• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arkadaşım hırsız olabilir mi****

Sirine_4553

Guru
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2007
1.703
504
323
İzmir
Merhaba arkadaşlar bundan bir hafta önce izinliydim ve hemen arkadaşlarımla buluştum.
Akşam üzeri bir arkadaşımla güzellik merkezine uğrayalım dedik ben içeriye girmeden çantamdaki paralarımı saydım.
Daha sonra ben içeri geçerken arkadaşım bırak çantanı bana ben bekliyorum dedi..
daha sonra yanıma içeri geldiğinde görevli bayana çantaları bıraktık bir şey olmaz deği mi_şelinde sorular sordu kadında hayır bir şey olmaz dedi tam çıkıyorum bir baktım tam 100 tl lem kayıp aradım taradık malesef yok..
kız arakaaşımla ünv teden beri arkadaşız..bana gün içerisinde sürekli annesi ile küs olduğunu parasını olmadığını dile getirdi çarşıya çıktığımda onun bu söylemi üzrrine begendıgı etegı kartımdan gectım.
normal zamanda nasılsın diye mesaj atamayan arkadasım defalarca mesaj attı aradı..
ben ister istemez davranışlarından hareketlerinden süpheleniyorum ..

acaba çookkk güvendiğimmm kız arkadasım paramı calmıs olabılır mı dıyorum sizce nasıl yaklaşmalıyım ona karşı

canım benmde bı arkadasımda vardı boyle bısey ama o hastaydıı tedavı oldu ve bıraktıı..bence konusmayı denemelısın onu kırmadan ıncıtmeden oda hasta olabılır bılemeyız..

benimde başıma böyle bişi gelmişti okuldan çok samimi arkadaşım makyaj malzemelerimi çalmıştı sonra farkına varıp da kanıtladıktan sonra onunla arkadaşlığımı bitirdim ama hiç söylemedim hala akılma gelir ve sinir olurum kız utanmasın die hala saklarım bu olayı:çok üzgünüm:

umarim böyle bisey yoktur cok kötü onun adina utanc verici bir olay yaa :( size söylese siz zaten verirdiniz ona borc heralde.. zaten etegide siz ödemisiniz.. cantayi veridiginiz yer güvenilirmiydi peki ??

gözünle görmeden günahına gime bence.
belki de o yapmadı.
ne bileyim ben çok zor söylerim birileri için bu lafı
başıma da gelmedi değil
hastane çalışırken kasamdan hep eksik çıkardı
cepten eklerdim bi gün bilgi işlemde ki arkadaşa tak geldi artık
güvenlik görüntülerinden çıktı alan ortaya arkadaşımdı üstelik.
şüpheleneniyodum da.. çünkü bi gün cüzdanımdan param kayboldu maaşın tamamı
çantam onun olduğu odada dolaptaydı çıkışta yanında makyaj yaptım çanta açık falan
beraber otobüse bindik farkettim paranın gittiğini
sonra o zamanlar m3 yeni çıkmıştı ve kimse bilmiyodu o görmemişti bile ben de olduğunu
çıkarsana m3 dinleyelim diyince uyandım ben ben göstermedim nerden gördü diye
kendini ele verdi ama yine de sen yaptın diyemedim
sonradan çıktı ortaya ama benden gidenler gittikten sonra

evet cantayı sadece arkadasıma emanet ettım arkadasım normalde guzellık merkezınde hemen gelır yanıma otururudu ıcerde oturmazdı bır basına ve ıcerı yanıma daha sonra geldııı ve ıcerıde ben arkadasım ve sadece ısyerı sahıbı vardı baska kımse yoktu ısyerısahıbı yanımdaydı zaten benım arkadasımın gelerek cantalara bır sey olmaz degılmı dıyerek ısrarla sorması ve sadece 100 tl nın alınmıs oöması cok acayıp orada 350 tl vardı toplamdaaa.....
zamanı geldı evımde bırlıkte uyuduk bırlıkte yedık ıctık derdımızı paylastık ısteseydı verırdım ve arkadasımda ozel bır dersanede calsııyor maaası da ıyı sevgılısının yanında gırdeken 50 tl taksı parası verırken benım ıhtıyacım oldugunu ev kırasının bır kısmını yatıracagımı bıldıgı halde bu mıktarı almıs olabılmesı cok korkunccc ne olursa lsun ne akdar zor duurmda olursa olsun bır mnesaj atması yeterdııı ben ıstese verırdım ..etek ıstedı hıc dusunmeden aldımmmbır ınsan nasıl bu kadar vıcdansız olabılırrr

