bende aynen bunu yapmayi dusundum ama cokmu acimasiz olurmu diye dusunmeden edemiyorum.
Numaranı değiştir ya da daha dürüst davranmak istiyorsan kendisine açık açık
''nişanlı olduğun süre içinde bana ve dostluğuma ihtiyacın yoktu,şimdi yanlız kalınca aklına geldim,
kusura bakma ama benim dostluk anlayışım böyle değil,umarım hayatında ki sorunları atlatırsın ama
bundan sonra stepne gibi yedente tutulan bir dost olmaktansa,hiç olmamayı tercih ederim''der diyaloğunu kesersin.
Ama böylesine ısrarcı bir tip olduğu için anlayışla karşılayacağını sanmam.
Aramalarına devam edecektir o yüzden direkt numaranı değiştir ya da aramalarına cvp verme.
Sanırım farklı ülkelerdesiniz.Bu da avantaj senin için.
Hiç öyle düşünme, menfaatçi insanlarla işin olmasın.
En başta nişanlısını sana tercih ederek ne kadar sadık(!) bir arkadaş olduğunu ispatlamış
İşi düşünce arayan gereksiz tiplerden nefret ederim arkadaşın gibi
Uzaklaşmaya çalış ondan aramalarına yanıt verme nasıl olsa bıkacaktır. Gerekirse hattını değiştir.
Evet ne kadar hakli oldugunu anlamaya basladim canim. Belkide kendimi kandirdim okadar senelik arkadasligimiz oldugu icin.
walla insanlar böyle ne yazıkki dertleri olunca ararlar sonra ne ararlar ne sorarlar bence fazla muhatap olmayın hattınızı değiştirin yada onsuz geçen iki senede yeni arkadaşlar edindinizi belirtin ne bu canım sürekli aramalar çaldırmalar...
Kim olursa olsun kendinden taviz verme. Ne kadar aman yardıma ihtiyacı var iyi olan ben olayım dersen de karşıdaki hep bencil!
Egosunu ttmin etmek için seninle arkadaş. İşine gelince de arkadasım dostum der ama yalan! Kapat telefonunu, farklı ülkelerde olduğun için şanslısın. Ne hali varsa gördün mutluyken yoktun şimdide olma...
böyle arkadaşların yarardan çok zararı dokunur insana hiç gerek yok yol ver gitsin
Valla siz ne de güzel iyi niyetle düşünüyorsunuz "çok ağır olmaz mı" diye...
Emin olun yarın bi gün o bi nişanlı daha bulsun, ya da daha yakın bulduğu bi arkadaş,
görün bakın sizi nasıl sepetliyor anında.
Bu kadar iyi niyetli olmayın... hayatınızda sizi mutsuz eden insanlara yer vermeyin.
Yeterince mutsuzluk sebebimiz var zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?