Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Hollanda’da çiğ köfte, nar ekşisi var mı ya? Çiğ köfte Türkiye’nin batısına bile son yıllarda geldi.
Normalde rahatsız olacak biri değilim.Sort olayına ve uzanma olayı beni rahatsız etti, eşim de sonra odamiza gittiBen eşim evdeyken arkadaşlarımı kalmaya davet etmem çünkü eşimde rahatsız olur arkadaşımda. Sizde rahatsız oluyorsanız gorusmeyin
Normal gelişmiş olaylar ama siz gereksiz şeylere takılmışsınız allahın hollandasındaBurada tanıdığımız Türk yok, ve yeni yeni adapte oluyoruz biz de o da. O yüzden zaten tanıdığımız biriyle vakit geçirmek, normal arkadaş bağı kurmak istedim. Ben eşimin benim kız arkadaşlarımla arkadaşlık etmesine sıkıntı yaratacak biri değilim. Sadece olaylar böyle gelişti ve normal mi değil mi. Bakış açısı almak. İstedim. Samimiyetimiz ne çok ne az
Amma hikaye yazmissiniz okurken anlaşılıyor konunun fake olduğu.Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Avrupa’ya hizli geldi.Almanya’da da var bir cok yerde.Bizler de buralarda yiyoruz.Hollanda’da da vardir mutlaka bu yuzden.Hollanda’da çiğ köfte, nar ekşisi var mı ya? Çiğ köfte Türkiye’nin batısına bile son yıllarda geldi.
Ya dışarıda giydiğini evde giyiyorsa sorun yok ama dışarıda giymedigini evde giyiyorsa ben rahatsız olurdim, açık görüşlü diye tanımlarım kendimi ama ne de olsa hamurumuz belliSevgilisinin/eşinin yaninda dekolteden şorttan rahatsiz olan Turkiyeden, şort giyilmeyen yerlerden ayrilmasin.
Hollandada bahçeye bikini giyip cikan var.
Disarida oldukca minik sortlarla vs geziliyor.
Disarda giydiği şeyi niye evde veya misafirlikte niye giyemesin ki kiz?Konu sahibi hala ortami sindirememiş.
Ne kadar uzun olsada düzgün ve anlaşılır yazıları okumak isterim. Ama sizin yazınız hem mantıksız hemde kopuk.Aşırı aşırı detaylı yazsam okumak ister msin arkadaşım? Elimde bir kendi çantam ve alışveriş poşetleri vardı, arkadaşımın elinde de ve kocamın elinde de, eşim iki elindeki poşetleri tek eline aldı. Evimize gelmek. İstedi ama taşındigimiz için dışarıda yemek yiyelim eve geçip çay kahve içeriz dedik. Yemin mi edeyim illa 3 tane kıyafet sundum, kendini rahat hissetsin diye, pijamalrim kartondaydi.Ilk tayt verdim ki zaten hepsi aynı yerdeydi, tayt yeni gözüküyor dedi giymedi, kapri verdim sarı renkli dedi, şortum.kaldi geriye bitek, bu lacivert rahat ederim dedi. Arkadaşım kanepede uzaniyordu ve eşim de caprazindaydi, bakıp bakmayacağım merak ettim bu yüzden, pişmanım diye de yazmışım zaten. Ve sonuç uydurmadim, ama uydurulmuş bi hikaye olmasını dilerdim
Valla evinizde koltuga uzanacak kadar samimisiniz demekki. Napcaksiniz türk tanidigi alisirsiniz. Valla bukadar esini Video alacak kadar takilmissin iste. Gorusmeyi kesin derimBurada tanıdığımız Türk yok, ve yeni yeni adapte oluyoruz biz de o da. O yüzden zaten tanıdığımız biriyle vakit geçirmek, normal arkadaş bağı kurmak istedim. Ben eşimin benim kız arkadaşlarımla arkadaşlık etmesine sıkıntı yaratacak biri değilim. Sadece olaylar böyle gelişti ve normal mi değil mi. Bakış açısı almak. İstedim. Samimiyetimiz ne çok ne az
Ayy ne alaka yaaa! Dışarıda millet ne giyiyorsa giysin banane. Ama evimde eşimin yanında şortla uzanmasi beni rahatsız etti hepsi bu. Olaya nasıl da böyle bakıyorsunuz anlamadım. Şort giyilmesi sorun değil, evimde olması. Karşı tarafın dikkat etmemesi, anlatabildim miSevgilisinin/eşinin yaninda dekolteden şorttan rahatsiz olan Turkiyeden, şort giyilmeyen yerlerden ayrilmasin.
