Arkadaşım Çok zor durumda Kalmış

Her şer ortada zaten. Yalvardığı mesajları okumuş işte. Koskoca adam zorla buluşmaya gitmedi herhalde. Kadasının karışacağı bi şey yok ortada.

Kızın manyak ve takıntılı olmadıgını bence sen dahil herkes anladı.
Barız elinde kanıt var kızın, hala kendini kandırmaya Çalışmak ne uzucu.
Biraz gurur ya.
Bence arkadaşım barışmaktan yana sabah o kıza mesaj atmıs kurana el bas çek yolla diye kız da manyak mısın deyip engel atmış simdi diyor ki her söylediği doğru olsa fotoğraf yollardı bana dedim sen kafayı mı yedin

Bu çocuk hep evlilik temalı konuştuğu için arkadaşımın gönlünü baya çelmiş çok saçma fakat durum böyle

Arkadasınla ılıskını kessen mı acaba, cunku kendısı gerızekalı

Arkadasınla ılıskını kessen mı acaba, cunku kendısı gerızekalı
Bana bu konuyu bakıym herkes seninle aynı mö düşünüyor diye açtırdı ( kendi anlamıyor instagram whatsapp dışında sitelerden) yorumlarınızı söylüyorum hı hı deyip geçiyor bilmiyorum nolcak

Hiç bulaşma bu işe arkadaşın bu çocuğu affedecek belli bırak kendi bulsun elleme şimdilik ayrıldım demesinden belli he kız takıntılı manyak takıntılı manyak olan burada kız değil aklı selim herkes anlayabilir

Bu modelden heryerde var ve cidden saftirikleri bulup evleniyorlar sonra yok o kadin bana takintili, bu kiz bana aşik...

Evlendiği saftirikte havalara giriyor " kocam beni seçti, benimle evlendi, onlari sevse onlarla olurdu" diye Sanki kocasinin peşinde olan var, bilmiyor ki evlendigi adam milletin kopegi olmuş.

Bu konuda da takintili bir manyak var ama kadin değil.

Kessinlikle öyle zaten çocuğun önceden arkadaşıma bu kızı anlatp yol yapması bile garip

Karışmıyorum ben zaten kendisi mutsuz olur beni ilgilendirmez düşman başına

yaş olmuş 27 ben bu anlattıklarını lisede arkadaşlarımdan duyuyordum
eski sevgilim hala bana aşık sürekli bana mesaj atıyor ama ben seni seviyorum vıdıvıdıvıdıvıdı
gerçekleri görmemen için gerçekten gözünün kör olması lazım....

Hemen koşarak uzaklaşsın.
Eski erkek arkadaşım bana aşırı takıntılıydı ama sevgilisine "pandalardan bana aşık, kendine zarar veriyor benle konuşmayınca" gibi şeyler söylüyordu. Sonra kızla evlenme aşamasında geldi benden son şans istedi, sonra kızla evlendi. Artık kız da benim değil onun bana takındığı olduğunu biliyor ve bunu kabul etmek zorunda kaldı ayrılamadığı için. Ha ben asla cevap vermiyorum 3 yıldır, ama 3 yıldır sürekli bana yazıyor. Karısı neler hissediyor düşünemiyorum bile.

Kesinlikle katılıyorum ben 21 yaşındayım mesela şu yaşıtlarımla bile böyle saçma iliskiler duymuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…