Arkadaşım eşimden Hoşlanıyor olabilir mi?

s-eym_a

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
75
-72
Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum

Ben sizce konu sahibini mi savunuyorum burda? Ben giymezdim ve giydirmezdim doğru bir şey değil diyorum. Giyen varsa baska evlerde giyebilir bunu kendim icin asla normallestirmeyeceğimi söylüyorum.

Şort giymek gayet normal hanımefendi.
Yurtdışı değil bu ülkede de giyebilir.
Sizin erkekleriniz zihniyeti değiştirecek o kadar.bacak herkesde var popo da
Yada bu şekilde giyinen kadınlarla arkadaş olmayacaksınız.
Konu sahibi kameraya alicak kadar yemiş kafayı gitsin tedavi olsun bence.
Bu kadar rahatsuz olduğum kadını evime sokmayı bırak arkadaslik yapmam
Durup dururken iftira atıyor kocamı ayartmaya çalışıyor diyor açık açık.
Ben zaten o kızın yatıp uzandığına falan da inanmadım.
Kadın kıza takmış çünkü eşinin ilgisini hissetmiş eşine toz konduramadigi için de kıza yükleniyor.

Ben sizce konu sahibini mi savunuyorum burda? Ben giymezdim ve giydirmezdim doğru bir şey değil diyorum. Giyen varsa baska evlerde giyebilir bunu kendim icin asla normallestirmeyeceğimi söylüyorum.
Evet ben size birşey diyemem zaten sizde çevrenizdeki insanları ona göre seçersiniz değil mi? Bu işin doğal yolu bu evde giydiğiniz kısacık şortu uzatmazsiniz buraya kadar okeyiz. Ama düzgün insan olsa giymez lafiniza cevaben ilk yorumu yazdım herkesin hayatı tercihi kendini ilgilendirir şort giyen bacaklarını uzatan her kadın düzgün değildire gelir konu bunu yanlış buldum bende . Insanlar deniz kenarında ailecek tatil ypaiyorlar bikini giyiyorlar ülke nüfusunun yüzde otuzu düzgün değil oluyor bunu anlatıyorum . Siz bence orda şort giymesine takmadiniz şort giymiş önüne uzanmış kısmına takildiniz ben sizi anladım ama bu doğruyu savunan biri evine bir kadın alıp bence video çekmemeli gorusmezsin olur biter bu baya kadının haklarına tecavüz

Size normalse evde bol bol arkadaşlarınıza giydirin hanımefendi. Bana normal değil herkes edebini bilsin. Olay kocası sevgilisi falan değil erkek gözünden bakmayın. Olay o kişinin utanmadan poposunun kenarına kadar giyip rahatça evli insanların evinde takılabilmesi. Ev sahibinin de buna çanak tutmuş olması.

Kimin neyden utanacağına da mı siz karar vereceksiniz? Nerden buluyorsunuz bu haddi?

Sahilde giydiğiniz bikiniyle evin içinde açık açık giyinmeyi nasıl aynı tutabiliriz ki? Sahilde giydiğimiz gibi giyinip çarşıda geziyor muyuz? Kadının yaptığı zaten yanlış kıyafeti verip güvenmediği insanı evine alıp sonra paranoyasindan video cekmesini kimse doğru bulmuyordur

Ev sahibi kendi verdiği şortla arkadaşım dediği insanı test etmiş kameraya almış .
Gerçekten çok normal.
Edebini sizden ogrenicek değil insanlar.
Ben giydirmem herkes kendi istediğini giyer .
Guvenmedigim hoslanmadigim kimseyle de arkadaş olmam net.

Buradaki Kadınlar, normal değilsiniz.
Arkadaşımı video almadım.NO uzanmış vaziyetteyken eşim çaprazında oturuyordu, yaptığımın aşırı saçma oldugunu farkındayım ve savunmam zaten dogru bişi yaptım diye. Ne düşünürsünüz ya kadın haklarını.Sort giyip yatıp uyudu diyorum, tayt verseydin diyen, al sadece bu var! deseydin diyen kişiler var. Asıl o zaman tuhaf bi durum olmaz mıydı. Yargılamaya gelince çok güzel yargılıyorsunuz,sadece eşim hakkında olumlu şeyler yazdığım için rahatsız olan bisürü kadın var şurada.Arkadaşım için de yazdım olumlu düşündüklerimi. Ama adı iftira atıyor oldu. Arkadaşlar saçmalamayın ya!! Kaldı ki detay olaylar oldu, buraya hepsini yazmadım okunmaz kaygısına. O akşam geldiğinde acil markete gitmesi gerekiyordu saat akşamın 11'i oldu. Eşimden rica etti sonra ben gidelim deyince, "Sen gelme ya bide üstünü giyincen şimdi benim için" dedi mesela. Keşke bu detayı da yazsaymışım. Kaldı ki kendisi kozmopolit biyerden gelmiyor, aklınızda ne canlandı. Ailesi muhafazakar ve dekolteli giyinmesine son derece karşıymış. Kendisini dediğim gibi hiç şort giyerken görmedim.Namazında niyazında biri. Kaldı ki böyle güvensizlik üzerine problemi daha önceden yaşasaydım ve emin olsaydım, görüşüyor olmazdım.Konuyu buraya taşıyıp dalga malzemesi yaptığıma çok daha pişman oldum, belki iyi ifade edemedim bilmiyorum. Karşı tarafı "kadın hakları" adı altında yücelticem diye, başka bi kadına pekala giydirebiliyorsunuz. 5 sene geçti ilk defa böyle bir olayla karşılaştığımı belirttim. Benim bisürü arkadaşım gelir giderdi eve İstanbuldayken. Birbirinden güzel bisürü arkadaşımı agırladım. Ama arkadaşlarım şort, bikini giyiyor olsalar bile eşimin yanında bi tık dikkat ettiler.Bunu eşim kendilerine bakacak diye yapmadılar elbet, Ben rahatsız olmayayım diye yaptılar. Ben de hiçbir zaman rahatsız olmadım. Hadi şortu ben verdim ama evde uzanan oydu. Aklımdan acaba yorgun mudur diye gecirdim, ama hadi yatalım dediğimde 'aa yok ya sohbet edelim' diye kendisi dedi.Ertesi gün sabah 7 'de işe gitmem gerektiği halde gitmedim. Benim sorum! Arkadaşım orspu mu değil mi değil? Ben bu durumdan rahatsız oldum, ama yanlış da düşünmüş olabilirim? Siz ne dersinizdi? Konu buralara nasıl geldi anlamadm. Her neyse