Karşı tarafa da sormak zor iş bunu ama sorardım sanırım, kafamda günahını almaktan ve soru işaretleri ile yaşamaktansa. Doğruyu söyleyeceğine de inanırım. Söylemesi adına zemin hazırlamak lazım en azından , kırmadan dökmeden.

çok hassa bir durum
yapmışda olabilir ama gözümle görmeden ben konduramam sanırsam
eğer o yapmamışsa çok aşalayıcı bir durum olur
bilemiyorum başıma gelse ne yaparım ama inşallah gelmez

senmi yaptın diye sorsan da biter bu arkadaşlık
senmi yaptın diye sormasanda bitmiş bu arkadaşlık

Sorsanda kabul etmez bence. Böye bişeyi yapabilen birisi gayette yalan söyleyebilir. yani her durumdada ben değildim diyecek ve eğer gerçekten o değilse arkadaşlığınız çok zarar görür..

benimde başıma geldi böyle olay.yapanda akrabamız. çocuk 18-19 yaşlarında.bu çocuk hergün pcde ders yapacam diye annemlere gelir. o zamanlar dewamlı cüzdanımdan para kayboluyodu.düşünuyorum nereye gider bu para diye.ailem bana sormadan kesinlikle almaz.paranın çalındığı gün eve kim girdi diye düşünüyorum ondan başka kimse girmiyo.1 yaptı sesimi çıkarmadım 2 yaptı sesimi çıkarmadım.artık yeter dedim kendi kendime.gözümlede görmedim sen yaptında diyemem gidip.bende buna bi oyun oynadım.bu yine pc başına geçmiş ders yapacam diye.bende çantamın içinde ne var ne yok boşalttım.çantayı masanın üzerine bıraktım.çantayı nasıl koymuşum diyede iyice baktım.çanta yerinden kıpırdarsa tamam o almıştır.annem ewde ama uyuyodu o sırada.yani ondan başkası yapmaz evde başka kimse yok.neyse 5-10 dk geçti bi gidim bakim çanta yerinden oynamışmı diye.gittim ne göreyim çanta yerinde yok :)) hemen bunun yanına gittim.buda pc başında değil.balkona baktım.çocuk yere pısmış benim çanta elinde karıştırıyo.beni görünce napacağını şaşırdı.napıyon benim çantamla diyorum.yok çantanın demirlerine bakıyomuş vs vs sallıyo orda.ama çocuğu görmelisiniz nasıl titriyo.kekelemeye başladı.çok kötü bi durum ya.bende çok sinirlenmişim.ağzıma ne geldiyse saydım.o günden sonra çocuk ben evlenene kadar eve adımını atmadı.beni yolda gördüğünde yolunu değiştirir.yüzüme bakamaz..annem altınını felan ortaya koyar allahtan onlara el sürmemiş.iyimi yaptım kötümü bilmiyorum ama ben sustukça nereye kadar gidecekti böyle..Allahım kimseyi harama el uzattırmasın.

kendi olayımı yazmaktan sana yorum yapamadım.
bütün detaylar parayı arkadaşının aldığını gösteriyo bence...
ama gözünlede görmeden gidip sen aldında diyemezsin canım...

