S
sekerr_gamze
Ziyaretçi
- Konu Sahibi esea
eşin ön yargılı dawranıyor ama onunda yaptığı hata tabi kim olsa eşinin dediği gibi düşünür bencee:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aslında nursunaz a şu konuda katılıyorum.. evli adam da daha büyük hata var. kızı kimbilir nasıl kandırdı.. çünkü bayanlar bu konularda hassastır. evli biriyle beraber olmak için bişeylerden cesaret almış olmalı.. ancak ilişkinin sonu yüzde yüz hüsran olacağı belli.. bakın bi topik daha açılmış bugün.. "ben böyle hayal etmemiştim " diye.. kadın, evlendiği adamın eski çocuğuyla ve karısıyla olan ilişkilerinden şikayetçi .. çocuk olunca kesinlikle eski eşini hayatından çıkaramıyor bir insan .. arkadaşın bunu göze almalı..
ayrıca arkadaşlık bağlarını koparmak yerine ona yardımcı olmaya çalışman güzel bir davranış..
diğer arkadaşlardan da ricam yapıcı olmaları... sonuçta bu kişi de ,arkadaşının duygularını kontrol edemez.... sadece iyi gün dostu olmamak gerek.. herkes yanlış yapabilir.. arkamızı dönmek yerine doğruları göstermeliyiz bence.. eğer anlamıyorsa ve de bu durum eşiyle arasının bozulmasına sebep oluyorsa da samimiyeti kesmenin makul yollarıda bulunur elbette...
Insanlar kandirilmazlar.. Kanarlar..