Arkadasim beni manyak etti

NelaDora

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2010
248
0
46
- Yurtdışı
Selam kizlar. Kisaca size derdimi anlatmak istiyorum. Lisede tanistigim bir arkadasimla 8 senelik bir arkadasligimiz var ve aramiz git gide bozuluyor. Liseye giderken begenmedigim huylari olsada ben bunlari gormezlikten geldim ama su an cekilmez bir hal aldi. Beni resmen deli etti. Niye sorarsaniz bu kiz iki sene once nisanlandi ve birden bire benimle iliskisini kesti. Ne aradi nede sordu. Bende rahatsiz etmemek adina onu aramadim. Simdi nisanlasindan ayrildi ve durmadan beni ariyor, her dakka, her saniye. Yardima ihtiyaci oldugu icin konusuyorum ve dertlesiyorum. Surekli ona destek olmaya calisiyorum o beni iki sene silmis olsa bile. Bu ara ben yurtdisindayim ve bu kiz Iranli. Birgun sohbet ederken agzindan kacirdi, eski nisanlim turkleri hic sevmezmis ve onun turklerle gorusmesini istemezmis. Bende anladimki o iki sene icinde benimle konusmamasi nisanlisindan kaynaklandigini. Ve sinirim cok bozuldu, kendimi kullanilmis hissettim. Ondan ayrilinca yine bana dondu. Yalniz kalinca aklina geldim onun. Bu kiz cok degisti nisanlisindan sonra, cok sacma sapan konusmaya basladi. Ne dediginin farkinda oldugunu sanmiyorum. Haklida olabilir nisanlisindan ayrildigi icin ama cocukca hareketler yapiyor ve cok inatci. Ben telefonumu almadigim zaman cok kiziyor ve neden cevap vermiyorsun diye hesap soruyor. Telefonumu almadigim zaman durmadan caldiriyor 10-15 yani hic durmuyor. Ben artik delirdim. Artik onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Daha cok problemler var ama ben kisa kesmek istedim. Yardiminizi bekliyorum kizlar

Son düzenleme:
Canım inan ki bu devirde kimseye güven olmuyor. Bana önceden hayatındaki en önemli kişiler kimler diye sorsalar, arkadaşlarım ve ailem derdim. Ama yaşadıklarımdan sonra sadece ailem derim şu an. Çünkü o kadar çok kazık yedim ki. Ve arkadaş dediğin nedir ki... Bugün var, yarın yok diye düşünmeye başladım. O yüzden biraz sert olacak belki ama , seni huzursuz eden herkesi birazcık bencillik edip, kendini düşünerek hayatından çıkarmalısın. Tamamen konuş ve ilişkini kes derim.

Kısa ve öz;

Hattınızı değiştirin,hiç bir şekilde muhattap olmayın...

Numaranı değiştir ya da daha dürüst davranmak istiyorsan kendisine açık açık
''nişanlı olduğun süre içinde bana ve dostluğuma ihtiyacın yoktu,şimdi yanlız kalınca aklına geldim,
kusura bakma ama benim dostluk anlayışım böyle değil,umarım hayatında ki sorunları atlatırsın ama
bundan sonra stepne gibi yedente tutulan bir dost olmaktansa,hiç olmamayı tercih ederim''der diyaloğunu kesersin.
Ama böylesine ısrarcı bir tip olduğu için anlayışla karşılayacağını sanmam.
Aramalarına devam edecektir o yüzden direkt numaranı değiştir ya da aramalarına cvp verme.
Sanırım farklı ülkelerdesiniz.Bu da avantaj senin için.

En başta nişanlısını sana tercih ederek ne kadar sadık(!) bir arkadaş olduğunu ispatlamış
İşi düşünce arayan gereksiz tiplerden nefret ederim arkadaşın gibi
Uzaklaşmaya çalış ondan aramalarına yanıt verme nasıl olsa bıkacaktır. Gerekirse hattını değiştir.

Son düzenleme:

Farkli ulkelerde degiliz canim, ayni ulkede yasiyoruz ama o iranli. Ben ilk basta o uzulmesin diye birsey soylemek istemedim ama acikcasi nisanlisindan sonra baya psikolojik olarak bozuldugunu anladim ve biraz cekiniyorum onunla bu konuyu konusmayi. Nasil bir reaksiyon verir diye korkoyorumda. Fazla arkadasi olan bir kiz degil, onu seven fazla yok. Kendini cok begeniyor ve herkesi kucumsuyor. Hatta bana bile laf atiyor bazen ama oyle yaptigi zaman cevabini aliyor.

Siz boyle yazinca gercekten kendimi cok aptal hissettim. O beni nisanlisi turkleri sevmedigi icin silmisti ama nisanlisi onu birakinca yine bana tipis tipis geldi. Cokta uzuldum dogru soylemek gerekirse, bunu ondan beklemezdim. Hayal kirikligina ugratti beni. Problemli bir insandi lisedede ama yinede arkadastik. Isi dusunce dediginiz gibi pesimi birakmiyor

insanoglu iste, arkadas dedigimiz insanlar bile bizi siliyor baskasi istedigi icin. Ve sonrada bizden iyilik bekliyorlar. Ben kendime cok kiziyorum su anda

walla insanlar böyle ne yazıkki dertleri olunca ararlar sonra ne ararlar ne sorarlar bence fazla muhatap olmayın hattınızı değiştirin yada onsuz geçen iki senede yeni arkadaşlar edindinizi belirtin ne bu canım sürekli aramalar çaldırmalar...

Kim olursa olsun kendinden taviz verme. Ne kadar aman yardıma ihtiyacı var iyi olan ben olayım dersen de karşıdaki hep bencil!
Egosunu ttmin etmek için seninle arkadaş. İşine gelince de arkadasım dostum der ama yalan! Kapat telefonunu, farklı ülkelerde olduğun için şanslısın. Ne hali varsa gördün mutluyken yoktun şimdide olma...

böyle arkadaşların yarardan çok zararı dokunur insana hiç gerek yok yol ver gitsin

Valla siz ne de güzel iyi niyetle düşünüyorsunuz "çok ağır olmaz mı" diye...
Emin olun yarın bi gün o bi nişanlı daha bulsun, ya da daha yakın bulduğu bi arkadaş,
görün bakın sizi nasıl sepetliyor anında.
Bu kadar iyi niyetli olmayın... hayatınızda sizi mutsuz eden insanlara yer vermeyin.
Yeterince mutsuzluk sebebimiz var zaten.

evet maalesef en yakinimiz bile bizi cook ama cook sasirtabiliyor. Bende öyle yapmayi dünüyorum, beni bir derdi oldugu zaman ariyor, ama yeter artik onunla artik muhattap olmayi hic düsünmüyorum. Ayy o sürekli caldirmalirindan gina geldi yani, en nefret ettigim sey.

Ne kadar güzel ifade etmissin canim, gercekten cok bencil biri sadece kendini düsünüyor ve dünyanin kendi etrafinda döndügünü saniyor. Farkli ülkelerde degiliz canim, ayni ülkedeyiz ama o Iranli. Cok dogru ne hali varsa görsün!! Aynen bensiz iki sene hayatini sürdürdü smdide gayet iyi bir sekilde devam edebilir kaldigi yerden.

Canim evet ilk baslarda öyle düsünüyordum, ama yazilanlardan sonra gercekten kendi kendime oturup cok düsündüm, ve yazilanlar cok dogru. Cok haklisin aninda sepetler, cünkü sadece kendini düsünüyor. Ama bundan sonra o yoluna ben yoluma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…