bencede başkalarına söylemenize gerek yok söyleyin bi rahatszlığı olabilir.bu resmen hırszlık söylemezseniz sizde buna göz yummuş oluyorsunuz.benimde başıma geldi buna benzer bişey .bir akrabamızın çocuğu çantamdan para almış farkettim tabi hemen ama ailesine hemen söyledim çünki bende buduruma göz yummuş olacaktım çünki çocuktu daha küçüktü söylersem en azından önlem alırlar diye düşündüm ve öylede oldu .birdaha hiç duymadım.

canım büyük ihtimal o yerde kamera vardır.güzellik merkezleri biraz lüks oluyor genelde çünkü.

yoksa bilee----

bu konuyu arkadaşınla konuş,bu hafta güzellik merkezine gidip sahibiyle kamera kayıtlarını inceliycez beraber,adamın numarasını aldım falan de.hatta adamı da araya sok,artık nasıl yaparsın bilmem.

görüntüleri alıp polise vericem de,zaten ben vermesem bile güzellik salonunun sahibi zan altında kaldığı için sinirlendi,''benim işyerimde olmaz öyle şey,eğer çıkarsada 10 yıllık çalışanım,müşterimde olsa ben de şikayet ederim'' dedi diye anlatırsın arkadaşına.

o zaten tırsar itiraf eder.

benzer olay bir arkadaşımın başına geldi,arkadaşım çok cazgır bi kızdı fitil fitil getirdi kızın burnundan..

başka bir arkadaşımda parasını arkadaşının çaldığına emin olduktan sonra,o da arkadaşının çantasına gizlice girip parasını geri almış,kız tabi anlamıştır mutlaka çaldığı paranın geri alındığını,utanmış heralde sus pus olmuş o günden sonra kıza karşı çekinmiş,bu çok uç bir örnek tabinaniknanik

zor birduru kaç yıllık arkdaşınızmış bütün güven bitmiş bu arkadaşlıkda bitmiş demektir.

benimde geçenlerde arkadaşımın bi yerde kayboldu parası ve cüzdnınıda en son elinde tutan ortak arkadaşımız vardı. ve o günde elli lirası kaybolan arkadaş hiç bir şey söylemedi bize snra etresi gün ortak arkimiz elli lirayla alışveriş yaptı. hiç param yok derken.. tabii şüphelendi arkdaşım ama o yapmazdedim.. halada öyle diyorum yani. çok kötü bir olay arkadaş nihayetinde unutuldu gitti bu olay şimdi üstüne fazla düşmedik. ama sizinkindebayağı bir şüphe var ço kkötü oluyor insan böyle bir durumda sizde baştan böyle fevri davranmayın.. davranışlarını izleyin falan.. günahını almayın şimdiden =)

canım büyük ihtimal o yerde kamera vardır.güzellik merkezleri biraz lüks oluyor genelde çünkü.

yoksa bilee----

bu konuyu arkadaşınla konuş,bu hafta güzellik merkezine gidip sahibiyle kamera kayıtlarını inceliycez beraber,adamın numarasını aldım falan de.hatta adamı da araya sok,artık nasıl yaparsın bilmem.

görüntüleri alıp polise vericem de,zaten ben vermesem bile güzellik salonunun sahibi zan altında kaldığı için sinirlendi,''benim işyerimde olmaz öyle şey,eğer çıkarsada 10 yıllık çalışanım,müşterimde olsa ben de şikayet ederim'' dedi diye anlatırsın arkadaşına.

o zaten tırsar itiraf eder.

Süpppeeeeeeer bi fikir bence kaydirigubbakcemile5

günahı boynuna canım ya bir dahaki görüşmende deneyerek bişekilde emin olabilirsin...........benimde evimden eşyalarım,kıyafetlerim kayboluyo ve evime girip çıkan tek arkadaşım var ama senmi aldın diyemiyosun ki benim arkadaşın durumuda iyi o yüzden hani çalma hastalığı olabilirmi diyorum yoksa maddi olarak tenezzül edecek biri değil...ama gözümle görmeden de bişey denmiyor işte ....Allah bilsin ne diyelim .......

Back