Kısa ve öz;
Hattınızı değiştirin,hiç bir şekilde muhattap olmayın...
Düşüncesiz insanların senin hayatına müdahale etmesine izin verme.Bırak ne hali varsa görsün.Birgün bişey söylerse sende beni 2 sene silmiştim der konuyu kaparsın.Bazı insanlara acımasız olmak gerekiyor.Yoksa hayatımıza hiç dert yokmuş gibi bide onları kendimize musallat ediyoruz.Hattını değiş numarımı kaybettim dersin bulursa seni kestir at yani
eğer şimdi hattınızı değiştirmeyip ona ve kaprislerine alttan almaya devam ederseniz, yarın sizin hayatınıza burnunu sokmaya çekinmeyecek ve dahada sizi üzecektir, tecrübelerle sabittir.. selamlar... allah yardımcın olsun umarım kendiliğinden hallour da sende kendini üzmezsin....
Canim bence de muhattap olmaman en iyisi.Cani istediginde gelip cani istediginde gidecekse hic olmasin daha iyi.Sen tatli canini sikma.
Üzüldüğün şeye bak canım yaa arkadaşların çoğuna katılıyorum değiştir hattını kurtul
ya da olmadı mı al karşına konuş zamanında bana böle böle yaptın görüşmek istemiyorum de
ayıbı falan yok yani..
benmde böyle bi arkdşım vardı...çok ezık bi tipti herkesın peşine takılan kendıne oz guvenı olmayan pasif bı kışılık..kımseye hayır dıyemeyen herşeye tamam dıyen kışılıksız biriydi...ben unıverstedeyken sureklı yanımdaqydı cevreme gırmye çalışırdı..sora evlendım o unıversıteye gırdı ve benı hamıleyken fena bı şekilde ekti...2sene görüşmedık sora karşılaştık özur dıledı affettım ve benm evden çıkmamaya başladı..ama arada kendı arkdşları çağırınca hemen ekmeye başladıgını hıssettım...değişmemişti ve değişmeyecektı o başkalarının fıkırlerıyle hareket eden kım ıyıyse yada kımden cıkarı varsa onun yanında olucaktı...seninkide böyle bi kişilik...değişmicek...karşısına başka biri çıkınca aynı şeyı yapmaması olanaksız...ve öyle bi kişiye verdiğin zamana yazık...ne yazıkkı ben kendı arkdşım benı yıne başkalarıyla takılmaya başlayıp tersleyınce öğrendım ve açık ve kırıcı sekilde ben senın boşlugunu dolduramamm bana senın hareketlerın,davranışların ,arkdşlık anlayışın ters bıdaha senle görüşmek istemıorum dedım...ılk başta çok laf yaptı ııyıce basıtleşti o kadar evıme geldın dedı utanmadan(kı ben ona 2 kere gıttıysem o hergun evımdeydı )kısacası at gitsin öyle insanları...boşver...
benmde böyle bi arkdşım vardı...çok ezık bi tipti herkesın peşine takılan kendıne oz guvenı olmayan pasif bı kışılık..kımseye hayır dıyemeyen herşeye tamam dıyen kışılıksız biriydi...ben unıverstedeyken sureklı yanımdaqydı cevreme gırmye çalışırdı..sora evlendım o unıversıteye gırdı ve benı hamıleyken fena bı şekilde ekti...2sene görüşmedık sora karşılaştık özur dıledı affettım ve benm evden çıkmamaya başladı..ama arada kendı arkdşları çağırınca hemen ekmeye başladıgını hıssettım...değişmemişti ve değişmeyecektı o başkalarının fıkırlerıyle hareket eden kım ıyıyse yada kımden cıkarı varsa onun yanında olucaktı...seninkide böyle bi kişilik...değişmicek...karşısına başka biri çıkınca aynı şeyı yapmaması olanaksız...ve öyle bi kişiye verdiğin zamana yazık...ne yazıkkı ben kendı arkdşım benı yıne başkalarıyla takılmaya başlayıp tersleyınce öğrendım ve açık ve kırıcı sekilde ben senın boşlugunu dolduramamm bana senın hareketlerın,davranışların ,arkdşlık anlayışın ters bıdaha senle görüşmek istemıorum dedım...ılk başta çok laf yaptı ııyıce basıtleşti o kadar evıme geldın dedı utanmadan(kı ben ona 2 kere gıttıysem o hergun evımdeydı )kısacası at gitsin öyle insanları...boşver...
benim anlatılanlardan farklı bir hikayem var benim de bir arkadaşım var üniversiteden iki yıllık falan arkadaşken bir sevgilisi oldu çocuk benden hoşlanmadığı için bir süre o çocuktan gizli veya çok çok az görüştük beni çok yalnız bıraktı aynen sana olduğu gibi o adam hayatından çıkınca da yine iyi arkadaş olduk ben de seninle aynı şeyleri düşünmüştüm aradan yıllar geçti son iki yıldır biraz sıkıntılarım var başta sağlık olmak üzere ve o arkadaşım her seferinde yanımda benim bana evini kalbini kesesini açtı resmen evin kirasını ödeyemedik diye hüngür hüngür ağladığımda hiç istemediğim halde bana para teklif etti ve bir süre sonra gerekince de anında çıkardı verdi üstelik eşinden gizli mesela
bana tamamen sadık hiçbir arkadşaımdan ondan şimdiye kadar gördüğüm iyiliği görmedim tabi ki bu karşılıklı ben de ona öyleyim ama şimdi çok mutluyum iyi ki zamanında sen madem öyle yaptın ben de böyle yapayım dememişim
sen tabi ki biraz sıkılmışsın ama açıkça konuşsan belki çok iyi bir arkadaş kazanmış olursun
Şimdilerde size karşı takındığı abuk sabuk tavırları saymıyorum bile, onlar ikinci planda bile değil.
Siz ki bunca yıllık arkadaşsınız, nişanlısı olacak şahıs arkadaşınıza "ya ben senin bu kızla görüşmeni istemiyorum" dediğinde arkadaşınız "sana ne" demiş mi, "arkadaşlarımı kendim seçebilecek olgunluktayım" demiş mi, "sen saygı duy veya duyma, o kız benim arkadaşım" demiş mi? Dememiş, elin adamının lafına bakıp onca yılınızı silip atmış. Tekrar muhatap olmanız bile hata iken, bir de ne biçim muamele görüyorsunuz. Arkadaşlık ve dostluk kavramlarından bihaber bir insan işte, madem yaşadıklarınız tek kalemde silinip atılacak kadar değersizmiş ona göre, siz neden vefa göstermeye çalışıyorsunuz ki... Bazen cidden değmiyor, boşverin gitsin. Dostluğunuzu hak edenlere gösterin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?