Yaa demi? Öğrenmek güzel bir eylem, heyecanlı. Sana da tavsiye ederim.Aferin, öğreniyorsun yazmayı hadi bakalım.
Üslubunuz son derece çirkin…Seni Avrupa Bilimci ilan ediyorum. Ama nasıl Avrupalisin, öyle Avrupalisin ki özgürlük dediğiniz şey bile kişiye göre değişiyor..Sacma sapan konuşmalarla aileniz size nasıl katlanıyor acaba
ben kesinlikle bu arkadasinla cok uzak bir mesafe koymani uzak durmani tavsiye ederim. sana ziyarete gelmek istersede özellikle esinin evde olmadigi saatlerde gelecegi vakitte onun biran önce gitmesinin gerektigini belli etmeni lazim egerki icinde bir huzursuzluk varsa bosu bosuna degildir hayatini negatif etki olabilecek durumlarin habercisidir diye düsünüyorum.kizi bilmem esinide ama sanki esinde tensel bi yakinlik aranmis gibi ....Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Hizmet sektöründe çalıştığım yıllarda ekip arkadaşlarımızla en büyük sorunlarımızdan biri buydu. İnsanlara gülümsemen gerekiyor ve fasülye kılıklı heriflerin karıları aşırı kıskanç oluyor. Fasülye olsun beş kuruş fazla olsun diyip mi alıyorlar ne yapıyorlarsa. Çok kıymetli kocaları.
Mesele bambaşkaymış zaten ben otururlarken ayy canım sen sossuz mu kaldın edasıyla döktü karısını boşladı sanmıştım öyle değilmişÖyle deme şimdi, kocası insanüstü derecede kibar ve nazik biri olduğu için öyle yapıyor. Adam özür de dilemiş, düşünsene özür dileyebilen bir koca, ohuuuv böyle kocan var derdin var, herkeşlerin gözü adamın üstünde.
Bunları
Ben de bu linç nereden geliyor diye düşünüyordum.Aslinda seçenekler arasına koymadım.Ev taşınma arefesinde olduğu için daginikti.Hepsi aynı cekmecedeydi ve gerçekten bi tane koyu kıyafetim vardı birde pantolanlarim. Koyu olanı giyineyim, adetim belli olmaz dedi, Ben de giyme onu diyemedim. Ama uzanıp uyuyakalmasi, yine uyanıp bişiler içip yeniden uyuması benim de tuhafıma gitti.Bu arada daha önce de birçok kez görüştük, eşini arkadaslarindan her durumda psikopat gibi kıskanan biri olmadım hiç.Aksine çift çifte görüşmek zorunda değiliz illa diye, arkadaş olarak takılmaya da hiç tuhaf gözle bakmadım.Aslinda esimle ikimizin ortak arkadaşı. Beni arkadaşımda rahatsız eden tek nokta gelip uzanmasi, biz oturuyorken.
Ben doğru bulmuyorum. Kimsenin fikri de umrumda değil. Hadi verdi giydi kız kıza otururken hepimiz giyeriz. Kadının eşi geldiğinde düzgün giyinmesi gerekiyor. Konu eşle onunla bununla alakalı değil aslında kendisiyle alakalı bu insanın. Eşi üstüne atlayacak değil ama kendisi utanmıyor mu? Ben utanırım elalemin evinde popomda şortla gezmekten. Utanmayan varsa buyursun giysin ama iyi de düşünemem hakkında.Özgürlük bilmem nesi dediğiniz işte canı isteyenin başını örtüp canı isteyenin kıçını açması, buna kimsenin bir yaptırım uygulamamas. Beğenmiyorsanız evinize almazsınız, konu sahibi evine alıp minicik şortu kendi eliyle vermiş her ne kadar mecburiyetten yapmış gibi anlatsa da olan bu. Burda kabahati kendinde araması gerekiyor. Sokakta kızlara ayı gibi bakıp sonra da abdest bozuyorlar diye şikayet eden dayılardan bi farkımız olsun değil mi? Önce kendimize bakalım.
Hayır zorunda mı gorusmeye ?Benim yorumumda linç minç yok hanım.. Kocan flörtöz,başka kadın görünce seni unutuvermiş anlattığına göre.Ağlayacaksanız konu açmayın...
Alırdın eline taytı, “bu var canım ya buyur”derdin, “boşver yeni görünsün senden kıymetli mi” derdin.Biterdi giderdi..
Burada linç yeme sebebiniz kocanızı öve öve bir hal olurken, evinize bu kadar sokmak zorunda olmadığınız kadına yüklenmeniz.
Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum
Bu yorumu taslarlar birazdanBen doğru bulmuyorum. Kimsenin fikri de umrumda değil. Hadi verdi giydi kız kıza otururken hepimiz giyeriz. Kadının eşi geldiğinde düzgün giyinmesi gerekiyor. Konu eşle onunla bununla alakalı değil aslında kendisiyle alakalı bu insanın. Eşi üstüne atlayacak değil ama kendisi utanmıyor mu? Ben utanırım elalemin evinde popomda şortla gezmekten. Utanmayan varsa buyursun giysin ama iyi de düşünemem hakkında.