Nerde tipine tükürmeyeceğim adamlar var hepsi de kıymete binmiş. Ya galiba inanmak istiyorlar kocalarının tam bir alfa olduğuna ahahahah

Evde şort giyinen bir sürü insan var dünya nüfusunda milyarlarca insan istediği gibi giyiniyor bize uygunsa o insanla görüşürüz otururuz kalkarız bende bunu diyorum

Kimin neyden utanacağına da mı siz karar vereceksiniz? Nerden buluyorsunuz bu haddi?
Ben evime gelen insanlar konusunda her türlü kararı veririm. İnsan olan utanır diyorum. Ben utanırım ve karşımdakinden de aynı şeyi beklerim. Ben böyle yetiştim böyle yetiştireceğim benim oğlum olursa kadınlara kötü gözle bakmamayı edebi ahlakı öğreteceğim kızım olursa da kötü niyetli insanların olduğunu poposunun kenarına kadar da açmaması gerektiğini günahı edebi öğreteceğim. Bu benim değer yargılarım kimseyi ilgilendirmez.

Ee ne farkımız kaldı şuan? Aynı şeyi savunuyoruz. Bende giydirmem benim çevremde kimse de bunu yapmaz. Yapan olsaydı bende arkadaşlığımı keserdim. Anlayabiliyor musunuz?

Evde şort giyinen bir sürü insan var dünya nüfusunda milyarlarca insan istediği gibi giyiniyor bize uygunsa o insanla görüşürüz otururuz kalkarız bende bunu diyorum
Hanımefendi bende evde şort giyiyorum. Sahilde sort giyiyorum. Dışarıda şort giyiyorum. Bağnaz biri zaten değilim. Benim anlatmak istediğim bambaşka mevzu. Şort var şort var. Kenarlarına kadar gözüküyor dedikleri var benim evimde insanların mahrem bölgelerine kadar açmasını savunacak değilim ki ben ciplak gezelim o zaman

E görüşme kızla.
Mecbur musun orayı hiç anlamadik
Madem bu kadar rahatsızsin.
Hem kızla samimi olup arkasından o ...mu acaba diyorsun pes ya.
Eşin hakkında yaptığın olumlu yorumlar bizi niye rahatsız etsin .
Bize bir aklama çalışması olarak geldiği için göze battı.
Kızı fettan baştan cikarmayw çalışan kötü kadın esinide namuslu gostermeye çalışman olay
Bi dahakine söyle eşine nar eksisini önce karısına döksün sonra başkasına.

Sizin hakkınıza ne gibi bir saygısızlık yapmışım ? Yazdıklarımdan lütfen çıkartın . Aksine tüm yorumlarımda diyorum ki bir insandan ve hareketlerinden rahatsız olmak çok makul . Ben evde şort giymem başka bir erkek varken bunu istemiyorsanız rahatsız olduysaniz evinizde bu şekilde yatilip kalkınmasından o zaman en başta şortu vermeyecek veya arkadaşınızla gorusmeyecektiniz. Bu arada popo kenarlarına kadar gözüken şortla geziyor diye ayrıntı veren sizsiniz ben bunu algılayamadim şimdi ben bir erkeğin de evin içinde o kadar kısa bir şortla gezmesini istemezdim neden uzatayim yahu o şortu . Eşinizi videoya almışsınız kusura bakmayın ben yanlış anlamışım ama bu ne demek acaba eşimde mi bir sıkıntı var demek değil mi ? Konu başlığı da kadın eşimden mi hoşlanıyor şeklinde e siz apaçık rahatsız oldunuz kadından madem öyle almazsınız evinize . Kendiniz belirli şartları sağlıyorsunuz sonra da neden böyle oldu diyorsunuz

Nerde tipine tükürmeyeceğim adamlar var hepsi de kıymete binmiş. Ya galiba inanmak istiyorlar kocalarının tam bir alfa olduğuna ahahahah

Laf anlatamıcam,yazıyı iyi oku! Siz bişeyi tam anlamadığınızda arkadaşlarınızla direk iletişimi keser misiniz. Son görüştüğümüzde yaşandı diyorum böyle bişey. Zaten görüşmedik bidaha. Öncesinde rahatsız olduğumu nereden çıkarıyorsunuz ya

Ee ne farkımız kaldı şuan? Aynı şeyi savunuyoruz. Bende giydirmem benim çevremde kimse de bunu yapmaz. Yapan olsaydı bende arkadaşlığımı keserdim. Anlayabiliyor musunuz?
Aynı şeyi savunmiyoruz.
Ben diyorum ki isteyen istediğini giyer benim evime gelebilir.
Kocam olucaj efendi de göz dikiyorsa defolsun gidebilir.
Ben kocam beni aldatacak diye korkuyla elalemin kızlarını kameraya çekemem o kadar değil ya.
Aldatacak adam her türlü yapar zaten.
Ne yapayım fanusa mı koyayım herifi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…