Arkadaşım bana ne demek istiyor?

Meles

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2020
1.190
2.200
83
Merhabalar konuyu kısa tutmaya çalışcam. Bir arkadaşım var yaklaşık 4 yıldır dolaylı yollardan tanıdım aynı mahalleden. Çok iyi çok saf bi kızdı annesigil evlenmesi için zorluyorlardı hep yanında olmaya çalıştım. Neyse bu evlendi bir yıl olacak bana baya soğuk davranışları olmaya başladı. Dün dayanamadım söyledim. Bana attığı msj şu; ben seni yakın arkadaş olarak göremiyorum size geldiğim de bana gel markete gidelim evde şu yok bu yok diyosun. Geçen çarşıya gittik işlerini hallettin benimle hep işlerini halletme peşindesin.. Şok oldum.. Çarşıya ben gidiyordum sen bende geleyim dedin geldin ben her zaman çarşıya çıkamıyorum çıkmışken işlerimi hallettim. Bize geldiğinde markete gitme sebebimiz de birlikte yiyip içmek zaten sana daha iyi hizmet edebilmek için senin sevdiğin şeyleri alabilmek için markete gidiyoruz dedim. Yani kısacası bu kız iki kere markete gittik diye onu kullandığımı düşünüyor sanırım ama sorun şu ki kendi cebinden para çıkmıyor sadece benimle markete gelmiş oluyor. Ben aylarca markete gitmek için sanki onu bekliyorum Kendisi bekarken herşeyimi ona ve kardeşleriyle paylaştım elbise kıyafet ayakkabı makyaj.. bi gün bile beni kullandığını düşünmedim. Herkes arkadaşıyla çok yakınmış benden değer görmek istiyormuş. Ben de dedim ki yakın olmaktan bahsediyosun ama sen bi gün aradın mı kahve içmeye geliyorum diye. Markete gittik diye bile laf ediyo ne gezip dolancam senle ben Bu insanlar neden böyle anlamış değilim. Sizce bu kız haklı mı? Yani markete gittik diye ne olabilir ki? Teşekkürler

Bahaneleri samimiyeti kadar boş geldi bana.
Evlenince değişen tiplere benziyor.

Yorum yazdım sanıyordum size ama göndermemisim bazı insanlarda evlenince tribal enfeksiyon olur. Bunda da olan o

Eğer bu olaylarsa tek neden, yol verin gitsin..
Her hareketinizden saçma sapan bir anlam çıkaran biriyle düzgün bir arkadaşlık zaten kuramazsınız.

Eğer bu olaylarsa tek neden, yol verin gitsin..
Her hareketinizden saçma sapan bir anlam çıkaran biriyle düzgün bir arkadaşlık zaten kuramazsınız.
Evet başka bişey yok en azından benim bildiğim bişey yok zaten herşeyden bişey çıkardığı için yanında cümlelerimi kurarken iki kere düşünüyorum. Bana söylediği sadece bu markete gidiyomuşuz

Onun hakkında buraya yazdıklarınızın aynısını kopyalayıp cevap olarak gönderir sonra da okuyunca engellerdim , ezik şey

Sen onu kullandığını düşündüğü için demiş onu aksine sen onu düşünerek birşeyler alalım yiyelim içelim istedin benim çok samimi arkadaşımda bana öyle ederdi geldiğimde mutlaka markete götürürdü beni hiç oyle düşünmedim bende alırdım kendi paramla ama aldırtmazdı alırdı eve gelirdik yapardı yerdik ve halada öylediir evlendikk eskisi gibi görüşemiyoruz aramızda 3 saat var ve hergün msjlaşıp görüntülü açıyoruz mutlaka eşlerimizde konuşuyolar beraber o kendince öyle düşünmüş sen gerekeni yaptın canımm gerisi ona kalmış hiç üzülmeye bile değmez boşver

Böyle insanlarla uğraşacağıma yalnız kalmayı tercih ederim zoraki arkadaşlığın lüzumu yok
Ok de bi daha da görüşme

Hic aklinizdan gecmeyen seyleri sizin fikriniz oymus gibi yansitan, icten ice kurulup kaynayan biriymis. Cok tehlikeli.
Samimi olamamis, sizi de samimi bulamamis dolayisiyla.

Bosverin gitsin.
Kendinizi, niyetinizi aciklamaniza bile gerek yok.
Cunku o kurmus, oynamis, infaz etmis zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…