Benim söylemek istediğim konu sahibini haklı çıkarmak zaten değil. 3 tane şey uzatmış bana aynısı yapılsa en düzgün olanı giyerim diyorum. Bu evine gelen kadının da suçu ev sahibinin de suçu. Onu beğenmem bunu istemem diye poposunda şort giyip evde gezmesi nasıl insanlara normal geliyor. Ben gidip kimsenin evinde açmıyorsam bir yerlerimi kimse de gelip benim evimde şort giyip 2 80 yatamaz. Konunun her yönü yanlışlarla dolu benim için. Sizler ne düşünürseniz düşününElli değil üç tane şey uzatmış . Şimdi poposunun kenarını belli edecek bir şortu madem evde başka bir kadın giymesin istemiyor uzatmasaydi konu sahibi de . O zaman ailecek denize giren bikini giyen kimsenin karakteri düzgün değil mi ben anlamadım ? Bu arada evde başkaları varken şort giyinen biri değilim ama hem gelen insana şort uzatıp hemde videosunu çekmek falan sizce normal mi ?
E kovsaydi evden?Benim söylemek istediğim konu sahibini haklı çıkarmak zaten değil. 3 tane şey uzatmış bana aynısı yapılsa en düzgün olanı giyerim diyorum. Bu evine gelen kadının da suçu ev sahibinin de suçu. Onu beğenmem bunu istemem diye poposunda şort giyip evde gezmesi nasıl insanlara normal geliyor. Ben gidip kimsenin evinde açmıyorsam bir yerlerimi kimse de gelip benim evimde şort giyip 2 80 yatamaz. Konunun her yönü yanlışlarla dolu benim için. Sizler ne düşünürseniz düşünün
Türkçe'de bi sorun oldugu kesin, olabilir mi? Böyle birşey in ihtimali var mı, anlatayım da sen de yorumla. Ne meraklısınız magazineArkadaşım eşimden mi hoşlanıyor diye kocaman başlık atmışsınız daha ne olacak
Ne meraklısın milleti kameraya almayaTürkçe'de bi sorun oldugu kesin, olabilir mi? Böyle birşey in ihtimali var mı, anlatayım da sen de yorumla. Ne meraklısınız magazine
Ben bu konuya zaten tamamen inanmadım .Ne meraklısın milleti kameraya almaya
Işte diyorum ki siz başka erkeğin yanında giymemeyi tercih edersiniz bende giymemeyi tercih ederim ama giyinen var bu o insanlarin düzgün olmadığını ya da konu sahibinin kocasına yürüdüğünü göstermez kendi eliyle şortu uzatmış kız belli ki böyle şeylere takılmıyor e evin içinde şort giyince illaha egilecek birşey çıkabilir atıyorum bulaşık makinesi yerleştirir her an kimildamiycak mi ? Madem konu sahibi de sizin gibi benim gibi düşünüyor niye millete şort verip sonra video kaydına alıyor bu çok değişik bir kafa . Şimdi benim arkadaşlarım eve gelse bir seyinden hoşlanmasam ya da çok güzel bulfum kocamdan kıskandım diyelim dışarda bulusurum. Yani bilmiyorum hiç böyle bir arkadaşımı kiskanmadim ama kadına şortu verip de gizli kayda almak çok yanlış.Benim söylemek istediğim konu sahibini haklı çıkarmak zaten değil. 3 tane şey uzatmış bana aynısı yapılsa en düzgün olanı giyerim diyorum. Bu evine gelen kadının da suçu ev sahibinin de suçu. Onu beğenmem bunu istemem diye poposunda şort giyip evde gezmesi nasıl insanlara normal geliyor. Ben gidip kimsenin evinde açmıyorsam bir yerlerimi kimse de gelip benim evimde şort giyip 2 80 yatamaz. Konunun her yönü yanlışlarla dolu benim için. Sizler ne düşünürseniz düşünün
Poposu hizasında şortu ister dışarıda giyer ister evde. Size mi soracaklar? Utanılacak ne var bunda? Aranıza mesafe koyar, görüşmezsiniz bu kadar basit. Vallahi korkuyorsunuz kocalarınızın ayartılmasındanBen doğru bulmuyorum. Kimsenin fikri de umrumda değil. Hadi verdi giydi kız kıza otururken hepimiz giyeriz. Kadının eşi geldiğinde düzgün giyinmesi gerekiyor. Konu eşle onunla bununla alakalı değil aslında kendisiyle alakalı bu insanın. Eşi üstüne atlayacak değil ama kendisi utanmıyor mu? Ben utanırım elalemin evinde popomda şortla gezmekten. Utanmayan varsa buyursun giysin ama iyi de düşünemem hakkında.
Ya ben konu sahibini mi savundum şimdi her şekilde olay yanlış diyorum. Ben kızın evde şortla gezmesini normal bulmadığımı söyledim. İnsanlar evime gelen insanın karakteri önemli kıyafeti değil dediği için. Sort giyebilir yurtdisinda normalll dedigi icin.E kovsaydi evden?
Benim evimde bu şekilde davranamazsin deyip yollasaydi.
Ne mecburiyeti var o zaman?
Hem arkadaşlık kurup hem sinsi sinsi kameraya almalar sizce normal mi ?
+10000000000Konu sahibinin arkadaşını suçladığını kim nereden çıkarmış acaba?
Arkadaşına kendi tabiriyle poposu gözükecek şortu verip, eşini kameraya alması falan çok normal şeyler.
Konu başlığı da öylesine açılmış.
Kendi mizacına uymayan biriyle görüşmeyi kesmek gibi basit çözümlü bir meseleyi, arkadaşının eşinden hoşlanmasına getirmesinde hiç art niyet yok bir ayrıca.
Hepsi sizlerin kötü! düşüncelerinden kaynaklanıyor.