Arkadaşım eşimden Hoşlanıyor olabilir mi?

s-eym_a

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
75
-72
Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum

Komik değil

Beni anlayan ve ciddiyetle yorum yazan birinin olması mutlu edici. Hayır yardım etmeye fırsat dahi olmadı ama isterseniz birlikte bişeyler yapalım dedi, fakat o esnada koltukta uzaniyordu, ve 5 Dakika öncesine kadar da uykuya dalmış hali vardı. Tavır almak istemiyorum, kimsenin hakkına girmek istemem. Yorum yazanlar beni saldırgan gibi görmüş anlam veremedim gerçekten. Birini yaftalamadim neyse onu soyledim
Zaten oradan da belli rahat biri olduğu, belki art niyeti yoktur bilemeyiz, çok yakın bir arkadaşınız değilse canınızı sıkmaya değmez bence, ben olsam görüşmem ya da daha nadir görüşürdüm kıskançlıktan değilse bile canımı sıkmamak için.

Bedenen hollandaya tasinmissiniz ama ruhunuzu Çorum'da birakmissiniz.
Kızın şort giymesi mesele mi? Yaşadığınız ülkede insanlar minnacık güneş görünce parkta bahçede bikiniyle güneşlenmiyor mu? Gayet normal şort giyinmesi, ben de tatildeysem hep minicik kot şortumu giyerim tüm yaz. Hollanda'da şort giydi diye kıza 'rahat' demişsiniz . Şaka gibi gerçekten

Eşinize "arkadaşım götünü sana mi döndü?" Diye mi sordunuz? Gerçekten mi? Eşinizi videoya mi aldınız???
Bunların normal olduğuna inanıyor musunuz?
Eğer kızdan rahatsizsaniz evinize davet etmeyin,o gelmek isterse de bahane söyleyin. Olsun bitsin
İşte o dediğiniz minnacık güneş yoktu o gün, aksine rüzgar ve yağmur vardı. Normalde de şort giymeyen biri. Siz benim yazdığımı işinize geldiği gibi anlamışsınız. Kızdan rahatsız değildim dediğim gibi birçok kez görüştük, sohbet ettik, bişey sezmedim.Bisey sezer miyim diye de görüşmedim.Benim için dışarıda giymesi mesele değil, kocamın yanında ben giymemisken ki hava soğuk, onun giymesi sıkıntı.Kaldi ki her zaman ben çok üşüyorum diyen birisi. Bu garibime gitti,uzanmasi, kısa aralıklı uyuyakalmasi

Evde olmadığın bir gün denk gelmezler inşallah bir çiftin yanında üçüncü kişi olmak çok iyi bir durum değil arkadaşlık bir yere kadar o senin akraban değil evde davranışları fazla large olmuş rahatlık bir yere kadar bahane olabilir hislerine güven

Evde olmadığın bir gün denk gelmezler inşallah bir çiftin yanında üçüncü kişi olmak çok iyi bir durum değil arkadaşlık bir yere kadar o senin akraban değil evde davranışları fazla large olmuş rahatlık bir yere kadar bahane olabilir hislerine güven
Bence de eve alma artık buluşacaksan başbaşa buluş eşinden de yüzeysel bahset geç. Hislerine güven.

Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Arkadaşınız değil de eşinize mi dikkat etseniz acaba. Siz böyle yazınca fark ettim ki, ailemdeki erkekler(eşim, erkek kardeşim, eniştem, kuzenlerim...) bırakın eşlerinin arkadaşlarını, eşleri hayatlarında yokken tanıdığı kendi kız arkadaşlarına bile yapmıyor böyle şeyler. Özür diliyorum, eşinizin tavrı kibarlık gibi gelmedi bana.

