- 25 Ekim 2015
- 19.369
- 99.150
- 598
- 40
- Konu Sahibi Moreunlucky
-
Bence arkadaşım barışmaktan yana sabah o kıza mesaj atmıs kurana el bas çek yolla diye kız da manyak mısın deyip engel atmış simdi diyor ki her söylediği doğru olsa fotoğraf yollardı bana dedim sen kafayı mı yedinKızın manyak ve takıntılı olmadıgını bence sen dahil herkes anladı.
Barız elinde kanıt var kızın, hala kendini kandırmaya Çalışmak ne uzucu.
Biraz gurur ya.
Barışır tekrardan çünkü kendini kandırmaya neden arıyorHer şer ortada zaten. Yalvardığı mesajları okumuş işte. Koskoca adam zorla buluşmaya gitmedi herhalde. Kadasının karışacağı bi şey yok ortada.
Bu çocuk hep evlilik temalı konuştuğu için arkadaşımın gönlünü baya çelmiş çok saçma fakat durum böyleArkadaşınız 27 yaşına uygun sevgililer bulsun. Bu adamın ne yaptığı belli mavi boncuk kimdeyse ona koşma peşinde belliki kesinlikle geri dönmesin. Kendini kullandırtmasın. Birgün onda birgün arkadaşınız da o ne öyle. Ağzı gözü oynuyor.
Arkadasınla ılıskını kessen mı acaba, cunku kendısı gerızekalıBence arkadaşım barışmaktan yana sabah o kıza mesaj atmıs kurana el bas çek yolla diye kız da manyak mısın deyip engel atmış simdi diyor ki her söylediği doğru olsa fotoğraf yollardı bana dedim sen kafayı mı yedin
Bana bu konuyu bakıym herkes seninle aynı mö düşünüyor diye açtırdı ( kendi anlamıyor instagram whatsapp dışında sitelerden) yorumlarınızı söylüyorum hı hı deyip geçiyor bilmiyorum nolcakArkadasınla ılıskını kessen mı acaba, cunku kendısı gerızekalı
Ben anladım ki önünde bile bulussalar cocugu hakli cikaracak neden bulurgözüne inansın bir zahmet...
Merhabalar benim 6 aylık çok ama çok karmaşık bir ilişkim var yaşım 27 erkek arkadaşımı gerçekten çok seviyorum. Ama çok dengesiz bir insan mesela flört dönemimizde konuyu ne yapıp ne edip hep cinselliğe getiriyordu hala öyle aramızda cinsel birliktelik olmadı ben sıcak bakmıyorum hala istiyor bu burada dursun asıl mesele çok kanıma dokundu ve simdilik ayrıldım . İliskimizin başında bu bana bir kızdan bahsetti eski sevgilisiymis kız için bana dediki kız bana takıntılı aşık sürekli mesaj atıyor rahatsız ediyor beni bulamasa anneme ulaşıyor falan ben kızı araştırdım gayet sosyal çevresi geniş erkek arkadaşıma oranla aşırı rahat bi kız. Neyse bu benim aklımdaydı zaten . Geçen gün bir fake hesap bana mesaj attı kız sen X le mi sevgilisin diye alaycı bir şekilde bende o kız olduğunu anladım hakaret ettik birbirimize bir baktım kız bana sevgilimin geçen hafta ona yalvardığı mesajları gönderdi. Sevgilim kıza nolur bana sans ver bana güven yeniden birlikte olalım falan yazmış kız kabul etmemis sana güvenmiyorum demiş ben kıza yalan bunlar falan dedim bir de ne atsın bu sefer bana... sevgilim bana amcam öldü istanbula gidiyorum dediği zaman (gerçekten öldü) cenaze evini bırakıp kızla buluşmuş kız o gün çekilen fotoğrafı attı bana ve kızla uzlaşmacı konusunca arkadasca bir buluşmaydı ben aranıza artık girmeyeceğim benim tek amacım bana daha iki gün önce sevgilin barışalım diye yalvardı şimdi seninle olması zoruma gitti ya ben onun teklifini kabul etseydim demek ki yüzüstü kalacaktım dedi özür falan diledi bende sevgilimi terkettim şimdi günlerdir bana yalvarıyor o kız bana takıntılı aşik diye sizce kime inanayım kafam çok ama çok karışık buluştuklarında ilk mesajı atan yine benim sevgilimmiş ama kız da bana mesaj attı ya orda dedim ki acaba kız takıntılı manyak mı gerçekten
ARKADAŞLAR KONU BANA AİT DEĞIL COK YAKIN ARKADAŞIMIN ISTEGI UZERINE AÇTIM İZİN YOKSA SİLEBİLİRİM
Ayyy bu benim galiba eski sevgilimkendisi böyle bi salağın tekiydi neyse Ki aynı kendi gibi herşeyini yiyen saf bi kızcağızla evlendi de Pisliklerini kapadı
Eski sevgilimde benim için bana takıntılı demişti ama çevremde ki herkese yalvarıyordu beni barıştırın diye o geldi aklıma Salak olmasın o kız,bu adam resmen hem pastam dursun hem karnım doysun diyor böyle adamları aldatacaksn o zaman nasıl kuzu olur peşinde
Kessinlikle öyle zaten çocuğun önceden arkadaşıma bu kızı anlatp yol yapması bile garipBu modelden heryerde var ve cidden saftirikleri bulup evleniyorlar sonra yok o kadin bana takintili, bu kiz bana aşik...
Evlendiği saftirikte havalara giriyor " kocam beni seçti, benimle evlendi, onlari sevse onlarla olurdu" diyeSanki kocasinin peşinde olan var, bilmiyor ki evlendigi adam milletin kopegi olmuş.
Bu konuda da takintili bir manyak var ama kadin değil.
Karışmıyorum ben zaten kendisi mutsuz olur beni ilgilendirmez düşman başınaHiç bulaşma bu işe arkadaşın bu çocuğu affedecek belli bırak kendi bulsun elleme şimdilik ayrıldım demesinden belli he kız takıntılı manyak takıntılı manyak olan burada kız değil aklı selim herkes anlayabilir
Kesinlikle katılıyorum ben 21 yaşındayım mesela şu yaşıtlarımla bile böyle saçma iliskiler duymuyorumyaş olmuş 27 ben bu anlattıklarını lisede arkadaşlarımdan duyuyordum
eski sevgilim hala bana aşık sürekli bana mesaj atıyor ama ben seni seviyorum vıdıvıdıvıdıvıdı
gerçekleri görmemen için gerçekten gözünün kör olması lazım....
Bence arkadaşım barışmaktan yana sabah o kıza mesaj atmıs kurana el bas çek yolla diye kız da manyak mısın deyip engel atmış simdi diyor ki her söylediği doğru olsa fotoğraf yollardı bana dedim sen kafayı mı yedin
BarışmışlarGördüğü fotoğrafa da mı inanmıyor ya hiç normal değil arkadaşın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?