Arkadaşım eşimden Hoşlanıyor olabilir mi?

s-eym_a

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2016
75
-72
Merhaba kızlar, Ben ve eşim 1 sene önce Hollanda'ya taşındık. 3 ay kadar önce Üniversiteden tanıdığım bir arkadaşım da yaşadığımız şehrin yakınlarına y. Lisans için geldi.Instagramdan yazistik, buluştuk. Kızı her zaman neşeli, pozitif bulmusumdur, eşime de aynı bu şekilde anlattım.Eşim yakışıklı uzun boylu, gerçekten her kadının isteyebilecegi karakterde bir erkek, kibar anlayışlı ben bile bazen hayret ediyorum bir erkek nasıl böyle olabilir diye.Simdiye kadar tansitirdigim arkadaşlarıma da hep kibar olmuştur.Neyse ara ara buluşup birer kahve içiyoruz sohbet edip dağılıyoruz.Bi keresinde çiğköfteci ye gittik, Ben ve arkadaşım marula çiğköfteyi koyup limon sıktık, o sirada es hemen nar eksisini alıp arkadaşımın cigkoftesine dokuverdi. Ben de bekliyordum sonra kenara koydu, farketmedi o esnada biliyorum ama kendimi kötü hissettim. İkinci plana atılmışm. Gibi oldu. Yine bi seferinde benim ellerimde poşetler var arkadaşımn çantası koluna düşmüş, benden omzuna koymami rica etti, eşim de ellerimin dolu olduğunu görünce, arkadaşımın çantasını omzuna çıkardı. Yine çok takılmadım ama iyi de hissetmedim. En son arkadaşım kendini davet ettirdi aslında o gün hiç müsait değildik yeni ev tasiyorduk ve o da biliyordu azçok. Ben de net bir şekilde gelme diyemedim. Her neyse geldi, arabasından indi baktım şort giyinmiş.Bisiler yiyp eve geçtik, üzerine su dokulmustu ben de kaptı uzattım dolaptan, sadece kapri, şort ve tayt vardı, diğer pijama vs hep kartonlardaydi. Tayti uzattım yok ya bu yeni gözüküyor dedi. Kapriyi uzattım bu sarı renk adet oldum belli olabilir dedi. Sortum da laciverti bu çok daha uygun dedi giydi. Şort hafif bol ve baya kısa, popo kenarları belli oluyordu,Neyse dedim artık yapcak bişey yok. İçeri geçtik ben mutfağa kahve yapmaya gittim, geldim baktım arkadaşım kanepeye uzanmış.Sonra kahve içtik, Ben bulaşıkları götürdüm, geldim yine uzanmış ve gözlerini kapamisti.Bu durum benim biraz tuhafima gitti. Kıyafeti sorun edecek biri değilim, isteyen istediğini giysin, ama evli bir çiftin evine ben bekar olarak gitseydim şort tercih etmezdim, uzanmazdim. Çünkü o kadar da rahat hareket edecek. Kadar samimiyetimiz yok.Ben lavaboya gitmiştim ve bağırsaklarım sorunluydu uzun durmak zorunda kaldım. O sırada arkadaşım kanepeden kalkmış, odada patenlerim vardı, hatta göstermek. İstiyordum o da merakliydi,onlari denemiş, ama koltukta değil. Yerde yani baya eğildi, bilmiyorum poposunu eşime mi döndü eşim gormediğini söylüyor.Esimi videoya aldım, çünkü önemli bir mail yazmam gerekiyordu, hiç bakmamış arkadaşıma.Bundan dolayı da çok pişman oldum. 5 senelik evliyiz ilk defa rahatsız hissediyorum. Arkadaşımın sözle tavırlarında bir terslik yok, sevgilisi var hatta ama biz hiç konuşurken şahit olmadık. Bağları çok kuvvetli değil ve rahatlar.Arkadasim bir erkek arkadaşının evine gidip kalıyor ve sevgilisi sıkıntı yapmıyor. Acaba diyorum zaten rahat diye mi, bilemiyorum kızlar ne düşüneceğimi? Yorumlarınızı bekliyorum

Seni Avrupa Bilimci ilan ediyorum. Ama nasıl Avrupalisin, öyle Avrupalisin ki özgürlük dediğiniz şey bile kişiye göre değişiyor..Sacma sapan konuşmalarla aileniz size nasıl katlanıyor acaba
Avrupalı olmaya çok meraklı olsam şimdi Asya'da yaşamazdım. Üstelik tam 12 seneyi doldurmuşum, B1-B2 dil sertifikasını almışım vatandaşlık başvurusu hakkım olmuşken bir ay içinde her şeyi bırakıp Singapur'a geldim. Bu yaz orada bir arkadaşımızın düğünü için ben de herkes gibi konsolosluğa gidip vize aldım. Hatta tatil planını önceye çektiğimiz ve vize tarihine dikkat etmediğimiz için eşim ve çocuklar gitti ben havaalanından geri eve döndüm, 4 gün sonra gidebildim yanlarına.