çiğköfte muhabbetinde eşiniz çok kibarsa neden sizinkini unutmuş onu anlamadım :halay: kızın da ekstra hoşlandığını belli eden bir şey göremedim konuda. şort giymesinden rahatsız olduysanız sizin bileceğiniz şey. bunun için yorum almak mantıksız zaten, kimi rahatsız olur kimi rahatsız olmaz. siz rahatsız olduysanız bir daha görüşmezsiniz olur biter, evde bir şortlu kadın gördü diye panikleyip kocanızı kameraya almanız bambaşka olay zaten. erkekler her gördüğü şortlu kadından hemen etkilenecekse mıçtık. ayrıca ben şuraya da takıldım. kendini zorla davet ettirmek nasıl oluyor? kimse bize kendini zorla davet ettirmiyor. istemiyorsam almıyorum evime yani.

Her kadının isteyebilecegi dediğim nokta tipi değil, tavır - davranisi, kaba değil, saygısız değil, anlayışli.Ben değil etrafımdaki herkes öyle diyor. Niyetim kocamı pazarlamak değil

Flörtözlükle, güzel kadın görünce yapılan jestlerle kibarlığı karıştırmayın. Siz hariç herkese kibar herhalde bu herif?” Senin nar ekşisi eksiğin olduğunu farketmedim, seni unuttum.Çünkü arkadaşına kanalize oldum”
Gıcık edici
Kızın niyetini bilemem çok takıldıysanız sadece kapriyi uzatsaydınız giymesi için mesela?konudaki herkes tuhaf

Eşim kibar davranırken erkek kız ayırt eden biri değil. Yüzde yüz emin olamam yine de ama onun da göze çarpan davranışları yok
Nasıl yok nar ekşisini size dökmeyi düşünememiş arkadaşınıza dökmüş ben olsam buna bozulurum.
Neden arkadaşınıza gösterdiği kibarlığı size göstermemiş?

Üniversitede öyle samimi olmadığınız biriyle ilk buluşmanızda bir de eşinizle birlikte neden çiğköfte yiyorsunuz ? Hem hoşlanmadığınız hareketler yaşanıyor sonrasında da daha yerleşemediğiniz eve bu samimi olmadığınız arkadaşınızı neden getiriyorsunuz ? Ben daha yerleşemediğim eve herhangi birini çağırmam doğrusu.Şortu ille istiyorsa onu veremem kusura bakma diyebilirdiniz diye düşünüyorum, çocuk gibi diretmezdi herhalde. Evde nasıl bir ortam var ki siz maillere bakıyorsunuz bir yandan video çekiyorsunuz, eşiniz oturuyor öylece herhalde, arkadaş da uzanıyor ? Bundan sonra başka arkadaşlarınızla da teke tek görüşün bence, tam emin olmadan da evinize almayın
İlk buluşmada değil, belki 5-6 kez gorusmusuzdur
Tabiki ama konuda arkadasi suclamakta doğru bir davranış değil 😊
Bana tam olarak suçladığim noktayı söyleyebilir misin? Gerçekten kendimden şüphe ettim,

Ne zaman bir üye gelip biraz eşini övse hemen saldıran kıskanç bi kitle var burda hiç şaşmıyor. Böyle detay vermeyince de "senin kıllı göbekli kocanı kim ne yapsın" yazıyorlar ☺️

Neyse şort konusunda bir şey diyemem arkadaşınız rahat biri olabilir, şort giydi diye eşinize kur yapıyor anlamı çıkarmak saçma olur. Ayrıca nar ekşisi ve çanta olayında kibarlık yapan eşiniz, arkadaşınızın nar ekşisi ya da çanta için eşinizden bir talebi olmamış. Şortu da seçenekler arasına koyan sizsiniz, sonra da neden onu seçti diye sorgulamışsınız. Koltukta gözlerini kapatmış kısmında uyuyor numarası mı yapmış anlamadım. Gözümde canlanan sahneyse tek sıkıntı olarak onu gördüm ama bence olay tamamen kızın rahatlığı. Mizacından hoşlanmıyorsaniz eşiniz olmadan görüşmeye çalışın ya da görüşmemeye çalışın

Rahatlik baska edep baskadir.Bende rahat bir insanim ama nerde nasil davranacagimi bilirim..Bekar iken yeni evli bir cift arkadasimin evine gittim bir iki kez.Oda cok zorladilar ayiptir dememe ragmen..Yani evlendikten bir 6 7 ay sonra..bilegime kadar cektim esofmanlarimi oyle oturdum kalktim insanlarin evinde.Ne bacakbacak ustune attim nede edepsizce oturdum nede uzandim oyle ustunkoru..Ustumede muhakkak ortumu orter uyurdum yaz ayi olmasina ragmen. kapiyida kapatip uyurdum ayip olmasin aman diye.Sabah uyanir ilk once arkadasimin uyanmasini bekler mutfaga sigara icmeye bile gitmezdim yine ayip olmasin diye.
Rahatlik baska edep baskadir.Belki edepsizlik olmasa bile dikkat gerekir..Yok oyle bir dunya evli ciftin evinde minicik sortla yangel yat..Kusura bakmayin bende farkli dusunurdum...Madem sort giydin oturus kalkisina dikkat edeceksin.bu konu benide dusundururdu..Dikkat etmeliydi..bu tarz insan iliskilerinde sıksık yapilan ev bulusmalarini cok hos bulmuyorum bende..Ve burada iki tarafta sikintili bence..Dikkat edin..Gorusmeyin..Ama erkegin icinde varsa o hatun olmaz baskasi olur..Neyse ben bu konularda biraz agir yazarim ilk evliligimde yedigim kaziktan dolayi .o yuzden daha fazla kafanizi karistirmamayim.

Flörtözlükle, güzel kadın görünce yapılan jestlerle kibarlığı karıştırmayın. Siz hariç herkese kibar herhalde bu herif?” Senin nar ekşisi eksiğin olduğunu farketmedim, seni unuttum.Çünkü arkadaşına kanalize oldum”
Gıcık edici
Kızın niyetini bilemem çok takıldıysanız sadece kapriyi uzatsaydınız giymesi için mesela?konudaki herkes tuhaf
Bunları
Ne zaman bir üye gelip biraz eşini övse hemen saldıran kıskanç bi kitle var burda hiç şaşmıyor. Böyle detay vermeyince de "senin kıllı göbekli kocanı kim ne yapsın" yazıyorlar ☺️

Neyse şort konusunda bir şey diyemem arkadaşınız rahat biri olabilir, şort giydi diye eşinize kur yapıyor anlamı çıkarmak saçma olur. Ayrıca nar ekşisi ve çanta olayında kibarlık yapan eşiniz, arkadaşınızın nar ekşisi ya da çanta için eşinizden bir talebi olmamış. Şortu da seçenekler arasına koyan sizsiniz, sonra da neden onu seçti diye sorgulamışsınız. Koltukta gözlerini kapatmış kısmında uyuyor numarası mı yapmış anlamadım. Gözümde canlanan sahneyse tek sıkıntı olarak onu gördüm ama bence olay tamamen kızın rahatlığı. Mizacından hoşlanmıyorsaniz eşiniz olmadan görüşmeye çalışın ya da görüşmemeye çalışın
Ben de bu linç nereden geliyor diye düşünüyordum.Aslinda seçenekler arasına koymadım.Ev taşınma arefesinde olduğu için daginikti.Hepsi aynı cekmecedeydi ve gerçekten bi tane koyu kıyafetim vardı birde pantolanlarim. Koyu olanı giyineyim, adetim belli olmaz dedi, Ben de giyme onu diyemedim. Ama uzanıp uyuyakalmasi, yine uyanıp bişiler içip yeniden uyuması benim de tuhafıma gitti.Bu arada daha önce de birçok kez görüştük, eşini arkadaslarindan her durumda psikopat gibi kıskanan biri olmadım hiç.Aksine çift çifte görüşmek zorunda değiliz illa diye, arkadaş olarak takılmaya da hiç tuhaf gözle bakmadım.Aslinda esimle ikimizin ortak arkadaşı. Beni arkadaşımda rahatsız eden tek nokta gelip uzanmasi, biz oturuyorken.

X