Arkadaşım eşimden Hoşlanıyor olabilir mi?

s-eym_a

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
75
-72
Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum

Kamera çekmesi şey gibi geldi hani maç sonrası önemli pozisyonları yavaşlatıp izleyip anali yapıyorlar ya he işte ona benzettim :KK70:
Bende yapıcam valla millette ne akıl var
Popolara bakıyor mu herif ?
Hayır baksa ne olucak bosanicak mı 🤣

Burda şiddet gösteren, çalışmayan, hatta yıkanmayan temizlik alışkanlığından muaf kocasını eltisinden kıskanan oldu ayol, neymiş kocası traş olmuş yıkanmış da elti de buna "Oo abi parlamışsın " gibi bişeyler demiş.😂
Pis pasaklı adami öyle görünce şaşırmıştır 🤣

Konu sahibinin hiçbir şeyden haberi yokmuş. Kız epey küçüktü ya, hesaplamalara göre 17-18 anca çıkıyordu adamla ilk sevgili oldukları yaşı.
Ne kötü! Etiket için meslekli kadınlarla evlenip, genç kızlarla fingirdiyorlar.

Test etmiş işte bence kızı 🤣🤣
Şortu giyerse kocamda gözü var taytı giyerse tehlike yok .
Yani ben bu kadar kıskanç olsam o şortu niye vereyim kıza.
Yani çok değişik bir kafa tayt yapışkan diye tercih etti sonra önünde eğildi gizem yapmaya çalışıyor da denilebilir o zaman 🤣
Hayır bu arada ben kıskançlığa karşı değilim tamam kadın güzeldir gerçekten bacakları falan sütun gibiyse😅 verme şortu kocanın da güzel bulduğunu düşünüyorsan kayda alacak kadar çığrından çıkmak yerine başka çözümler bulmak lazım

Nerde kuru fasulyeye benzeyen herif var ordan bi kaçıyorum. Karıları aksi gibi uçan kuştan kıskanıyor 🤣
Bide nerde evli adam var sürekli instada
Kaç kişiyi engelledim hatırlamıyorum artık.
Hesabım açık sürekli takipteler
Valla erkekler hiç masum değil.
Profilinde karısıyla foto koyanlar falan
Asko kusko yapanlar
Gelip gizli gizli storylerimi takip edenler .
Gerçi gizli de olmuyor tabi görüyoruz kim bakmış etmiş.

Arkadaşlar nedir bu özgürlük bilmemnesi altında savunulan şeyler. Poposunda şort giyen herkesi dolaştırın madem evinizde böyle saçmalık mı var siz neden edebinize dikkat ediyorsunuz o zaman gittiğiniz yerlerde madem normal gecelik giyin??
Özgürlük bilmem nesi dediğiniz işte canı isteyenin başını örtüp canı isteyenin kıçını açması, buna kimsenin bir yaptırım uygulamamas. Beğenmiyorsanız evinize almazsınız, konu sahibi evine alıp minicik şortu kendi eliyle vermiş her ne kadar mecburiyetten yapmış gibi anlatsa da olan bu. Burda kabahati kendinde araması gerekiyor. Sokakta kızlara ayı gibi bakıp sonra da abdest bozuyorlar diye şikayet eden dayılardan bi farkımız olsun değil mi? Önce kendimize bakalım.

Konu sahibi şunu açıklasın.
Doğru söyle ama
Test ettin dimi kızı bakalım hangisini giyecek diye🤣
Bu kadar kıskanç olup el kadar şortu niye verir bir insan aklım almadı.
Sonrada şortu giydi diye kameraya almış bakalım kocam bakıyor mu?
Bakalım kiz popoyu gösteriyor mu benim kibar yakışıklıya🤣🤣

Konu sahibi şunu açıklasın.
Doğru söyle ama
Test ettin dimi kızı bakalım hangisini giyecek diye🤣
Bu kadar kıskanç olup el kadar şortu niye verir bir insan aklım almadı.
Sonrada şortu giydi diye kameraya almış bakalım kocam bakıyor mu?
Bakalım kiz popoyu gösteriyor mu benim kibar yakışıklıya🤣🤣
Böyle konuları okuyunca o kadar tedirgin oluyorum ki durduğum yerde birinin aklına karpuz kabuğu düşürücem diye. Düşünsene sen normalde nasılsan öyle takılıyosun, arkadaşım dediğin insan seni kameraya alacak kadar cozutmuş. Evlerden ırak.

Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Eşinde bir tuhaf arkadaşında görüşmeyin ailecek madem biseyler seziyorsun yalnızken arkadaşınla takıl eşinle bir araya getirme benimde okuduklarım biraz hayrete düşürdü

Böyle konuları okuyunca o kadar tedirgin oluyorum ki durduğum yerde birinin aklına karpuz kabuğu düşürücem diye. Düşünsene sen normalde nasılsan öyle takılıyosun, arkadaşım dediğin insan seni kameraya alacak kadar cozutmuş. Evlerden ırak.
Evet ya bu nasol bir şey?
Madem hoslanmiyorsun kızdan niye gorusuyorsun?
Zorunda mısın çok acayip kafalar

Nerde kuru fasulyeye benzeyen herif var ordan bi kaçıyorum. Karıları aksi gibi uçan kuştan kıskanıyor 🤣