Bu çok bilme bilmeme olayı değil gözlem ve tecrübe. Bana da ilk başta zor ve anlamsız geliyordu ama zamanla alıştım. Çocuklardan dolayı kreş anneler grubu, sonra okul çevresi, eşim ve benim işlerimizden dolayı iş arkadaşları grubu derken birebir hep içlerinde oldum. Daha önce de dedim evinizin içinde olan kimseyi ilgilendirmez. Ama dışarıda olacakları da kendi düşünce sisteminizle kontrol edemezsiniz. Ya evinize hoşlanmadığınız tavırları olan birini davet etmeyeceksiniz, ya da davet ederseniz yargılamayacaksınız. Ya eşinizle sadece ikiniz takılacaksınız ya da başka insanların fikirlerine davranışlarına tahammüllü olacaksınız.

Bu şu demek değil, aynı onlar gibi olun. Hayır tabiki de kültürünüzü geleneğinizi yapın yaşatın ama kapının dışında farklı hayat süreceksiniz. Arkadaşınızın Türk olup olmaması hiç önemli değil, önemli olan sizin bakış açınız düşünceniz. Hele de şimdi politik doğruculuk, sjw akımı varken kimseyi kıyafeti veya davranışı üzerinden yargılamayın. Avrupa'nın çok içerlerdeki köyleri hariç metropollerinde bu davranış düşünce mazur görülmez.

Sizden farklı fikri olan düşünen herkese saçmalıyor mu diyeceksiniz? Arkadaşımın poposuna bakacak mı diye eşimi kameraya çeksem bırak katlanmayı, boşanma davası açar bana.

sizin rahatsız olduğunuz durumlarda eşiniz hep yapmış bişeyler ama kusura bakmayın :)
kızın çiğköfftesine nar ekşisi eşiniz dökmüş.. çantasını o düzeltmiş

yalan değil bende arkadaşım gelse ve rahat davransa hoşlanmam ama o öyle rahat ediyor demek ki
mesafe koyar çok görüşmezsiniz olur biter...

Bunu konunun basina yazsaydiniz ilk yorumum farkli olurdu. Esiniz durduk yere nar eksisi sıktı sanmıştım. Birisi ellerim kirli, sos koyamiyorum dese bende "aa dur ben sos vereyim sana" derdim ve yardimci olurdum.

Size anlatılmak isteneni tersten düşünün. Suriyeye ya da ne bileyim Irak'a falan gidip, buraya kadinlar çarşafla geziyor diye konu acsaniz da kültürleri bu, degistiremezsiniz, onlar icin carsaf normal diye cevap alirdiniz.

Kendi kocamın yanında gecelik şort giyince rahat mı oluyorum.? Daha neler duyacağım acaba

Bence akışına bırakın.
Gözlemleyin hem eşinizi hem arkadaşını.
Böyle durumlarda uzaktan bakmak daha iyi gibi.
Sanırım ben görüşmeye devam edip olacaklara bakardım.

Ne rahat kızmış! Evli kadınların bekar kadınlara olan bakış açısından hoşlanmam ama ben kendi kardeşimin evinde böyle rahat değilim ya. Ne rahat! Ben olsam ikisini de gözlemlerdim. Burada bir kadının hikayesi vardı eşi Subaymış, komşu kızları eve gelip duruyormuş, sonra aldattığını öğrenmişti, fake konu değilse.

Bunun tam olarak Türkçe anlamı ne?

Valla isteyen linçlesin ama o nar ekşisinde boğardım onu. Kızda sorun göremedim ama eşi net ayı bence.
Ben de boğarım. Benim sevgilim ben dururken kimsenin çiğ köftesine nar ekşisi dökemez. Benim elim kolum doluyken başkasının çantasını taşıyamaz.

Icinde olmayan hicbir sekilde gaza gelmez..Ama tabi bu yinede bir erkege soylenmez

Sutyensiz gezmek ahlaksa buyur gez ve gezdir ozaman evinde hep birlikte gezin hattayahu gercekten inanilir gibi degilsiniz yani soyleyecek pek cumle bulamiyorum sizin gibi zihniyetlere.

Bukadar gereksiz uzun cumleler kuracagina benim diger yorumlarimida okusaydinda yorulmasaydin.Bak sen yorulma diye ben alintiladim.Dikkat ben yukaridaki yorumlarda ne demisim cogu zaman hata erkektedir demisim.iyi okumayi ve analiz etmeyi ogren once...Hah okadar da buyùk konusma asil senin gibi boyle buyuk konusupta o kocayi yatakta basan sonrada bosanmayan sallayan cok hatun gordum ben.Allah kimsenin yuvasini yikmasin tabiki ama boyle senin gibi cok buyuk konusupta karsi tarafa akil fikir vermeye calisan kadinlarin bazen ayni sey basina gelsin istiyorum sirf anlamasi ve empati yapabilmesi icin..Buyuk konustugunu
yasamadan olmezsin bunuda unutma

Eşim yemin etti bakmadım dedi demişsiniz de.
Ne diyecekti adam aşkım kadın önümde eğildi bende göz hakkıdır diye bir kuple baktım mı diyecekti. Ayrıca kadın isterse çıplak gezsin eşiniz güvenilir biri olsa yine Yapmaz.

O konuyu biliyorum, eski sevgiliymiş o adamla o kız. O adam eskiden o apartmanda oturuyormuş, karısı ile aynı yere taşınmış, sonra olaylar gelişmiş, haberi bile yoktu kadının.

Kocalar karılarını hep öyle "rahat" kadınlarla mı aldatıyor sanıyorsunuz ki? Kadınlarla konuşmasını bilmeyen, nezaket yoksunu adamların aldatmayacağı da düşünülüyor, ben bunu KK da gördüm mesela, bu kadar öküzü alıp kim koca yapıyor diyodum, altındaki bir sebep de buymuş meğer, zamanla daha iyi anlıyorum.

Aklıma ismi yanliş hatırlamıyorsam Elif olan üyeyi getirdiniz.Akademisyendi kendi yada eşi emin olamadım.
Oda eşini uçan kuştan kıskanıyordu. Kız baktı eşime,öğrencisi soru sordu,şu böyle dedi,bu böyle yaptı diye her gün konu açardı.
Eşiniz yada siz insanları tanıma aşamasından gecirmezmisiniz? Kendi adıma kimseyle ilk dakikadan samimi olmam,biraz özelime almadan görüşürüm,samimi bulur,anlaşacağımı düşünürsem evime ,özelime alabilirim.
Siz bu aşamayı atladığınız için sorun yasıyorsunuz diye düşünüyorum.
Belki eşinizle bir araya gelmeden önce biraz daha tanısaydınız,rahat davranan biri olduğunu anlayıp dışarda sadece ikiniz görüşecektiniz.
Ben hatalı birini göremedim,eşiniz anlattığınız gibi biriyse kendince kibarlık etmiş,kız rahat karakter,aman şortuma dikkat ediyim,bacaklarımı uzatmayayım dememiş ki kendini zorla davet ettirmesinden rahat olduğu çıkarımını yapabiliyorum pekala. Ben olsam taşınan arkadaşıma yardıma gitmeyi teklif ederim ama gerek yok derse illaki gitme ısrarında olmam. Kimse de bana ısrar etsin istemem. Hayır gerek yok,sağol dediğimde bu konu kapanmalı diye düşünüyorum, bana dendiğinde de aynı şekilde.
Sizin kamera açık kontrol etmeniz eşiniz açısından kırıcı olmuş. Benim eşim yapsa bunu epey kırılırdım açıkçası.

Konu gerçekti o zaman. Kız evlerine gelirken dememiş mi eski sevgilim diye? Kız da küçükmüş galiba, soru sormaya gidiyormuş evlerine.

Konu gerçekti o zaman. Kız evlerine gelirken dememiş mi eski sevgilim diye? Kız da küçükmüş galiba, soru sormaya gidiyormuş evlerine.
Ders çalışma bahanesiyle geliyormuş kadını da aşağılıyordu. Yok abi sana nasıl baktı vs diye. Adam askeri personeldi. Kadın bunları motor gezisine beraber gezince yakalamıştı. sonra ayrıldılar diğer kız da hamile kalmış bir sürü rezillik olmuştu. Üye buydu mat_ruj

Eşim kibar davranırken erkek kız ayırt eden biri değil. Yüzde yüz emin olamam yine de ama onun da göze çarpan davranışları yok

E nar ekşisi dökmüş ya.
Kızın şort giymesinden eşinizden hoşlandığı sonucu çıkıyorsa, sizin çiğ köftenizi 1 gram umursamadan arkadaşınızın çiğ köftesine nar ekşisi döken eşiniz arkadaşınıza sırılsıklam aşık demektir. Geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Konu sahibinin hiçbir şeyden haberi yokmuş. Kız epey küçüktü ya, hesaplamalara göre 17-18 anca çıkıyordu adamla ilk sevgili oldukları yaşı.

Merak ettim o konunun sonunda ne oldu? Kadın boşandı mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…