Selam kizlar. Kisaca size derdimi anlatmak istiyorum. Lisede tanistigim bir arkadasimla 8 senelik bir arkadasligimiz var ve aramiz git gide bozuluyor. Liseye giderken begenmedigim huylari olsada ben bunlari gormezlikten geldim ama su an cekilmez bir hal aldi. Beni resmen deli etti. Niye sorarsaniz bu kiz iki sene once nisanlandi ve birden bire benimle iliskisini kesti. Ne aradi nede sordu. Bende rahatsiz etmemek adina onu aramadim. Simdi nisanlasindan ayrildi ve durmadan beni ariyor, her dakka, her saniye. Yardima ihtiyaci oldugu icin konusuyorum ve dertlesiyorum. Surekli ona destek olmaya calisiyorum o beni iki sene silmis olsa bile. Bu ara ben yurtdisindayim ve bu kiz Iranli. Birgun sohbet ederken agzindan kacirdi, eski nisanlim turkleri hic sevmezmis ve onun turklerle gorusmesini istemezmis. Bende anladimki o iki sene icinde benimle konusmamasi nisanlisindan kaynaklandigini. Ve sinirim cok bozuldu, kendimi kullanilmis hissettim. Ondan ayrilinca yine bana dondu. Yalniz kalinca aklina geldim onun. Bu kiz cok degisti nisanlisindan sonra, cok sacma sapan konusmaya basladi. Ne dediginin farkinda oldugunu sanmiyorum. Haklida olabilir nisanlisindan ayrildigi icin ama cocukca hareketler yapiyor ve cok inatci. Ben telefonumu almadigim zaman cok kiziyor ve neden cevap vermiyorsun diye hesap soruyor. Telefonumu almadigim zaman durmadan caldiriyor 10-15 yani hic durmuyor. Ben artik delirdim. Artik onunla ne yapacagimi bilmiyorum. Daha cok problemler var ama ben kisa kesmek istedim. Yardiminizi bekliyorum kizlar
Son düzenleme: