Arkadaşım eşimden Hoşlanıyor olabilir mi?

s-eym_a

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
75
-72
Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum

Ay nasıl diyeyim öyle

Kiz al pazardan 3-5 tane bol esofman alti. Bundan boyle eve gelenler şort, minik etek giydiyse kapida hemen esofman ver ellerine giydir oyle eve al. Sorarlarsa dersin temizlikten yapiyorum. Boyle ustune bir sey dokulen olur filan hemen veririsin

Haklısınız o arkadaş dışarıda şort giyebilmeli ama size geliyorsa çantasında bir zahmet uzun nir şey taşısın ve eve girince şortu çıkarıp onu giysin(!).
Ben sizi haklı buldum benim de eşim uzun,yakışıklı,kaslı, George ile Brad karışımı bir erkek olduğu üstüne gerçek kahramanların karakteristik özelliklerini taşuduğu üçin ben de bu tarz şeylere alışığım.
Kimseyle oturmasına kalkmasına hele yok efendim nar ekşisi falan dökmesine izin vermem(!))

Nokta cümle bittiğinde kullanılır. Zira yazdıklarınız zor anlaşılıyor.

Neyse yorum istiyorsanız gerçekseniz eğer; bence yaguşuğlu kocanızı bir gözden geçirin. Kızın suçu yok, şortu da siz vermişsiniz. Sonra da video açmışsınız. Buradan çok malzeme çıkar da terbiyem el vermiyor

Çözümü basit. Arkadaşınızla iletişimi kesin olsun bitsin. Hayatınızda önemli bir yeri yoksa bence en doğrusu bu. Hoş aldatmak isteyen adam her türlü aldatır amma velakin tetikleyici unsurların önemi de var. O yüzden takmayın halledin

İnsanlar sizin eşinizin pipisini göre tarzini mi değiştirsin? Sorttan etkilenen bir eşiniz varsa siz de sırt giyin sizden başkasına bakmasın.

Ama arkadaş türkmüş. Herkesin anlayışı bir değil böyle düşünen kişiler bir insanı tam tanımadan eve kabul etmese daha iyi olmaz mı?

Doğru düşünüyorsun bizde sana madem rahatsız oluyorsun görüşme diyoruz yani ben diyorum

Ben kadinda tuhaflik gormedim ama kocan skntili yani ben dururken esim arkadasin cigkoftesine neden nar eksisi doksunarkadasin eli nerde

Dalga gecilmis ama ne munasebet bunu yapiyor birde neden beraber geziyorsunuz? Bence rahatsiz edici bir durum bu.. hadi onunda partneri olsa yaninda ok ama ne gerek var yani

Komik değil (!)

Normalde şort giyen biriyse neye dikkat edecek ki? Ben o kombinle Almanya’da bahçede pilates yapıyordum, bikini üstüyle çıkıp nehir kıyısında güneşleniyordum. Ben evde öyle gezerken arkadaşlarımın sevgilileri gelirdi, kapıyı açardım. Hepimiz gece toplanıp af buyurun(!) g.tümüzü belli eden kısa şortlarla kızlı erkekli vakit geçirirdik. Sizi çok rahatsız ediyorsa şort teklif bile etmeseydiniz, kusura bakma bunlar var deseydiniz? Hollanda gibi yerde şortun nesine dikkat edecek, herkes zaten daltşk yav.

Ben konunun fake olduğunu düşünmüyorum, neden bu kadar üstünüze gelindiğini de anlamadım. 3’ünüzün de tanışıklığı eskiden olsa belki bu samimi ortamı anlayabilirdim ama ben de rahatsız olurdum açıkçası. Evinizi taşıdığınızı söylemenize rağmen gelmiş arkadaşınız, ben olsam gitmem mesela, anlarım karşı tarafın beni çok istemediğini o durumda. Geldi de yardım etti mi bari? Bence biraz arkadaşınızı uzak tutun eğer rahatsız olacaksanız ki bundan sonrası için öyle görünüyor, iki tarafa da bahane uydurun, görüşmeyin olsun bitsin. Eşinize de bence bu konuyu açmayın bir daha.

Şöyle siz ıyı şeyler hıssetmıosanız gorusmeyın. Anlattıklarında kızın rahat olduğunu sezdık. Esınızın hareketınden hoşlanmamışsınız. Bence siz gorusmeyın o kızla.

Komik değil
Beni anlayan ve ciddiyetle yorum yazan birinin olması mutlu edici. Hayır yardım etmeye fırsat dahi olmadı ama isterseniz birlikte bişeyler yapalım dedi, fakat o esnada koltukta uzaniyordu, ve 5 Dakika öncesine kadar da uykuya dalmış hali vardı. Tavır almak istemiyorum, kimsenin hakkına girmek istemem. Yorum yazanlar beni saldırgan gibi görmüş anlam veremedim gerçekten. Birini yaftalamadim neyse onu soyledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…