bi arkadaşı var..Çok şeker kafa dengi
Kendi fabrikaya ortak.. Damadının kocaman fabrikası var...
Bu zenginlikte ana kız hala çalarlar... klava:
Her gelişinde bişilerimiz kaybolur

Bizde ablamın itiraf etmesiyle anladık..
<15-16 yaşında ablamla.. kızı alışverişe gitmişti (15 yıl önce)
Gelen elbiselerin yırtık olmasından annem ablamı sorguya çekti...> Kız alarmları söküp saklamış çantaya akannehir

Şöyle yap istersen. Sonuçta güzellik salonunda bu olay oldu değil mi? Ona''paramın eksildiğini hissettim ve güzellik salonuna gittim, onlarda öyle birşey olamayacağını isterseniz gizli kamerayı inceleyelim'' dediklerini söyle. İncelemişler ve senin çantamı karıştırdığını görmüşler'' de hala inkar ederse o zaman ''beni çağırdılar, görüntüleri göstermeye, bu kadar eminsen sende gel'' falan de. Kem küm ederse, çantanda birşeye baktım derse bilki o almıştır.

güvenlik kamerası iyi fikir, ama %100 emin olunduğunda yapılır bu..tam emin olmadığından ters tepebilir..
Bence arkadaşınla fazla görüşmemeye bak..ola ki görüşürsen de gözünü dört aç..:1shok::1shok:

böyle seylerden cok korkarim olurda biri alir ama ayni ortamda bulundugumuzda iftira atilir diye..
hic unutmam ilkokul 2 ye girken müjdat diye bir cocuk vardi keceli boyalari calinmisti alan kisi koyu renkleri birakmis hep renkli güzelleri almisti..ögretmenimiz herkesin cantasina bakmisti cok korkmusutm biri benimkine koymussa diye sonra bir kizdan cikti ona vurmustu yani Allah korusun hirsizlik cok kötü bir olay..
ama kanit olamdan yapilack pek birsey yok bizim altinlarimiz calindi evde hemde 3 defa ve kapida zorlama yok yapan kisiyi bildigimiz halde yani bilmek derken aynen senin dedigin gibi olabilirler üzerine sustuk.. cünkü kanit yoktu,ben anneme derim hakkimi hic helal etmiyorum diye( anneannemlerin aldigi inci küpeleride almis,annem icin manevi degeri olan inci kolyeyi ve bicok altini ben en cok o zamanlar küpeme üzülmüstüm ) ama annem gözümde görmedim günahini alamam diyor..bu olaylar gözle görülmeyince zor oluyor

Kötü bir durum ya. Hele bir de sevdiğin ve değer verdiğin bir arkadaşınsa çok koyuyor; benimde başıma benzer bir olay geldi, sustum. Ona açıklama yapmadan arkadaşlığımızı bitirdim. Anlamıştır tabiki de ama ben ondan daha çok üzüldüm... İstemeyi deneseydi keşke hırsızlık yapmak yerine...

Son düzenleme:
olabilir ama olmayada bilir siz onu yakin takibe alin en iyiisi
hem parasi yokmus madem etek niye aliyomuski
ben ona sinir oldum yoksa niye sana yük oluyor ve tabi yoksa neden güzellik salonuna gidiyor

benımde 4 ay fılan olay gecti..
benım erkek arkadasım vardı gelırdı aksam ustu oturuordu ben ve annem le mutfaktaydık 1 hafta sonra annemın alyans kayboldu bızde kedı dusurmus oynamıstır tahmın edıorduk aradık baktık bulamadık her yere erkek arkadasım calmıs ogrendık 3 tane yuzuk calındı ewden 1 kemarayı da caldı dıorkı bırde kıme verdıysen ondan al ben bişi calmadım dıo benıde sınır ettı 5 telfon da calındı gerı vercem dıyerek caldı gerı vermedı o yuzden bızde tasındık ayrıldım hemen ondan D: kuaforde calısıordum ordakı calısan bırısını ayarlamıstı onun yuzunden herseyımız gıttı babamın maası calındı para cekılen yerden babamın ısyerınden para toplandı onları bıle aldı yanı yalan solerek ben yapmadım dıyerek

üniversite öğrencisiyim benimde çok güvendiğim aynı evi paylaştığım ev arkadaşlarım evin harcamaları için ayırdığımız parayı çalıyorlar utanmadan .baştan inanamadım sürekli para azalıyordu belli bir mıktarda insan inanmak istemiyor çünkü herkesi kendim gibi sanıyorum yapmazlar yapamazlar diyorum ama öyle olmuyor malesef.

her şey olabilir
ama sakın günahını almayın çünkü iftira telafisi çok zor bir şey
emin olamıyorsanız aranıza mesafe koyun
ama bunca yıl arkadaslıgınızdan sonra onun bunu yapıp yapamayacagını bilmeniz gerekirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…