Yiiiiillllaaar önce böyle fasulye gibi bir adam yuzunden az daha saçimi başimi yolacakti bir kiz unutamiyorum. 😂
Bir arkadas toplanmasinda fotografta yanimda durmuş cocuk ve cocugu tanimam etmem gruptan başkasinin arkadaşi, sohbet bile etmedim kendisiyle.
(Fotograf samimi bir fotograf değil temas kesinlikle yok sadece benim tarafta durmuş)

Bu fotografi sevgilisi gormuş. Beni dövmeye gelecekti az kalsin, diger arkadaslar araya girmiş. 😂

Bu yolunmama neden olacak çocukta bir gram yakisiklilik yok, yuzune bakmam o derece. Bari yakisikli olsaydi değseydi o kadar ortaligin karistigina. 😂
Benzer hikayelerim var ama dövülmeye en yakin olduğum buydu.

Geldiğinde üzerindeki kıyafet de şorttu.Ayrica evet burada rahat insanlar benim buna itirazım yok. Ama arkadaşım yeni geldi sayılır tr 'den.Yani burada doğup yetismemis, biz de öyle. Kıyafet benim gözümde aşırı önemli değil inanın, benim. Sorun yaptığım o kıyafetle uzanmasi.Karakterinde de bişey görmediğimi özellikle belirttim. Kimseyi gömmek gibi bir derdim yok. Bisi olabilir mi diye anlamaya çalışıyorum sadece. Normalde şort giyinen biri değil, ve geldiği gün hava soğuktu, kendisi de hep buraların soğuk olduğundan şikayet eden biriydi. Bu garip geldi. Ben çok özet geçtim ama o bile çok sürdü yazması. Arada birkaç olay daha oldu, buraya da ilk defa yazıyorum, çoğu kişi fake sanmış, keşke fake olsa 😅
Arkadasinizin uzanmasinin sebebi regl olmus olmasi olabilir mi? Siz belki regl oldugunuzda uzanma ihtiyaci duymuyorsunuz ama bazilari duyuyor. Ya bu hikaye beni o kadar rahatsiz etti ki daha önceden sort giydigim durumlari düsündüm. Demek ki arkamdan bazi kadinlar bu benim kocami/sevgilimi ayartmak icin sort giyiyor diye düsünüyormus. Cok yazik. Hollandaya yüksek lisans yapmaya gelmis genc ve güzel bir kadin, hem de sevgilisi olan bir kadin, 5 yillik evli adama merakli degildir. Kadinlar cok zor begenir birisini, cok zor asik olur, hele evli oldugunu bastan bildigi bir adama asik olmasi cok cok zor. Isterse dünya yakisiklisi olsun, bu yeterli degil o genc ve güzel arkadasinizin ilgisini cekmesi icin. Ama kocanizda kesinlikle sorun var. Arkadasinizi tavlamaya calisiyor, sizin yaninizda size yapmadigi centilmenligi ona yapiyor. Ben kocanizi hic güvenilir bulmadim.

Eşim yemin etti bakmadım dedi demişsiniz de.
Ne diyecekti adam aşkım kadın önümde eğildi bende göz hakkıdır diye bir kuple baktım mı diyecekti. Ayrıca kadın isterse çıplak gezsin eşiniz güvenilir biri olsa yine Yapmaz.
Videoya kaydetmiş eşinin o anki durumunu.

Yiiiiillllaaar önce böyle fasulye gibi bir adam yuzunden az daha saçimi başimi yolacakti bir kiz unutamiyorum. 😂
Bir arkadas toplanmasinda fotografta yanimda durmuş cocuk ve cocugu tanimam etmem gruptan başkasinin arkadaşi, sohbet bile etmedim kendisiyle.
(Fotograf samimi bir fotograf değil temas kesinlikle yok sadece benim tarafta durmuş)

Bu fotografi sevgilisi gormuş. Beni dövmeye gelecekti az kalsin, diger arkadaslar araya girmiş. 😂

Bu yolunmama neden olacak çocukta bir gram yakisiklilik yok, yuzune bakmam o derece. Bari yakisikli olsaydi değseydi o kadar ortaligin karistigina. 😂
Benzer hikayelerim var ama dövülmeye en yakin olduğum buydu.
Hizmet sektöründe çalıştığım yıllarda ekip arkadaşlarımızla en büyük sorunlarımızdan biri buydu. İnsanlara gülümsemen gerekiyor ve fasülye kılıklı heriflerin karıları aşırı kıskanç oluyor. Fasülye olsun beş kuruş fazla olsun diyip mi alıyorlar ne yapıyorlarsa. Çok kıymetli kocaları.

Hiç bir arkadaşım eşim evdeyken gelmez gelemez , oldu da gelirse ayrı odada otururuz.

aynı şey ben bir arkadaşıma gittiğim zaman da geçerlidir.

kim olursa olsun bu kadar samimiyete gerek yok.

evet geri kafalıyım.

Arkadaştada mesafede iyidir rahatsız oluyorsunuz sürekli evinizde ve kocanız daha çok hoşlanıyor gibi geldi anlattıklarınıza göre.yani evliliğin için dahil eden sizsiniz onu hep

X