Hollandada bahçeye bikini giyip cikan var.
Disarida oldukca minik sortlarla vs geziliyor.
Disarda giydiği şeyi niye evde veya misafirlikte niye giyemesin ki kiz?Konu sahibi hala ortami sindirememiş.
Almanya’da varHollanda’da çiğ köfte, nar ekşisi var mı ya? Çiğ köfte Türkiye’nin batısına bile son yıllarda geldi.
Valla isteyen linçlesin ama o nar ekşisinde boğardım onu. Kızda sorun göremedim ama eşi net ayı bence.Eşim başka birine nar ekşisi döküp bana sormasa bir gıcık olurum bu doğru
Ayy ne alaka yaaa! Dışarıda millet ne giyiyorsa giysin banane. Ama evimde eşimin yanında şortla uzanmasi beni rahatsız etti hepsi bu. Olaya nasıl da böyle bakıyorsunuz anlamadım. Şort giyilmesi sorun değil, evimde olması. Karşı tarafın dikkat etmemesi, anlatabildim mi
Aynen ya bende aynı şeyi dusundum.bide sortun renginden boyuna kadar ayrıntıya bak ya.h hayal gücü genisMasallar masallar… üşenmiyorsunuz da uydurmaya
İşte şorttan madem rahatsız olacaktın en başında taytı uzatıp başka bişey veremem kusura bakma diyecektin ortamı sen yaratmissin. Arkadaşın giydi diye uzandı diye yuhalayamayizkiNormalde rahatsız olacak biri değilim.Sort olayına ve uzanma olayı beni rahatsız etti, eşim de sonra odamiza gitti
aynen banada oyle geldi vallaKız değilde sanki eşin hoşlanıyor gibi shskdkkdd. Ama yine de sen bilirsin
Doğru olduğuna seni extra ikna edemem, sadece eşimi oturduğum yerden telefon kamerasıyla aldım, sonra ne yapıyorum ben dedim bıraktım.Ayrica eşimde gözü var diye kesinlestirmedim. Bir ihtimal olabilir mi dedim. Kızın davranislarinda böyle Birse hiç sezmedim diye de ilistirdim. Diğer yorumları kabul ediyorum. Ne yazmis olursanız olun.Ne kadar uzun olsada düzgün ve anlaşılır yazıları okumak isterim. Ama sizin yazınız hem mantıksız hemde kopuk.
Doğru farzederek diyorum ki, kız değil eşiniz hatalı. Ki sizde şüphelenmişsinizki kamera açmışsınız. Bunu onların gözünün önünde nasıl yaptınız hala aklım almıyor. Nasıl farketmediler?
Şort giyip uzanmasında evet kız hatalı, pijamada giyse uzanmamalıydı. Rahat bir kız belliki. Ama rahat diyede eşimde gözü var demenizi haketmiyor.
Ve yine diyorum eşiniz kibar falan değil. Kibar olsaydı önce size dökerdi nar ekşisini sonra arkadaşınıza, sizin elinizdeki poşetleri alırdı siz düzeltirdiniz çantayı.
Ay nasıl diyeyim öyleElinizle şortu kendiniz vermişsiniz. Vermeseydiniz bizim evde yasak diyin.
Yuhalamani istemiyorum ki, yorum. Bekliyorum sadece, ama yorum yaparken beni yargılıyorsun niyetime kadar! O şekilde soyliyemem, söylemem de, birinin nasıl davranması, ne giyinmesi gerektiğine ben karar veremem diye düşünüyorum.İşte şorttan madem rahatsız olacaktın en başında taytı uzatıp başka bişey veremem kusura bakma diyecektin ortamı sen yaratmissin. Arkadaşın giydi diye uzandı diye yuhalayamayizki